• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NAVARA: ten nyx gaming funguje uz asi sest let, hralo se tam vsechno mozne. nebudu si bookovat dalsi mrtvej server. :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Už máme gaming discord, včetně nějakých D2R tryhardů :)

Gaming Discord for Nyx
    https://discord.gg/3HSyvGH2D4
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: No tam sou dva nazvy imho a hlavni bude NYX a k tomu druhymu sem chtel neco dodat no aby to melo jako nakou jakoby zejo jako podstatu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: A proc ne jen NYX? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja nakej zalozim for fun treba NYXassassins
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: CUZMAN: Nvm co blbnes, ale je to stejne aktualne ted jedno a i v budoucnu je fakt furt jedno kdo to povede jestli bude nejaky nyx klan. Takze no stress :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak tem kteri by meli zajem pripravujem na tuhle betu clan s liquidem ktery bude i po startu funkncni takze nadhazujte nejake vhodne NYXI nazvy a na kterem se shodne nejvic lidi tak ten nejlepsi tam strcime zbytek pak uz bude na nas... Ja treba jen tak nadhodim Nobody-Ys-Xcomunicado :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    OK VOLIM NEJEN ZE TO JE MUJ KAMARAD, ALE VIM, ZE JE SPOLEHLIVY A VERNY HRE KTEROU PRAVE HRAJE A DIABLO IV JE JEDNA Z NICH URCITE LIQUIDFREAKA JAKO VELITELE CLANU!!! Ja budu dohlizet jako officír zejo .-) tak PETO je to na tobe o vikendu muzes zacit vyrabet proviziorni a az to rozjedem 2.6. tak to tu chci videt nahozene a vsechno tip top je ti to jasny PETRE??? :-D Dobra muzem dat hlasovacku o vudci klanu ale me liquid sedi nejvic za tu dobu co ho znam ale kazdy ma pravo volby tak pokud se mu to ted v bete o vikendu podari a ofc. bude mit cas na to tak ja hlasuju pro LIQUIDA nahazujte sve zname sebe kohokoliv...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: nevim, mozna mam ten komp nejakej rozjebanej :-D Pamatuju si, ze ve wow jsem pak mel taky problem s low fps i kdyz jsem mel v ty dobe celkem ok komp jeste... Pohoda, holt budu parit na minimalni detaily :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: vedel jsem o crossplay,ale netusil jsem,jestli i progress.takze super,protoze muzu parit na chate na xboxu a pak i doma na pc a jednou tydne se jit umyt.jako za dtarych dobrych D3 casu ;)
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Já hrál na PC a Kid na Xboxu a super ... Za mě je to to nej, co mohli udělat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: Mam to v planu, pokud ostatni budou souhlasit klidne muzeme zacit resit obligatni nazev. Jako ze NYX Trdl4 nebo tak :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak se mi libi ten crossplay progress.chci to koupit na pc,sle zrovna tou dobou nejspis nebudu moct byt par mesicu na pc,tak bych to koupil na xbox
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    GURBON: closed betu jsem rozjizdel na i5, 16gb ram, nvidia 1060 a minimal nebyl problem,urcite bych to posunul vys. o tyden pozdeji uz jsem zakupoval novy stroj :)
    NESS
    NESS --- ---
    Proc ne normalne neklanuju, ale uz v tehle bete byl minimalne jeden kvest jen pro partu, tak toho asi v plnem bude vic. Navic v cervnu uz bude mit dcera dohrany hogwarts legacy ze vsech myslitelnych uhlu tak bych mohl mit zase herni komp sam pro sebe :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak doufam ze se na release udela nakej slusnej nyx clan pro ty co budou mit zajem ane trista nyxich clanu ;-))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LUCIEN: na PS5 mi to bezi 4K/HDR/VRR/60fps, podle testu je to na PS4 v 1080/30fps.. oboji naprosto stabilni performance, maji to velmi dobre optimalizovane.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Muj setup 1050ti 4gb, i5, 16gb ram, optika a na high mi to bezelo bez lagu a jen v main city to obcas skublo cos prisuzuju poctu hracu a latenci...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: podlemtoho jak se to chova tak asi 3gb 🤪
    NESS
    NESS --- ---
    gtx 1060 s 3GB nebo 6 GB ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam