• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no praveze kdyz zacinas od nuly,tak mas nejdriv set a pak ho postupne vylepsujes.mas radost z blbyho ancientu nebo z trifixu na rukach,ikdyz je treba jen 8CDR, 8CHC a 24CHD :D
    pro me osobne je tam jeste to,ze si pushnu s kazdym charem.mam v merku 150 s monkem (done), wiznou, necrem, barbem a WD.
    a kdyz zbyde cas,tak vyzkouset zbytek sezonniho boostu postav,for fun,nez to smazou
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: chápu, jenom mě to zajímalo. já to už dlouho nehraju a dřív v sezóně bylo všechno stejné jak mimo sezónu. Snad se podaří v D4 lidí nějak rozumně motivovat. A progres je relativní když začínáš znova od nuly :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: protoze nas bavi ten progres,ze je kam se posouvat,ze se na sezone aspon neco meni.
    nektery sezony (ethereal a gemy) si zahrajes jen na sezone a kolikrat jsou game changing.
    nonS jsem treba nehral minimalne 3 roky a neplanuju to
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: ono se to celkem vyplati farmit uz cestou na lvl70..
    NESS
    NESS --- ---
    WRATA: MAESTRO_007: Joo Bounty 1 Torment 16 cca 10+ runu v rade ale proste smula :-) Celkove sem tech B1 mohl nabehat tak kolem 20-30, neni to moje prvni sezona, takze me to pis prekvapilo nez cokoliv jineho.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: a proč tu sezónu hrajete?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jako sry,ale bezne mame kolem 22:00 na startu sezony para 1000+ ,RoRG a komplet sety a meta partu :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS:
    WRATA: ten prsten hlavně padal jenom z Bounty 1 cache :-) ..tak jestli to nebylo tím že je farmil jinde .)
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS: Z kolika Torment 10+ bounty runu? Protoze si fakt nepamatuju sezonu kde by mi to trvalo vic nez tri bounty runy abych nemel aspon jeden
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: To doufam, protoze tohle je v D3 uplne utrpeni, obzvlast farmeni setu, kdy dopredu vlastne vis co chces a jen se honis dokola dokud to nepadne, coz obcas nepadne, ted jsem si pro srovnani dal D3 a dohral do paragonu 740 (tier 98), splinil svechny ukoly sezony aniz by padl jediny royal grandeur :-) Jestli v D4 sety nebudou bude to dobra uleva, jako moznost dohrat do max levlu aniz by si musel mit predepsany oblecek je super, ale na jejich motivaci to hrat znovu potom co to dohrajes za vsechny postavy, sem uprime zvedavej, snad nepujdou cestou D3, ale daji tomu neco noveho.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    D3 sezóny byly většinou takové nemastné neslané, občas nějaké balance change nebo něco malinko navíc (gem sem, armour tam)

oproti tomu ligy v PoE jsou dost robustní, vlastně vždy úplně nové mechaniky, to se krapet nedá srovnat, často to mění celou hru, endgame, craftění atd

dooufám, že sezóny v D4 budou více jako PoE než jako D3
    ENDER
    ENDER --- ---
    MAESTRO_007: pro me byly sezony duvodem proc se opakovane k diablu vracet... Casto se menily buildy, mohl jsem si zahrat jinou postavu a tak...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: ale vzhledem k tomu že nemám na hraní už skoro žádný čas tak je to vlastně úplně jedno :D ..užiju si to i tak určitě :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Trochu jsem nešťastný z toho, že budou zase sezóny kde hráč začíná od začátku s novou postavou. Úplně chápu, že to někoho bavilo, ale pro mě to bylo utrpení hrát od začátku s "neschopnou" postavou. Sezóny jsem nesnášel a občas hrál jenom z donucení kvůli záložce v truhle. Snažit se skládat znovu funkční buildy, farmit zase ty samé věci pro mě nesmysl. Ale naopak chápu, že pro někoho byl nesmysl farmit o 0,1% lepší Armor a paragon v non-season :D

Co jsem četl, tak by v sezóně měly být dost nových věcí, tak snad to bude motivační a bude to dávat smysl hrát. A naopak doufám že ve "Valhalle" kam budou chodit hrdinové po sezóně bude tak co dělat :D
    NESS
    NESS --- ---
    MEDAN: No neco domyslet slo, ty prazdne dungeony se spesl oznacenim na mape do kterych slo prolezt, pak ty vyhlidkovy mista, celkove cleneni mapy a samo to uvodni intro, myslim ze v tom zas tak velke prekvapeni cekat nelze :-) Spis bude zajimava ta avizovana open beta snad nekdy v breznu/dubnu, pro srovnani kam se to posunulo.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: muzes link pls, ja to nevidim ani na US :-) ale pribyl tam pekny Inarius pin :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Cena už tam je $96, bez hry
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: To jsou picove, to neni ani mozny…diky temhle vecem si rikam, jestli vlastne obecne hrani videoher neni pro me prezitek ?! :) ale chtit kridla a krabicku za malo penez chapu, ze v dnesnim svete nejde :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: mam spis neblahy pocit, ze vyslovene krabice s hrou uz ani nebude .... to uz je prezitek, bohuzel. https://twitter.com/Diablo/status/1601313375291588608 nicmene tahle krabice je opet top, ale tipuju cenu okolo 150€ +
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: a kdyz pockam, az bude klasicka krabicka treba v JRC obchode, tak uz nebudou kridla samozrejme...ach jo...proc ?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam