• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    POTKAL SEM BARTUCE ANI NEODPOVEDEL NA POZDRAV ASI TY FPS :-D pristi tejden si jen dodelam tech pet lvlu aby se nereklo pribeh na lvl 20 done...

NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: No az na bosse to byla celkem pohoda, jsem se sorckou postavil doprostred svyho blizzardu, prokladal to frostnovou a deepfriiizem a vsechno okolo jen umiralo :-) vtipny ze tak nejak od 80 levlu vejsi to byla cim dal vetsi pohoda a po 95 uplne, bohuzel az na bosse, kde to bylo spis cim dal vic na pikacu a toho 100 bose sem solo proste nedal, ja ho ozuzlal tak o 1/3 a on me dal jednou ranou insta kill, v parte ho pak barb sfouknul jak svicku
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ONDRA_PATA: bezi to stejne dobre, tedy aspon mne.
    NESS
    NESS --- ---
    JANDOS: Jak se to vezme, v endgame je toho na vyber rozhodne vice, nez jen D3 rifty, to co se blizi riftum jsou sigilove dungeony, ktere jsou "nahodne" generovane a maji ruzne upravene pravidla, ala , castejsi padani predmetu, zlata, nebo silnejsi mrazeni, silnejsi blesky a podob. Cim vyssi sigil, tim drsnejsi dung, tim lepsi odmena, pak ta mas heltide, ktere jsou pomerne zabavne, pac se tam umira dost rychle, pak klasicke eventy ala raidy, world bossove a pak muzes plnit ukoly na kesky.
    PvP je kapitola sama o sobe, pomerne zabavne, ale potencialne toxicka, pac predpokladam ze ne kazdy to rozdycha ze na nem nekdo jiny svaci, ale je to dobrovolne, mas zonu kde sbiras mistni menu za zabiti, za ukoly, kterou musis potvrdit a prave v tom okamziku jsi nezranitelnejsi, pac se vsem ukaze ze zrovna nekdo spustil obrad a ty musis vydrzet na msite dokud nedobehne timer a pak uz z tebe nic nikdo nevyrazi a mas to v kapse, tech mistu kde ten obrad jde spusit je nekolik takze jeden clovek vsechny mista neohlida, jako muzes cekat na to ze nekdo vyleze z mesta abys ho sejmul ale vlastne ti to nic neprinese.
    Predpokaldam ze hlavnim tahakem to dolevlovat na 100 (mimo samotneho dolevlovani) bude kuchnuti 100lvl bose, popravde po 90 levlu to jede tak pomalu ze to uz bylo otravne a monotoni, protoze ani ta vybava uz se ti vlastne moc nezlepsuje, jen pridavas paragony a v okamziku kdy uz mas paragonu zaplnene 4 stranky tak uz ani vlastne nemas z ceho vybrat.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    closed beta mi bezela nadherne na max,takze bych to videl na problem tyhle bety (kterou jsem nezkousel)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JANDOS: ja jsem schopen udrzet 60 fps jen u ultra low nastaveni
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PVE endgame content zkonzumujou lidi strašně rychle takže bych s tím že bude nějak větší než D3 bych moc nepočítal. Udržet u toho lidi budou muset klasicky sezóny nebo PVP.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: jen bych doplnil ze v endgame closed bete jsem mival na dobre gearnutem 65 barbovi celkem kumst davat 14,15,16 zalezi co to rolnulo za "afixy". Zvysena dmg frost fire atp., ze nesly stunovat zpomalovat mobky a tak podobne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to je nesmysl.
    BARTUC: Tam bych to videl spis na nejaky glitch ovladacu. Kdyztak poladime
    JANDOS: 6gb ma 1060ka. A end game tady spociva ve skladani dungeonu se zvysujicim se cislem = vic hp a dmg mobek, lepsi itemy co do ilvlu. A samozrejme pak dle tvyho lvlu world tier, kde je aplikovano to same a padaj sacred a ancient itemy. Takhle nejak vypadaj max cisla https://ctrlv.cz/VsEE
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JANDOS: Ja si na ten item system stale nezvykl a preferoval bych navrat k systemu D2... ono to souvisi s tim endgame contentem - pokud motivaci pro dalsi hrani maji byt primarne lepsi itemy, tak chci opravdu nejake unikatni, ne jen generator nahodnych cisel...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    BARTUC: Kolik mas VRAM? Hodne lidem zatim pomohlo dat textury na medium.

Jinak pro me je nejvetsi otazka jestli tam bude nejaky smysluplny endgame nebo jestli to bude jako v Diablo3 kde jedina vec co se da delat je behat rifty do zblbnuti abych mohl bezet vetsi rifty se stejnejma potvorama ale vetsima cislama.
    Bez nejakych unikatnich end game bossu a dalsich aktivit jako ma konkurence by to pro me asi skoncilo celkem rychle.
    Taky itemy me prijdou hodne simple (zelena sipka=equip) ale na to uz jsem si v Diablu zvykl a nejak me to ani neva.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Já na PS5 žádné záseky naštěstí nezaznamenal, ať už připisovatelné výkonu/špatné optimalizaci či serveru.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já měl seky ve městě a rubberbanding taky, připisuju to serverům a betě.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Diablo IV Interactive Map | Map Genie
    https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary
    NESS
    NESS --- ---
    LUCCASH: No jen spekulace jako treba https://n4g.com/articles/is-diablo-3-going-to-end/ osobne bych rekl ze pojedou minimalne dalsi rok soubezne, stejne jako jede remasterovana D2.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Ahoj, nevíte jak do bude s Diablo 3 po tom co vyjde 4? Bude i nadále pokračovat?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Hral jste to nekdo na xbox one?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: me se to sekalo uplne v sude... rekl bych, ze to nestiha vykreslovat textury... kdyz jsem ale vse dal na minimum, tak se to relativne dalo, tak uvidime :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Tak to spis vypada na komp. :-) Jako ze si poskakoval, zamrzl na miste a pak se objevil o kus dal, ze se ti to nezvladalo prekreslovat? Ve meste sem to mel uplne hladke, mozna pri prechodech mezi lokacema, se to vlastne obcas zaseklo, ze neslo projit, coz bylo videt kdyz tam sel nekdo semnou, ze mi zmizel a pak se objevil o kus dal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mne to občas zalagovalo + microfreezes. Jel jsem tedy na nejvyšší možné nastavení, ale také mám celkem decentní komp (nabídlo to max automaticky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam