• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: jebat. Zase to visí ve druhé frontě a hovno se děje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jak, kurva? :/ Já jsem v nové frontě...
    NESS
    NESS --- ---
    No nic ja sem zase online a dokonce mam i veci co jsem sebral pred padem, super :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: 17:00-17:40 jsem byl online. Od té doby čekám. Večer, který jsem na to měl čas, v prdeli.
    Už před nějakou dobou jsem se zařekl, že už nikdy nekoupím žádnou hru před vydáním a pořídil jsem to a zase to spadlo stejně, takže jsem dojem nasranej na neschopnost a lakotu zmrda v Blizz, který rozhodl o množství prostředků a dílem na sebe, že jsem se vyhypoval a zase koupil něco dřív, než je to ve funkčním stavu. Klasika.
    Navíc mi došly komiksy ke čtení a nemám doma nic, co bych ještě nečetl, měl jsem si místo čekání zajet do Strak pro novou várku knížek.
    NESS
    NESS --- ---
    Simte, zatim to bezi 4 hodiny, v PDT pasmu maji 13 hod, vecer (pro ne) potazmo zitra (pro nas) to zacnou zaplatovat, takze do nedele ten 20 level nahrajes v klidu. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: je to komplet rozbité, už se mi stalo i to, že to vůbec nenaběhne. Asi budu muset napsat ticket, že chci ti kosmetiku, kterou jsem nemohl získat, protože z Xboxu se nedalo připojit
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal ze to do toho levlu 25 pujde hrozne rychle, rekneme 8-10 hodin cisteho herniho casu, ale timhle tempem asi zas tak rychle ne :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: hm. Po restartu už nemám queue, ale ani nejsem ve hře. Moc kvalitní.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: seru na to, zase to spadlo při čekání v druhé frontě (který čurák vymyslel dvě fronty, kurva?)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkus tohle https://www.sportskeeda.com/esports/diablo-4-queued-login-120-minutes-2-hours-left-error-how-fix-possible-reasons rozdil mezi serverama je tak 50-100 minut, prumer ted dostavam kolem 70 minut, asi 10 pokusu, ted jsem dostal 60 minut, coz ve vysledku bude tak 40-50 +- :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: pět, sakra
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: 102 minut furt není prý hodin
    NESS
    NESS --- ---
    prvni cekacka 5 minut, druha cekacka 102 minut, musim rict ze ta prvni beta bezela teda fakt lip, tohle je utrpeni, logovaci cas predtim skoro nebyl
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Jak jste se dostali do hry? Já po první queue dostal druhou, ta je bez timeru. Už dvakrát. Poprvé to v ní spadlo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Jsem naprostý čurák, že jsem i po zkušenostech s výrobci her zase něco koupil dopředu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zatim předobjednávky nelituju, vypadá to dobře a má to lepší feel než jsem měl z trojky. Trošku jsem čekal víc od grafiky kor když to má mít lifespan zase 10 let.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: upřímně - čekám už pět hodin na login. Pět. Hodin.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Zachovej klid, uz jsem zase prisel o charakter, zrovna kdyz jsem nasel prvni legendarku, sem pomerne zvedav jestli ji najdu inventari az se tam dostanu zpet, presne hodku a pul he hre tesne pred 10 levlem a smitec :-) to ze sem mel rozjety dung ani nekomentuju :-)))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: ale začíná mě to srát fest - vědí dopředu, kolik mají aktivních účtů a domrdají to bed výjimky pokaždé
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam