• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: Ja komp stavel kdyz vychazel Legion, takze cca 6 let. Mam jen 16 GB, i5 6600K, a 1060... monitor mam nejakou plecku HD a bylo to fakt nehratelny. Hral jsem si s tim a jediny, kdy to bylo hratelny, tak je to na minimalni detaily
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: ee mam rogunu CroonBabe :-)
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: No na aspektech jsem rejzoval endgame bete, v tehle bete mi prislo ze se to nevyplati, nebo sem mel smulu na aspekty, pokazde sem zaplatil za vyndani vic nez byla prodejni cena ;-/

Jo frostka s hydrama muj salek kavy :-)

Sem zvedav na nekro, jestli bude zase zaplava dotazu jak ziskat golema, pac to byla asi nejcastejsi otazka se kterou sem v endgame se setkal :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jel jste to někdo na PS4 (slim)? Šlapalo to dobře?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jel fire sorcku s hydrama a dával jsem si to s prstem v nose. Měl jsem k tomu ohnivej štít s fireballem a nic nepřežilo :)
    Ale rád bych jel Druida, uvidím, jaký bude ted o víkendu. zdali mi sedne herní mechanikou a nebo skočím u sorcky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jel jsem lightning sorcku a hodit chain blesk někam přes dvě obrazovky vykydlit místnost bylo fajn :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: ja ti tam zdravil rikam cuz bartuc jak to de a ty ses jen pootacel mels barbinu ze???
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Druid bude muj main po releasu :-D hral sem ho v closed betHe a :-D byl nejvic zabavnej ale frost sorcka tedka taky super ale predelam ji na hydry prej je to op :-) jinak nekdo tady zminoval ze vyndani aspektu a nasledne prodani se nevyplaci ale ja mel pocit ze sem vyndal aspekt za 3,5k a prodal za 7,5k ale kecal bych to vyndani mozna je to podobny...rozhodne sem neprodelal...
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Já mám 5 let staré CPU spolu s 3080, 32GB RAM a širokej monitor (3440x1440) a na max detail s texturama na medium, kvůli škubání (na medium bez záškubu) jsem neměl problém běžet na 120FPS (což je maximum co podporuje můj monitor) celou dobu, bez jediného poklesu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: twe ja byl rad, ze vidim kam bezim, natoz abych si vsimal, ze je nekdo u me :-D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SUNBEAM: Jo, vidíš. Já mám právě max 48 na tý A6000 a dost by mě překvapilo kdyby na to někdo řešil assety. Jinak 4k textury mít smysl můžou, můžeš mít přes celou obrazovku jen malý kousek textuře spacu (když přijdeš k něčemu fakt blízko). Ve filmu se běžně používá několik 8k textur na objektu a přitom se reálně počítá 2k, 4k jen občas něco pro IMAX.
    NESS
    NESS --- ---
    KSL: Slusny, no tak to by si mohl s 64 GB zkusit jak ti budou slapat vsechny 3 na raz :-) Sem se nudil pri cekani na frontu, pak uz jsem to teda nezkousel.

NESS
    NESS --- ---
    Tak uz je to vypnute, tzn v patek Druid a Nekro

CUZMAN: Copa, neni beta jako betha?
    KSL
    KSL --- ---
    Nechapu... Nyx to nedal :)))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Betha???
    KSL: Kua co to?? :-D
    KSL
    KSL --- ---
    Mam 64GB RAM, CPU Intel i7 12700k, grafika Asus noctua rtx3070 8GB VRAM. Mno a co si budem povidat sekalo se to desne. VRAM obsazena cela, Ramka v pohode. CPU a GPU se v podstate nudili... Mozna muz3 mit za vinu pripojeni (mam pevny LTE od O2). Nevim no, pocitam, ze se bude optimalizovat. Precejenom si nasbirali telemetrii z tohodle vikendu dost informaci :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    32GB RAM, ne VRAM imho, to moc nemají, obzvláště nvidia škrtí VRAM
    zase co jsem pochopil to jsou 4K textury, takže pokud není 4K rozlišení tak to asi nemá smysl? nevím, domněnky pomněnky
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HOUMI: To nějaký konzumer grafiky mají? Já kvůli paměti dostal A6000, protože všechno ostatní co máme k dispozici bylo 24. I když je fakt netuším co má 4090
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: udajne je potreba 32GB Ram, yey :D tak snad to fixnou jinak budu muset koupit novy lol
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SUNBEAM: ofc stahnuto, nejsem jediny dle fora, takze to vidim na chybu u nich :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam