• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a tady nic nebylo? :D

Diablo IV Developer Update Live Stream - February 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=Zxfx-Vxuz7w
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JADE: hraj co chceš co tě baví, tahle sezóna je tak trochu jiná, start je dost urychlený.
    tady nějaké povídání, proskákej si co tě zajímá, je to rozdělné na kapitoly, seznam v popisku videa, odkaz na web též (je to teda po anglicku, snad nevadí)
    Top 10 Best Builds for Diablo 3 Season 28 (All Classes, Tier List 2.7.5)
    https://www.youtube.com/watch?v=rpD8qIkmen8

no a tady nějaké povídání jak na sezónu jak začít
    Diablo 3 Season 28 Altar of Rites Ultimate Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=b0RSdsHakKQ
    JADE
    JADE --- ---
    resp co jako naprosty casual si na nadchazejici season co rozjet ? nespecham, budu vdecny za pocatecni boost od kohokoliv...dekuji, zena se semnou po letech rozvedla...pry uz to dal takhle nejde...tak ji chci i sobe dokazat, ze ano ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    muze mi prosim zas nekdo poslat link, co je nejvic v 2.7.5 nejvic OP ?! kridla jsem nevyfarmil, hra me sere, ale stejne me asi nic jinyho nebavi..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe, hele popravde sem se na to vydlabnul ptz WoW, coz teda sam nechapu ze me bavilo tak dlouho zase :D takze zadna kridla, ale S28 vypada tak dobre, ze sem si naplanoval fakt diablit vic nez obvykle az to vypusti :D coz teda bude stejne zacatek brezna xD
    JADE
    JADE --- ---
    Tak co nekomu padla kridla z pojebanych giftu? Ja jak curak farmil poctive kazdy den, pak uz jen 3-5 giftu, ale i tak...ani hovno samozrejme...timhle me blizz nasral a cele diablo taky, davam si pauzu, buhvi jestli to budu jeste nekdy hrat...mam jeste 2 v truhle zkusim hack, najit rainbow goba a otevrit to v duze :D jestli ani tam nepadnou tak fuck off d3 ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CUZMAN: jojo sice malo zmen pro classy /wave Crus a WD zeo... ale theme je moooooc fajn
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOUMI: bude husta seasona!!!
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HOUMI: odkaz prosim..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    patch notes PTR S28 jsou tu, muhahahaha nice !
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jako smysl tam je, i to asi jednou prijde, ale dokud neni nic ofiko tak delam ze to nevidim, na druhou stranu jelikoz i D2R pojede dal, tak je sance ze i D3 pobezi dale :)) no cca jeste tyden az dva a uvidime co ta S28 :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: hele rikal kamos,ze to cetl na nejakym hernim serveru.ale on polovinu veci vzdycky spatne pochopi,takze to moc vazne neberu.ale smysl to dava,ukoncit to lidem a pretahnout je na hru,kde budou platit i prubezne a ne jen zakoupenim hry
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: mas vice info ? ja jsem teda nikde nevidel, neslysel a urcite to jsou domnenky pouze :D posledni blue post je : This one is going to be a good one. Takže uvidime :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHOCHA: zacal bych maxroll.gg

hlavne jsem zaslechl,doufam fama,ze bude posledni sezona D3 a pak uz sezony delat nebudou.
    ono je to logicky,protoze se vsichni budou starat o D4,ale…skoda
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Nemáte v záložkách nějaký YouTube kanál pro začátečníky?
    Bounty, rifty a klíče jsou intuitivní, ale třeba jsem zjistil ze jsou i nějaký dungeony a netuším co dalšího mi uniká.
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: Tak do ted jsem mel teda asi velkou kliku, ale 2gifty na 3gr byl zhruba standart…
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Delas si srandu? Ja mam prumer cca 80 riftu na jeden Gift
    JADE
    JADE --- ---
    me uplne prestaly padat ty gifty :( 10x gr a ani jeden...vcera taky...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HULIK: tak jako asi bych mohl, já to dal nějak sám tehdy na začátku sezóny a pak už nehrál, ale můžeme to zkusit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam