• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Za posledni dve hodky hrani gelatinovej goblin, goblini shrine, cow level a vault
    Prijde mi, ze dost zvedli goblini vyskyt
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: amen, mam to uplne stejne lol :D ke vsemu, kdyz uz prijdu ingame po 22h, dostanu hned inv a jde se gr, kdy to mam kua farmit :D snad ted o vikendu, mladyho vezeme na hlidacku xD
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HOUMI: Když sem to řešil tenkrát, byl sem single bezdětný student. A ještě se na špatný věci zapomíná. Takže mi to teď přišlo o dost delší. :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: tak super, driv to melo jeste mensi drop :D nah, o co jde vid, se na to clovek chvili zameri, je to vlastne skoro posledni vec a pak je "hotovo"
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HOUMI: Farmil tak před 9 lety nebo kdy
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: to ptz kazdej farmi gem na stafu :D jinak jj, moc dobra :-)

DAVIDOWITCH: a to si to nefarmil onehda kdyz to melo nizsi drop :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    U Staffky jsem až teď. Dobrá sezona, hraje tolik lidí že byly i fronty na založení hry to nepamatuju.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KASUMI: Ta Staff of Herding je hrozný vopruz. Strávil sem na tom asi 5 hodin
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    teď jsem si pustila guide na ten Altair A lituju, že jsem dnešní den dovolené strávila většinu mimo domov. Zítra to musím napravit😀😀😀
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a tady nic nebylo? :D

Diablo IV Developer Update Live Stream - February 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=Zxfx-Vxuz7w
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JADE: hraj co chceš co tě baví, tahle sezóna je tak trochu jiná, start je dost urychlený.
    tady nějaké povídání, proskákej si co tě zajímá, je to rozdělné na kapitoly, seznam v popisku videa, odkaz na web též (je to teda po anglicku, snad nevadí)
    Top 10 Best Builds for Diablo 3 Season 28 (All Classes, Tier List 2.7.5)
    https://www.youtube.com/watch?v=rpD8qIkmen8

no a tady nějaké povídání jak na sezónu jak začít
    Diablo 3 Season 28 Altar of Rites Ultimate Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=b0RSdsHakKQ
    JADE
    JADE --- ---
    resp co jako naprosty casual si na nadchazejici season co rozjet ? nespecham, budu vdecny za pocatecni boost od kohokoliv...dekuji, zena se semnou po letech rozvedla...pry uz to dal takhle nejde...tak ji chci i sobe dokazat, ze ano ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    muze mi prosim zas nekdo poslat link, co je nejvic v 2.7.5 nejvic OP ?! kridla jsem nevyfarmil, hra me sere, ale stejne me asi nic jinyho nebavi..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe, hele popravde sem se na to vydlabnul ptz WoW, coz teda sam nechapu ze me bavilo tak dlouho zase :D takze zadna kridla, ale S28 vypada tak dobre, ze sem si naplanoval fakt diablit vic nez obvykle az to vypusti :D coz teda bude stejne zacatek brezna xD
    JADE
    JADE --- ---
    Tak co nekomu padla kridla z pojebanych giftu? Ja jak curak farmil poctive kazdy den, pak uz jen 3-5 giftu, ale i tak...ani hovno samozrejme...timhle me blizz nasral a cele diablo taky, davam si pauzu, buhvi jestli to budu jeste nekdy hrat...mam jeste 2 v truhle zkusim hack, najit rainbow goba a otevrit to v duze :D jestli ani tam nepadnou tak fuck off d3 ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CUZMAN: jojo sice malo zmen pro classy /wave Crus a WD zeo... ale theme je moooooc fajn
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOUMI: bude husta seasona!!!
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HOUMI: odkaz prosim..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    patch notes PTR S28 jsou tu, muhahahaha nice !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam