• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, pátek a sobota v pohodě, v neděli co 20 minut crash nebo logout. No nic, na to nemám, jdu do lesa.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Bleed je dobry, na to sem to hral v posledni bete, flay+rend, ale nevim jak v kombu s rapture, pac mam nejak rad deathblow protoze berserking, ted jedu frenzy-whirlw (s bleedem na konci)-chanell (protoze thorns)- leap (protoze presun, ikdyz je lepsi war cray= bersekr, nebo iron skin=bariera, ale tu naberes i od jinud). Jako fakt skoda ze se nedostanem na konec stromu protoze by me zajimalo jak stim zahyba posledni vetev a unconstrained stim prodlouzenym bersekrem o 5s to toho bersekra musi pekne nakopnout a jestli je funkcni wrath of the bersekr o vetev driv, pac sem zatim zkousel jen retezy a ancienty. Nechci znit jako kacir ale prijde mi ze barb je ted lepsi nez sorcka, rozhodne vic vydrzi potom co ma vylepsene redukce a sorcka ma ice armor seriznuty
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: No jasne, v druhem polocasu 2x barb, 1x druid a 1x sorc= velke kulove, ono je jasny vysledek zapasu uz v prvni minute, dva teplomery a pokud se neprekryvaji, nebo nema cas naskok, tak smula.

Jinak pro barba je znacna vyhoda leap, casove to +- vychazi, ze kdyz skoci on tak skocis taky, dobry sledovat co dela, prvni pulka zapasu je v klidu, staci ji hlidat zadek, druha pri spozorovani ze zacina hrabat kus ustoupit, pockat az dohrabne a zase nani skocit, nejvvic dava ta jeji kruhova kosa, se mi vcera stalo ze jsem po respawnu nedobehnul, mozna je lepsi nani rovnou skocit z dalky. Myslim ze tohle plati pro vsechny nejenom barba, kdyz jsi mimo dosah kosy tak ona je taky mimo dosah
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera sem se jeste probehl s barbarianem a ten to seka! ten bleeding je super! pripadam si skoro jak Kenshiro! .))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: jako verim, ze toe tak napsany, ale nechce se mi verit, ze hraci, ktery nebudou hrat ani jednu betu a pak v plny ji sejmou, ze z ni ten drap taky nejak nedostanou.

ale samo to dnes jeste budu zkouset!!
    NESS
    NESS --- ---
    No odmena je jen za betu :-)

Hele kdyz vsude pisou ze limit na WB je 12 lidi na raz a pritom sem nikdy nevidel vic jak 8 lidi tak sem mel smulu ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe ted v devet jo? to nestiham, ale na 12 budu ready! este mi to tady odbimbaj zvony! :))

btw kdyz bych ji seknul az v plny, tak z ni ta odmena uz padat nebude? ja bych rekl, ze jo ne? :)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: jj, a kdyz zacne za pulkou hrabat prednima tak lehce od prdele odejit , nebo musis stat presbe ve prostredm jako mezi pulkama :-) Ted to vypada nadejne 4x barb 1x druid, 2x rog a 2x sorc, tak kdyby nekdo, chtel do jadejne party, tak at muzem dat partu a at se portne na moji pozici
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN: no jo. toe fakt nad tim sem se nezamyslel. ja si rikal proc je nas u tech zadnich nohou furt malo :)) tam je to fakt v klidu. vcera se mi poprve podarilo umrit az nekdy k poslednim dvou minutam,k dy sem zacal bejt nervozni, ze to asi nedame :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jo pekne si mne zvecnil :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: dělaj hovno páč jsou furt mrtví nebo zbytečně odbíhaj. Na range je ten boss shit, vůbec není vidět co dělá. Mě trvalo skoro celej první fight zjistit, že když stojíš u něj tak je to tak desetkrát bezpečnější a přehlednější
    NESS
    NESS --- ---
    btw co by se stalo kdyby se zalozila parta, rekneme 4 lidi jeden by dobehnul k ashave, zbytek by pockal az se to naplni cizima do plneho limitu a pak by se portunl na pozici toho prvniho, portlo by je to za tim nim, vykoplo by to nekoho kdo uz tam je, nebo by se ten limit nafouknul a bylo by tam vic bijcu ? co by se stalo kdyby to tahle udelalo vic part ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    townportal, kdyz se portnes do mesta tak ti to priradi jinou skupinu, skocim tam kouknu kdo tam je jak vidim pod dvacet jdu do mesta :-) Jako nic proti sorckam a nekrum, ale hovno davaj, tzn kdyz vidim nadpolovicni vetsinu castru zase skocim, idela je parta barbu, zbytek jen umir nebo je zasitej nekde v zadu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: TP?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Butcher mne vymazal někde na 14 - jako uhýbal jsem všemu a tak, hydra i meče do něj řezaly, já občas taky - ale prostě má příliš mnoho HP, bylo by to na hodinu.
    Gambling i Goblin modrý trash.

Bosse jsme dali v random partách při obou pokusech za poslední trojúhelník, ale přišlo mi že příliš mnoho lidí někde za půlkou zmizelo - buď byli rozbití, nebo si řekli "cba" a šli pryč...
    NESS
    NESS --- ---
    sem pouzil fintu s TP a hledal partu ktera ma sanci, tzn same 20 a co nejvic bijcu a skoro to vyslo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: druhou urcite :)

Tak world boss zas nic, cca 10% mel jak zmizel. Tak snad zejtra
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Na Tier 2 sme neubrali ani tretinu, Tier 1 uplna pohoda

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: druhou, první jsem ani nezapnul
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak nerozumi levlovani predmetu, kdzy zabijim na 20lvl potvory co maji lvl 20 tak znich padaji veci nejcasteji tak 12-14lvl, kdyz jdu na unikatni potvoru co ma 21 lvl tak zni pada jen 21 lvl, kdyz jdu na potvoru na 30lvl tak zni pada neco kolem 24+-, wtf ? Evidetne unikatky jako oskar a ten multi energeticky kouzelnik znich padaji presne jejich level, , proc teda nemuze z 20 padat taky 20tka ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam