• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: se obavam tenhle optimismus mozna fungoval minulej vikend, kdy jsem ja dorazil az druhej den treba a zadny problemy nebyly, ale ty byla taky mnohem mensi skupina lidi, moc bych jako nedoufal i tentokrat. Navic pokud nejsou schopny instantne resit i ty vypadky na ten sestimistnej error, co znamena connection lost v podstate - tak pretizeni login serveru bude permanentni...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja hraju od 16:45 bez jedineho problemu, dokonce jsem se parkrat logoval ven na zmenu postavy. zrejme to bude problem site, shardu, lucku a to mam ted dokonce internet pres 5G hotspot. .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Vystal jsem dvakrat frontu, spadlo, tak jsem sel spat :-).
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Chybi mi partak :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Uz nejedes?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Se na to vyser a zkus to zitra. Me to fakt neprekvapuje a zaroven si nemyslim, ze je to neco, co by u full verze trvalo dele nez tyden. Coz me s ohledem na to, kolik v tom utopim casu, moc netrapi.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Presne 20 min jak profanovali...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem tam...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo hraje na tier 1 je srab :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    od pohledu je ten jejich system uplne na picu, kdyz ma hned nekolik uzkych mist, kde se tvori fronty
    jsem ted vystal dalsi hodinovou frontu na nejakej uvodni server, jen abych skoncil v dalsi fronte na login nekam dal (ktera asi 15 minut neukazovala zadnej cas, pak tam naskocilo 10 minut, a ted se to pomalu zveda uz jsem na 14 minut)
    z predchoziho loginu vim, ze pak je jeste dalsi fronta qued for login a jeste jedna queued for game, jako vazne? ty jsou teda kratky uz

chapu, ze ted to je zadarmo, tak tam leze kazdej, ale zatim nemam teda duvod verit, ze v cervnu to nebude uplne presne totez
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: No nechme se prekvapit :-), to technicke strance ( bez tolika lidi) jim to pekne slapalo uz minuly rok, za ten mesic mi to huplo snad jen jednou.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Tak je to otevrena beta, zdarma, prave proto, aby otestovali servery. Ocekavam, ze s plnou verzi tyhle problemy zmizi. Ostatne, minuly tyden ta uzavrena beta pro lidi s predobjednavkami po prvnich dvou hodinach slapala pekne.
    NESS
    NESS --- ---
    Ja pred chvilkou 22 minut, to bylo tak rychle, ze sem se male ani nestihnul oholit, uvarit si kafe a zkouknout dil sveho oblibeneho serialu, je to vubec ta sama hra ? :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ted sem lognul a cumim jak puk 18min
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: jo tak kazdyho bavi co ho bavi :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    Sem zvedav na cerven, jestli predvedou takovy start jako tyhle 2 vikendy tak udelaji slusny dojem. Sem se pred 15 minutama portnul z dungu do mesta a od te doby se mi nacita obrazovka, evidetne prodlouzili casy timeoutu, 1/4h na prenacteni lokace je dobry vtip :-). Predpokladam ze kdyz to ted zabiju a pustim znova, tak me ceka ocistec
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Jj, dojeli jsme to. Ale ten druid me moc nebavi, ve srovnani se sorckou, kterou jsem jel minuly vikend.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja nevim ted jsem prevalcoval Tchore na konci heraldik valutu a jako trvalo to tak 2x dele ji sejmout nez s Barbem, jedu teda skolu vlka, 15 level a dost na pohodu vlastne me nic neohrozuje, jen tvy dva vlkove mi prijdou dost slaby
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako druid mi prijde jako melee shit, na druhym bossovi jsem se zaseknul nez jsem vyzkousel vsechno, ted teda jedu full medveda, ten je aspon tanky, a ten druhej utok kdyz critne tak dobry... ale kazdopadne uz jsem taky venku a ve 120 fronte po errorech na char screenu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja na to dneska uz prdim zejtra je taky den...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam