• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Dole v 4. balkone modreho domu chybi pradlo. Strom vlevo ma na hore o 3 listy mene. Pani se salou ma dole o 2dc vody v lahvi min. Barbarka dole ma na levem pravem stehne pihu u 4 rady supin na ehm. Jsou to vsechny rozdily? ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DIOM: No-go na prvni pohled...

DIOM
    DIOM --- ---
    LA_PIOVRA: tusim level 61, vicemene linearne jsem to prosel od A do Z, vcetne vsech side questu ..finalni build jsem mel Sentinel / Forge Guard a bylo to dost easy ..ono to zacne byt obtizny az v endgame, kde se chodi zamcene dungy (tam jsem zdechnul do minuty) a delaji se monolithy v te posledni ere ..tam taky zacne padat uplne jinej loot

ja si k tomu nainstaloval reshade, protoze mi to prislo hrozne neostry, jako treba D3, to jsem taky hral se shaderem
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DIOM: na jakym levelu si skocil?
    ja z toho popravde nadsenej nejsem (sentinel, 32 level), vetsina map je ve tme (nemam rad hry, filmy etc, kde precvazuje tma, ale to je nicmene muj boj), moznost buldu vypada velmi variabilne, ale to bych nesmel pouzivat celou dobu jeden utok, krajet to jak maslo a umrit jenom jednou (kdyz jsem experimemntoval s dual wield)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Převzato z jiného auditka tady na Nyxu (Cosplay Girls), ale barbarka jak vyšitá :D

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Ale ja si poridil Ravenswatch a uz na to nejsou love :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: Koukam ze uz to ma multak...
    DIOM
    DIOM --- ---
    Ještě k tomu Last Epoch. Je to supr. Čím dál jsem byl ve hře, tím mi to přišlo lepší, i vizuálně. Dohrál jsem kampaň za Sentinela za pěkných 30 hodin a teď to asi otočím ještě jednou za Druida. Ale umím si v tom představit i stovky hodin, možných buildů je tam kopec (5 class x 3 specializace x ?? skillů).

Konec hlášení.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GRAGAGROGOG: Tak to jsi tu koukam nebyl tak od zari 2015 :-)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TRAGED: ja jim verim, uz to bude ok :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOUMI: Tak to abys ses v tu 1AM aspoň zařadil do fronty, když chceš už od 8mi hrát :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Vůbec ne :-) Dohrávám Horizon: Forbidden West, abych byl připraven na DLC tenhle měsíc.

Jen jsem byl zvědavý, jak vlastně PoE po těch letech vypadá, když se tu zmiňuje. Jak jsem zmiňoval, naposledy jsem viděl open betu. A herně je to Diablo 2 protažené faxem, detaily se liší, ale předlohu nezapře.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HONZA09: jn, nebudu to lamat pres koleno a zacnu az vstanu, pekne od 8, k tomu dovolena, manzelka informovana, tak snad to pujde hezky aspon ten prvni den :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Diablo IV Global Release Times Announced - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-iv-global-release-times-announced-332332

Europe Early Access:

British Summer Time (BST): 12AM, June 2

Central Europe Summer Time (CEST): 1AM, June 2

Regular launch:

Europe:

British Summer Time (BST): 12AM, June 6

Central Europe Summer Time (CEST): 1AM, June 6
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: Kamos tam krosil tri hodky loot a pak mel trihodinovej rollback :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DIOM: ja vlezu do Immortalu xD, shame on me :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DIOM: zkusil jsem, je to... no, není to ono :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    Já si chladím žáhu u Last Epoch. Je to sice na pohled celkem ošklivá hra, ale hraje se to výborně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam