• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBES
    BOBES --- ---
    Nějaký hint jak předcházet tomu, že mi uprostřed hry vypadne connection? Předpokládám, že je to dané jen velkým zájmem. Ale třeba ...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    3ti dc.. ale ted que 15m
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: No mas je od 15 levlu jako u ostatnich charu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Takze ne ted je to fakt na prd .-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Spirit boons sou imba ale v late game protoze je muzes mit nakonec vsechny :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Add Druid. Je na to nejaky figl, nebo ty spirit boons jsou nepouzitelny protoze ten duidi jeliman je mimo hratelnou mapu ? Jako ze se mi plni quest sloty a asi na prd.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja sem dobrej za me dobry hra 100e dobra za me nejlepsi hra u me dobry...
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    já jsem byl ve frontě cca20min, ingame všechno dobry, jen se mi pak začali lagovat skeletoni. vylez jsem z dungu a hra se sekla,takže zase fronta.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    HULIK: za cely minuly vikend mi to spadlo jednou, odehrano asi 40h v groupe, v patek cekani 90min. dnes uz tam dalsich 5h bez jedineho problemu, cekani 20min. .)
    HULIK
    HULIK --- ---
    GHOSTSTALKER: Jasný, ale plno lidí také naserou tolik že se na to už vykašlou. Buď jí měli udělat uzavřenou ale funkční, ale ne dva víkendy po sobě stejný šit.
    Zvláště když to padá i těm co si už vlastně zaplatili a hrají také.
    Lidé nemají rádi když někdo plýtvá jejich časem ....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tak jsou to jejich penize, ze jo... ja zaplatil 90 dolaru predem, bo je mi to celkem fuk, ale lidi, co se budou rozhodovat teprve jestli si hru koupi - neni moc presvedcive, kdyz se podivaji jen do fronty, ne?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hydra OP...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Betatest slouzi prave proto, aby se prislo na takove problemy. Maji skoro ctvrt roku na to, aby je vyresili. Fakt nevim, proc by je meli resit instantne - znovu: otevrena beta zdarma pro kohokoli.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: AhA takze tedka pises ze sna :-D jen to nahod apod srabe :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: se obavam tenhle optimismus mozna fungoval minulej vikend, kdy jsem ja dorazil az druhej den treba a zadny problemy nebyly, ale ty byla taky mnohem mensi skupina lidi, moc bych jako nedoufal i tentokrat. Navic pokud nejsou schopny instantne resit i ty vypadky na ten sestimistnej error, co znamena connection lost v podstate - tak pretizeni login serveru bude permanentni...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja hraju od 16:45 bez jedineho problemu, dokonce jsem se parkrat logoval ven na zmenu postavy. zrejme to bude problem site, shardu, lucku a to mam ted dokonce internet pres 5G hotspot. .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Vystal jsem dvakrat frontu, spadlo, tak jsem sel spat :-).
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Chybi mi partak :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Uz nejedes?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Se na to vyser a zkus to zitra. Me to fakt neprekvapuje a zaroven si nemyslim, ze je to neco, co by u full verze trvalo dele nez tyden. Coz me s ohledem na to, kolik v tom utopim casu, moc netrapi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam