• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KORAL
    KORAL --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak lidi psali, že to začalo někde na 12 a postupně jim to žralo víc a víc, až se dostali na těch 23GB VRAM. Možná, když máš jen 16GB VRAM? tak to asi taky stačí, ale 10 GB už je málo.
    Když jsem měl vyplej swap, takmi hra padala na nedostatek RAM :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: mam 6800xt, a secko sem jel na max a 15,9GB ze 16 si to vzalo no :D
    KORAL: Ono ti to rvalo jo? mam 64gb, no swap a nic.. vyuziti do 20gb(diabla)

Jinak bych nechal tudle, solo diskusi pro D4, zadny merge apod. At je to rozdeleny. A proste majitele starsich diskusi budou lidi nutit chodit do novy RO ve starejch :D Jinak to s lidma nejde proste :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Souhlas, máme tu Adminy, tak at rozhodnou a kluci ušatí to vyřeší, když se obyč čučkaři nedoážou schodnout ;)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    me je uplne jedno jak to udelate, ale jestli budou lidi psat dal do tri auditek o aktualnim dilu - coz se ted deje, tak si zalozim svoje, s CAPSLOCKEM.. DIABLO IV.

protoze tohle je DEMENCE! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    MICHIGAN: D3 nikdy nebude hrat tolik lidi, aby meli s kym diskutovat... To je stejny jak s D2, tam se to jen zmenilo remasterem, ale nemyslim si, ze D3 nekdo nekdy bude remasterovat..
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    ENDER: ja nemam problem mit jedno auditko jak pro D4 tak D3, protoze casem stejne ten proud prispevku opadne, ale je fakt ze tohle byl puvodne klub D3 a tech diablo auditek je tu proste moc.

kdyztak sem pak nekdo hodte linky na klub, kde bude ta puvodni D3 diskuze pokracovat, kdyby se z tohohle stalo jen D4 auditko. prijde mi trochu nekorektni to prejmenoval lidem, ktery uz to maj v booku, kdyz uz, tak Diablo III + IV.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Ono je minimum 3 znaky :-) Ale uz jsem je dal do nastaveni, takze ti je predhodi naseptavac hned po napsani #
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    lol
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Moc písmenek

#D4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #DIV

Hele, co klan, koho volis? Losnu nebo Maznaka!?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #DIII
    Super cupr zabehnuty greater rift plny legendarek a kolik bountiestam vysbiral
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CRACKY_: Kolik aktivnich hracu DI-III po vydani DIV tu asi tak zbyde? Nemlluve o tom, ze tu mame # tagy. Neni nic snazsiho, nez je pouzivat.

#DIII #DVI
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: No, prave ze neni. Klub je zalozen chytre, nazev je Diablo a cislovka je az v dynamicke casti, takze se da povysovat dle libosti :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    no hlavne at je nazev klanu kulervouci, neco jako magicNYXwarriors_TOPofEU_no.1 to by se detem mohlo libit
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: ano, ale s prichodem d4 je celkem jasny, ze se pres 90% hracu presune na d4 a o d3 uz nebude s kym diskutovat..
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ja sem nemel potrebu se vymezovat nebo neco podobnyho, tohle byl klub s nazvem Diablo 3 a vedle je klub s nazvem Diablo I, II, a III. Prislo mi vhodne a zcela na miste proto tedy zazadat a vytvorit diszkuzi ciste zamerenou na Diablo IV a tenhle klub nechat aktivnim hracum Diabla 3, tak jak tomu bylo doposud. Jak sem vysvedloval i Enderovi, tak mne nezajima kdo jaky greater rift zabehnul ani kolik jim dala kadala legendarek a kolik bounties kdo vysbiral, tuhle etapu uz mam za sebou a diablo 3 je svet a hra sama pro sebe. Nic vic v tom neni, nebylo a nebude, slo ciste o vymezeni se na Diablo IV a nechat dal zit i legendu jmenem Diablo III.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: Tahle diskuze se původně jmenovala "Diablo 3" :)

A Nyx už dávno nějaké duplicity klubů neřeší.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ENDER: Mě hlavně překvapuje že spolumoderator tohodle auditka měl potřebu se odštěpit a založit si vlastní a ještě mu to prošlo přes moderátory herní sekce Nyxu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tze tohle ma vyrazne vyssi potencial byt zivejsi
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    navštívilo # uživatelů 488
    sleduje # uživatelů 299
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako... jeho diskusi sleduje 36 lidi a navstivilo 15x a tady jsou to nasobky zas..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam