Barb ma 4 zbrane - 3 sady zbrani (dvourucka tupa, dvourucka ostra, dve jednorucky), na kazde muze mit nejaky bonus, no a ted dotaz, pokud mam na zbrani (tupa obourucka) bonus na basic skill, ktery sni ale zadny nepouzivam, pocita se mi tenhle bonus napriklad na dual wield jednorucek se kterou pouzivam basic skill, ale na ktere zase nemam bonus na basic skill ? Logicky se mi zda blbost aby se mi pocital bonus zbrane kterou nemam v ruce na zbran kterou v ruce mam, ale podle statu jsou ty bonusy souhrne. Pac zrovna bv tomhle pripade kolonka na Damage with basic mam na 76%, no a ted, pocitaji se i tak souhrne imprintnute vlastnosti legendarek ? Odpoved zni ze asi take pocitaji, na tupe dvourucce mam bonus na damage kdyz stojim na miste a ten se mi ukaze ikdy mam v ruce jednorucky, trosku hovadina ne ? :-) Takze barb ma treba o proti srocce s jednou obouruckou, co se tyce bonusu a imprintu, slusny naskok 4 vs 1
No a ted na co se ptam jak kurnik vlastne teda pocitaji u barba Atack power, co je videt ve statech, kdy mam 3 sady ruznych zbrani ? :-)