• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Kombinování příliš mnoha jsem se bál, ale dva (light/fire, light/cold) mi přijdou ok.
    Jako měli by ultimátku dát na spešl klávesu - pak bych jí zvážil - to že minutové CD zabírá omezené místo na liště je prostě špatné.

To střílení do "zmrzlých" je ale jen když máš nahoře ice shield ne? Který má 1/4 uptime (6 sec vs 20? CD)

Jako hodně krát jsem tam umřel :) Moje jediné umírání v betě, krom toho fightu u řeky, kde to bylo ale následkem rubber bandingu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: je tam časová smyčka, která zjevně moc nefunguje
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: tak to mas tim padem jasny, ja se asi rozhodnu az za pochodu :-)

No ja jel zatim pokazde frostbolt-ice shard, ale musim rict ze arc-chain me prijeme prekvapilo, jenze zase je asi blbost ro rozdrobit a kombit blesk/ohen/led, protoze to vsechno nenaboostuje, jednodussi je mit jen jeden element, obvlast az se to preklopi do paragonu a budes si vybirat jednotlive planky podle zamereni, tam to proste vsechno nepokryjes.

Deepfreez je super s blizardem, nasazis kolem sebe hafo blizardu, nechas je na sebe nabehnout, deepfreeznes se, tim se stanes imuni, s jednou legendarko z deep friizu vyleze s plnyma zivotama/manou, navic s iceshardem jako zamezenim automaticky strilis do zmrzlech, coz s huste naboostovanym blizardem je konecna pro vsechno, az na bosse teda :-/ navic kdyz v paragonu nasazis body do poskozeni do zmrzlich a zranitelnych tak to pada.

Jo to byla presne moje slabina v endgame se 100bosem s ledovkou sem ho proste nedaval, malo prostoru, ja mu malo, on me hodne, co ti budu povidat :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jojo, hraju mágy protože mne baví, ne protože jsou silní :)

Jel jsem charget bolty - fun, ale příliš short range - tak jsem na Ashavu přepnul na ice shardy a u těch už asi zůstanu, a aspectem jsou fajn i na dungeony.
    Pojedu to, co mám na screenshotu. Vlastně jsem neměl ani žádný mastery skill, protože mi přišly nepoužitelné - na Deep Freeze jsem ani nenabral skillpointy.

Jen tedy horní Stronghold asi nebudu moci dát už na dvacítce. Poslední boss byl dost pain s původním (non-CD) buildem a většinou legendárek, které teď nemáme. S CD buildem by asi šel, ale ten je mrtvej (vyzkoušeno).
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Super, nejak sem mel zafixovano ze ve 3 konec, tak to v sest jeste stihnu :-) Bohuzel ve tri mam smolika :-/

Pojedes pak na ostro sorcku ? Ja si pockam jak to jeste "vylepsi", hydra seriznuta, frost nova seriznuta, to ze lehouce posilil deep freez a Enhanced Ice Shards, a to ani neresim seriznute pasivky Elemental Dominance a Protection
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: 9am je šest večer, nevím jestli včetně - to by byl další pokus.

Ostatně, i když už jí máš na tier 1, nic ti nebrání zvednout tier a jít tam ty další 1-2 pokusy ;)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Jako na tu 2 to realne je, technicky, ale sance ze se sejde dostatek lidi co vedi co maji delat, je scifi :-) Navic ted ve tri je posledni sance to dat. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: taky asi polknu :))
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Jo sem prekousnul hrdost snizil tier a taky to mam :-) a dokoce i pouzitelne predmety celkem 3 legendarky 2x prsten a jedno brneni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Bude mít jiné vanity v live :) To samé štěňátko za level 20, taky bude beta exkluzive
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: jako jo, ale ze by byl drap z wb jen z bety? no nevim...

kazdopadne na tu treti, to asi taky dam na ten W1, tohle je trapeni :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Imo to není o tom kdo je ranged, ale jak znají ten encounter (to stání za prdelí jsem si někde přečetl v boss guidě) a dokáže to exekuovat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo o kousek! ;(

NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Pche :P

NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Byli jsme tam čtyři+ ranged :P

JANDOS: Jo, ale vypnout druhý monitor / zamknout kurzor :D To mne včera v obou pokusech párkrát dostalo, když jsem šmatlal myší na vedlejším obrazovce…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mám z toho dojem, že D4 bude o spoustě exkluzivních itemech, který seženeš jen v nějaký konkrétní okamžik
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem se taky konecne dockal. Tier 1, 30sec left
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Stát ideálně pod ním - to avoidne i to hrabání do zadu, nebo mu stát u prdele a na tenhle (ne tak častý) útok se pohnout :)

I tak mne párkrát dostala…

Ale boty s +1 evade padly až teď, ne po celou dobu levelení :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Za range musis mit ultrawide monitor :)

Jinak zabili sme ho s 3 minutama left

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak tentokráte kompetentní grupa už na první pohled :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam