• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    ty gifty jsou pekne vo hovne...takova sportka pro zoufalce, co nemaji cosmic wings :( kdyby to bylo alespon co gr to gift, nebo co gob to gift, nebo alespon co gift, to "nejaky" transmog...ale mam treba 5gr za sebou bez giftu (jedu 110), z goblinu 0 giftu a celkove presne 3 veci na transmog...nasrat, jdu si vybrat 3 dny free playtime na dracich ostrovech a proletet se s homodrakem...rikam si proc se na ten blizzardu uz zkratka nevyseru, vsechno co dodaj stoji za hovno !
    JADE
    JADE --- ---
    tak za dnesnich cca 20gr ani jeden transmog, nic...to je bez sance...mozna s nejakym botem co bude jezdit gr100 pod 2 minuty a tak 1k klicu nejmene...:S na nizsich riftech to nepada vubec jel jsem 85 a bida...jedu 110 stane se malo kdy ze to nepadne, ale taky se stane...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: amen :-) btw wirtova noha z toho eventu neni, takze tohle je stale rare zalezitost :))
    SUNBEAM: jediny co nemam, chyba, mel sem to onehda koupit xD
    JADE
    JADE --- ---
    zase nadruhou stranu tyhle akce znehodnoti raritu transmogu a cosmicu, kazda pica bude mit vsechno :) a to me nelaka :) spis proste pocitam s tim ,ze nebudou, ale bude diablo 4 ... a musim si kvuli tomu koupit novej comp...:D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: jen abys pochopil vo cem mluvim, ja uz ten prasivej blizz za ty leta znam...vlezu na 1 public vecera...

SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HOUMI: já mám nejradši ty úplně první, bílý andělský tyraelovy ze základní sběratelský edice.
    ty žlutý za pokračování byly už na mě moc svítivý.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: prece taky nechces mit vse hned ale farmit po celou dobu eventu :D nicmene mel bych zacit, jestli prosvihnu takhle cosmic wings, tak jsem vocas :D
    JADE: ad tohle, jsou fakt jedny z nejhezci, moc hezky sviti ingame :-)
    JADE
    JADE --- ---
    no jako nebude to s tim dropem zadna slava...za 20 giftu jsem tram mel jen 1x Lachdanans shield :S
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: no prave rikam si taky :) popravde jediny co mi v d3 "chybi" jsou ty cosmicy a rikal, jsem si ze jestli nekdy padnou, tak to bude konecna pro d3 u me :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: A budeš snad ještě někdy hrát D3, tuplem co vyjde D4? ;)
    JADE
    JADE --- ---
    premeslim nad co nejefektivnejsi farmou giftu...obtiznost GR asi roli nehraje ?! zatim jsem jel 5xgr 110 a nepadlo to jenom 1x...
    JADE
    JADE --- ---
    ty wingy jsou pekny...mam svrbeni :P nevime prosim, do kdy ten preorder bude fungovat ?
    JADE
    JADE --- ---
    tak gl no :)
    JADE
    JADE --- ---
    heh uz zase vidim, jak kazdej dostane cosmicy na 3ti gift a ja nikdy ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    jo a kridla za preorder jsou fakt pekny :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jj je to par minut venku, ted si nejsem jistej kdy je 16/12 11am PST :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: event? sakra to bych mel zitra kouknout,vubec jsem nevedel :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: presne jak pises, ja osobne nasel zalibeni vyticit si proste cil, GR, ladder, pofarmit co nemam atd.

Aleee proc pisu, ptz je eveeeeent a konecne zkratka ke cosmic wings, takze snad GL vsem :-)

jo a nvm co driv, DI update, tady v D3 event, mimo jine od vydani hraju WoWko DF, ktery je docela zabavny zase po tech letech a na D2 nemam cas a vlastne to neumim lol :D PoE ma uplne smulu dokud nebude PoE 2 a to zas bude taky o nicem ptz D4 xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja si myslim,ze se v D4 pouci a pokusi se vzit si to nej z ostatnich her. nicmene ja verim tomu,ze se budu vracet k D3, protoze ikdyz me D4 dost bavilo a vlastne jsem ikdyz jsem hral jen kousek finalniho vytvoru,nejsem fanousek mmorpg a u PoE a wilcena jsem vydrzel tyden,respektive demo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no praveze kdyz zacinas od nuly,tak mas nejdriv set a pak ho postupne vylepsujes.mas radost z blbyho ancientu nebo z trifixu na rukach,ikdyz je treba jen 8CDR, 8CHC a 24CHD :D
    pro me osobne je tam jeste to,ze si pushnu s kazdym charem.mam v merku 150 s monkem (done), wiznou, necrem, barbem a WD.
    a kdyz zbyde cas,tak vyzkouset zbytek sezonniho boostu postav,for fun,nez to smazou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam