WRATA: Roguna lepsi nebyla ani v minule bete, bohuzel, druid i nekro rozhodne lepsi, prislo mi ze je to jen takovej tajtrlik co lita jak na spidu , ale to je tak vsechno.
Ashava mi z WB prisla vlastne nejnudnejsi, nejlepsi byl neco jako Greed, obcas (cca 2x za souboj) vyhodi goblina, takze si clovek odnese i nejakou peknou tretku navic, ze by s WB byla v endgame nuda se nemusis bat, ono se to s kazdym Tierem zveda a tak nejak se predpoklada ze asi nebude chtit byt v nizsim tieru nez mas level. Navic ono pak na cele mape bude toho mnohem vic, defakto kazdou chvilku neco, at uz heltide, hromadne eventy, sber ukolu ktere vymenuje za kesky, nebo sigilove dungeony. To co bylo tady byl jen ten jeden WB a pak par dungeonu na aspekty, bohuzel tech bylo fakt malo, pro kazdou klasu jen par, takze to ani nedavalo smysl, protoze pro build potrebujes specificke aspekty, jinak musi doufat ze ti to padne, coz je beh na dlouhou trat, lepsi je mit ten aspekt na trvalo z dungu. Osobne by me spis zajimalo jestli zlevnili/ predelaly uprtavovani magicky predmetu, pac to bylo v minule bete defakto nepouzitelne.
To mi pripomina uplne zrusili svitky nejdou koupit a ani sem zadny nenasel, mel nekdo stesti, nebo jsou pryc ? :-)