• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pavouk na první pokus :) Ale jo, zapotil jsem se :o
    NESS
    NESS --- ---
    Tak asi ty vysledky testu prubezne sleduji, pac v tomhle kole byl boss za pulkou ani ne za 5 minut, celkove to bylo asi za 8-9 minut hotovo a se sorckou sem nechcipnul ani jednou, narozdil od minule, lidi bylo +- podobne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jj, nedali sme world bose fnuk. A asi 30 smrti k tomu :D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Nakonec jsem musel restart klienta. Behaly jsme tam 3 a nikdo ji tam nemnel :-D

Ale jinak jak rikas. 15 minut zdatneho umirani kdy jsme od nicdostaval v podstate IK a po 15 minutach nam zamavala a byla fuc :(
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM: jo nebo pres mapu, kliknout na zacatek dungu, ale ne v kazdem to jde
    NESS
    NESS --- ---
    Slusnej fakof :-) za 15 minut buseni do pulky nacnuta a papa, jako sem si rikal ze to bude obracene, ze jim tam zustane zase nejaky bug, jako posledne ze to nejaky ogar da na dve rany a zbytek nateseneho osazenstva bude jen psat WTF, tohle byla dost marna rez, byl nekdo na jinym serveru uspesnejsi ?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SUNBEAM: Kde se spawne ? Nejak jsem to zazdil
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    taková pitomost, na konci dungu [e] na pklávesnici a nebo u mě šipka nahoru na ovladači pro wheel a tam je leave dungeon (portne or před vchod)

a první world boss bude v 7
    https://twitter.com/Diablo/status/1637145491342495744
    NESS
    NESS --- ---
    btw kdo by hledal jako ja world bosse, tak Ashava will spawn for only one day per beta period. During the Early Access test, Ashava will spawn on March 18 at 10 am, 12 pm, 10 pm, and midnight PDT. As for the Open Beta, Ashava will spawn on March 25 at 10 am, 12 pm, 10 pm, and midnight PDT. Admittedly, this schedule mostly caters to audiences who live on the West Coast since who in their right mind would wait until 3 am EST to fight Ashava?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak asi nejzabavnejsi je ta horni pevnost ten kor nagar, nebo jak, docela mi ten boss daval na prdel, ale domenil me 25 levnem, takze asi konec.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Buďte rádi, mě podvedli, login nefunguje.
    NESS
    NESS --- ---
    Dost podstatne zlevnili aspekty, extrakci i naslednou cenu aspektu, takze timhle prachy uz nebudou, extrakce za 5.5K a prodej za 3.8K :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Hele nechci nejak prudit, ale bez fronty, podle me to uz je fixnute, zalogovany okamzite.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    dneska jsou od rana na PS5 queue asi 5min, vcera hodina a pul, bezi to paradne. .)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: já teda na mobilu nenašel, že by to řešili. Naopak vidím jsem našel tunu příspěvků na fórech ve smyslu "sedíme se ženou na stejné síti, ona se připojí bez problémů, já ne" a tak.
    Fakt nejsem spokojený. A to, že mají nastavené zjevně QoS pro streamery, to me sere taky.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KID_MCHUTT: jo , oni to resi, maji k tomu blueposty atd, a hlavne jetli se jim to bude opakovat prisi vikend, tak to bude daleko vetsi flame :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: jak jsem psal, kdyby ten batoh nebyl podmíněný tím, že jsem v betě, sralo by mě to míň. Takhle jim budu muset napsat ticket a doufat, že to indický support nezařízne.
    Dneska na to skoro čas mít nebudu a v neděli bude zase nával a je otázka, jestli to přihlašování vůbec budou řešit, že jo...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KID_MCHUTT: jo to budes bohuzel obeti toho vseho, soucitim s tebou, holt cekat no....

ja treba cekam na fix toho force move, ptz to bez toho fakt nemam rad :D a na fix high quality textu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam