• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak doufam ze se na release udela nakej slusnej nyx clan pro ty co budou mit zajem ane trista nyxich clanu ;-))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LUCIEN: na PS5 mi to bezi 4K/HDR/VRR/60fps, podle testu je to na PS4 v 1080/30fps.. oboji naprosto stabilni performance, maji to velmi dobre optimalizovane.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Muj setup 1050ti 4gb, i5, 16gb ram, optika a na high mi to bezelo bez lagu a jen v main city to obcas skublo cos prisuzuju poctu hracu a latenci...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: podlemtoho jak se to chova tak asi 3gb 🤪
    NESS
    NESS --- ---
    gtx 1060 s 3GB nebo 6 GB ?
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: tohle me hodne prekvapuje... Nechapu, proc by to na tomhle nemelo rozumne bezet.
    Minimalni pozadavek je gtx 660...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Docela by me zajimalo, jestli to nejakej dobrodruh zkousel na masine z minimal requirements. Podle toho co tu ctu, by to na tom melo behat tak 1 snimek za 3 vteriny :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: Ja komp stavel kdyz vychazel Legion, takze cca 6 let. Mam jen 16 GB, i5 6600K, a 1060... monitor mam nejakou plecku HD a bylo to fakt nehratelny. Hral jsem si s tim a jediny, kdy to bylo hratelny, tak je to na minimalni detaily
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: ee mam rogunu CroonBabe :-)
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: No na aspektech jsem rejzoval endgame bete, v tehle bete mi prislo ze se to nevyplati, nebo sem mel smulu na aspekty, pokazde sem zaplatil za vyndani vic nez byla prodejni cena ;-/

Jo frostka s hydrama muj salek kavy :-)

Sem zvedav na nekro, jestli bude zase zaplava dotazu jak ziskat golema, pac to byla asi nejcastejsi otazka se kterou sem v endgame se setkal :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jel jste to někdo na PS4 (slim)? Šlapalo to dobře?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jel fire sorcku s hydrama a dával jsem si to s prstem v nose. Měl jsem k tomu ohnivej štít s fireballem a nic nepřežilo :)
    Ale rád bych jel Druida, uvidím, jaký bude ted o víkendu. zdali mi sedne herní mechanikou a nebo skočím u sorcky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jel jsem lightning sorcku a hodit chain blesk někam přes dvě obrazovky vykydlit místnost bylo fajn :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: ja ti tam zdravil rikam cuz bartuc jak to de a ty ses jen pootacel mels barbinu ze???
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Druid bude muj main po releasu :-D hral sem ho v closed betHe a :-D byl nejvic zabavnej ale frost sorcka tedka taky super ale predelam ji na hydry prej je to op :-) jinak nekdo tady zminoval ze vyndani aspektu a nasledne prodani se nevyplaci ale ja mel pocit ze sem vyndal aspekt za 3,5k a prodal za 7,5k ale kecal bych to vyndani mozna je to podobny...rozhodne sem neprodelal...
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Já mám 5 let staré CPU spolu s 3080, 32GB RAM a širokej monitor (3440x1440) a na max detail s texturama na medium, kvůli škubání (na medium bez záškubu) jsem neměl problém běžet na 120FPS (což je maximum co podporuje můj monitor) celou dobu, bez jediného poklesu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: twe ja byl rad, ze vidim kam bezim, natoz abych si vsimal, ze je nekdo u me :-D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    SUNBEAM: Jo, vidíš. Já mám právě max 48 na tý A6000 a dost by mě překvapilo kdyby na to někdo řešil assety. Jinak 4k textury mít smysl můžou, můžeš mít přes celou obrazovku jen malý kousek textuře spacu (když přijdeš k něčemu fakt blízko). Ve filmu se běžně používá několik 8k textur na objektu a přitom se reálně počítá 2k, 4k jen občas něco pro IMAX.
    NESS
    NESS --- ---
    KSL: Slusny, no tak to by si mohl s 64 GB zkusit jak ti budou slapat vsechny 3 na raz :-) Sem se nudil pri cekani na frontu, pak uz jsem to teda nezkousel.

NESS
    NESS --- ---
    Tak uz je to vypnute, tzn v patek Druid a Nekro

CUZMAN: Copa, neni beta jako betha?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam