• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: 4dny + Accelerated Seasonal Battle Pass Unlock**** (includes a Premium Seasonal Battle Pass Unlock plus 20 Tier Skips and cosmetic) **** Battle Pass will unlock with Season 1. T

Tzn tak 8 hodin +-
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: mno 30 euro snad nee :) nabizi mi to pre-purchase digi xbox verze za 2100. pochybuju, ze po tejdnu to budou prodavat za cca 1400
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Tak nejsou blbý, aby default launch udělali v pátek a ten za 30euro navíc v pondělí. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zacinaj se mi vrejvat do hlavy. pri tom preorderu muzu hrat o ctyri dny drive a toe v patek! uz sem to letos kvuli jedny hre udelal a dokonce si i priplatil. asi to udelam zas!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Je mi podezřelé, že tenhle build by nezmiňovali, když u ostatních jdou do takových detailů :)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Pravdepodobne nevypisujou vsechno, ale hadam ze ice blade v puvodni podobe nebude :-), pokud bych si mel tipnout tak seriznou cooldown reduction, nebo tam daji limit kolik muzes mit blade soucasne, neco jako je na hydrach. Jsem zvedav jak se negativne projevi ty zmeny co ted udelaji s ohledem na zjisteni bety, osobne si myslim ze to rozsekaji jinacim zpusobem, tohle vyvazovani je beh na dlouhou trat a byl by zazrak pokud by si to sedlo a bylo to vybalancovane uz v cervnu. :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Překvapuje mne, že tam nikde nemají kudlo šťítovací sorcku…
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NESS: Alespoň to corpse explosion je dobře, to mi přišlo nesmyslně silný
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mě pobavilo, že jsem prý vydělal přes 1,5 milionu goldu :D
    NESS
    NESS --- ---
    BTW docela dobry ze posilaji i konretni statistiky, jen nejak nechapu tech 133 smrti, tolik toho fakt nebylo a tech 66 hodin to bych taky rekl ze je nejak moc :-)

You slayed the Diablo® IV Open Beta, Trikatu, and we’ve got the stats to prove it.

Sanctuary extends its deepest gratitude to you for committing over 66 hours to completing 128 story quests and slaying 41,585 monsters during testing. The local denizens greatly appreciate the sacrifices made to keep them safe, earning you 3,566 Renown while in the Fractured Peaks.

This may be a time of great pain for Sanctuary, but you still made impressive gains and collected 2,044,749 gold while adventuring. Whether locating missing villagers or tracking down Lilith’s unruly worshipers, little excuse was needed to send you underground to conquer 94 dungeons. Protecting an entire realm is no walk in the dark, however, you kept the Necromancers in business by dying 133 times.
    NESS
    NESS --- ---
    Dungeon Gameplay fajn vsechny zmeny a taky zni dobre

A character's stats will be displayed by default when players click the Materials & Stats button within their Inventory.

Cellars will now consistently reward a chest upon completion.
    Fixed an issue where Cellars would prematurely be marked as complete.
    NESS
    NESS --- ---
    A je to tady :-) Sem zvedavej co to zase rozbije

Diablo IV Open Beta Retrospective: Transforming Feedback into Change — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23938289/diablo-iv-open-beta-retrospective-transforming-feedback-into-change

The Whirlwind Skill now deals more damage and consumes more Fury.

The damage dealt by the Corpse Explosion skill has been reduced.

All Imbuement Skills have had their cooldowns increased.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já myslím, že tohle je hezké video, kde kluci rozebírají co se za cca 14 dní nazbíralo za nové informace.
    DiabloFans.cz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Blizzard says Diablo 4's respec costs "are final" | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/blizzard-says-diablo-4s-respec-costs-are-final/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Division npkc. OK.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/Diablo/status/1646226965085421587?s=20
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRAGED: Ano prosím. Ale není tu možné editovat a tak jsem ponechal dva obrázky a jsem rád, že tvá všímavost je výborná :D ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Dole v 4. balkone modreho domu chybi pradlo. Strom vlevo ma na hore o 3 listy mene. Pani se salou ma dole o 2dc vody v lahvi min. Barbarka dole ma na levem pravem stehne pihu u 4 rady supin na ehm. Jsou to vsechny rozdily? ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DIOM: No-go na prvni pohled...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam