• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak nekro prijemne prekvapil, skoda ze sem ho nezkusil vci v endgame, by me zajimalo jestli pak udrzi krok, pac golem sice prida, ale kostricky asi jsou casem cim dal vic na odpis. ne ? Nevic ma diky ozivovani koster o jednu klavesu mene, coz je na prd
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak ja se tesim, jak si dam v klidu obed, nez se to nacte a tam je vsechno hned :))))

Akorat na xbox to chce live gold, byt ne nutne.. tak uvidime, co to umi bez toho
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Jasny neboj se ozvat!!!
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: Njn, bohuzerl nekra 25 odkladam :-/ a pojedu rog ta je posledni kterou sem nedotahnul do konce, tak se pripadne ozvu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Samozrejme final boss ik rany a frozen everywhere...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dali sme ten multiple zonu parada sranda byla to chcipani :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak dekuji za hru Trikatu clan funguje super lidi se nestydte psat do zalozky clan jestli hledate partu je to super aspon ve dvou ja byl osum a on 23 ted 12 - 25 pekna hra ted junk food a zase honit monstricka :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Roguna super a druid btw taky
    S druidem to meltuju jak prase.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: me roguna prijde super
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: tak aspon, ze tak...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AVATAR: Koupenou hru ne, ale musel jsem ji vytvorit PS i Battle.net ucet.
    GHOSTSTALKER: takze nemusela mit vlastni battle.net ucet s kuupenou hrou? Nekde jsem to cetl...
    CUZMAN: vecer. Nebyl jsem si jistej, jestli ten muj request vcera prosel, protoze friendi mi ve hre pridat nesli. Musel jsem pres app, ktera taky kolabovala :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: mel bys mit pozvanku do clanu cali ono se to dela ze das request a pak ja zpetne poslu... nebo oficir...

Jinak ja na to vlitnu s kamikem tak kolem 3-4 az do rana :-D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak jsem vyzkousel na PS lokalni coop s dcerou a super, funguje to hezky a prehledne.
    Me to teda nepadlo ani jednou, ale partakum to padalo kazdou chvili (minulej vikend to ani jednou neslitlo). A potreti uz se na to vybodli.

Zato jsem mel problemy s prechodama zon (nepuatilo me to z mesta), tak jsem to vypnul, no :)
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: Tak to mi pak ukazes, pac druid a brutalni k sobe moc nejde :-)

Jinak ted jsem pry dokoncil dungeon pod 2 minuty, no nevim ale myslim ze asi ne, bud se topocitalo do opetovneho neteleportovani zpet do dungu, nebo nejsou 2 minuty jako 2 minuty :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: proto se vam zda naprd ja sem z ni unesen muj main ever!!! :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Ravenscar sem ja jinak tam mam oficiri te naberou, druid se musi umet zahrat a medved je brutalni za me nejlepsi classa ale musite vedet co a jak kdy proc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam