• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Imo to není o tom kdo je ranged, ale jak znají ten encounter (to stání za prdelí jsem si někde přečetl v boss guidě) a dokáže to exekuovat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyo o kousek! ;(

NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Pche :P

NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Byli jsme tam čtyři+ ranged :P

JANDOS: Jo, ale vypnout druhý monitor / zamknout kurzor :D To mne včera v obou pokusech párkrát dostalo, když jsem šmatlal myší na vedlejším obrazovce…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mám z toho dojem, že D4 bude o spoustě exkluzivních itemech, který seženeš jen v nějaký konkrétní okamžik
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem se taky konecne dockal. Tier 1, 30sec left
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Stát ideálně pod ním - to avoidne i to hrabání do zadu, nebo mu stát u prdele a na tenhle (ne tak častý) útok se pohnout :)

I tak mne párkrát dostala…

Ale boty s +1 evade padly až teď, ne po celou dobu levelení :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Za range musis mit ultrawide monitor :)

Jinak zabili sme ho s 3 minutama left

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak tentokráte kompetentní grupa už na první pohled :)

NESS
    NESS --- ---
    Ja dam jeste posledni pokus ted v 12 a pak na to taky pecu, jako dnes po prve semi to seklo pri pechodu mezi lokacema, na prazdno sem bezel pred ashavou.

Co se mi ale zase parkrat stalo a co asi neni bug ale featura, ze se mi resetnul dung pri portu do mesta, uplne sem na to zapomel, pac to me fakt sralo pri endgame bete, mas dung skoro hotovej(nebo jen rozpracovanej), pred bosem si odskocis do mesta a pri navratu se vratis na uplny zacatek, dung resetnuty, veskery progres zahozen, bohuzel to same se muze stat treba pri cisateni pevnosti, pevnost z 2/3 cista, port do mesta a cele znovu. Neprisel sem na tu logiku ze obcas jo a obcas ne, skoro jako by tam byl nejaky casova smycka na reset, kdy je podminkou pritomnost na miste, jinak reset.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, pátek a sobota v pohodě, v neděli co 20 minut crash nebo logout. No nic, na to nemám, jdu do lesa.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Bleed je dobry, na to sem to hral v posledni bete, flay+rend, ale nevim jak v kombu s rapture, pac mam nejak rad deathblow protoze berserking, ted jedu frenzy-whirlw (s bleedem na konci)-chanell (protoze thorns)- leap (protoze presun, ikdyz je lepsi war cray= bersekr, nebo iron skin=bariera, ale tu naberes i od jinud). Jako fakt skoda ze se nedostanem na konec stromu protoze by me zajimalo jak stim zahyba posledni vetev a unconstrained stim prodlouzenym bersekrem o 5s to toho bersekra musi pekne nakopnout a jestli je funkcni wrath of the bersekr o vetev driv, pac sem zatim zkousel jen retezy a ancienty. Nechci znit jako kacir ale prijde mi ze barb je ted lepsi nez sorcka, rozhodne vic vydrzi potom co ma vylepsene redukce a sorcka ma ice armor seriznuty
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: No jasne, v druhem polocasu 2x barb, 1x druid a 1x sorc= velke kulove, ono je jasny vysledek zapasu uz v prvni minute, dva teplomery a pokud se neprekryvaji, nebo nema cas naskok, tak smula.

Jinak pro barba je znacna vyhoda leap, casove to +- vychazi, ze kdyz skoci on tak skocis taky, dobry sledovat co dela, prvni pulka zapasu je v klidu, staci ji hlidat zadek, druha pri spozorovani ze zacina hrabat kus ustoupit, pockat az dohrabne a zase nani skocit, nejvvic dava ta jeji kruhova kosa, se mi vcera stalo ze jsem po respawnu nedobehnul, mozna je lepsi nani rovnou skocit z dalky. Myslim ze tohle plati pro vsechny nejenom barba, kdyz jsi mimo dosah kosy tak ona je taky mimo dosah
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera sem se jeste probehl s barbarianem a ten to seka! ten bleeding je super! pripadam si skoro jak Kenshiro! .))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: jako verim, ze toe tak napsany, ale nechce se mi verit, ze hraci, ktery nebudou hrat ani jednu betu a pak v plny ji sejmou, ze z ni ten drap taky nejak nedostanou.

ale samo to dnes jeste budu zkouset!!
    NESS
    NESS --- ---
    No odmena je jen za betu :-)

Hele kdyz vsude pisou ze limit na WB je 12 lidi na raz a pritom sem nikdy nevidel vic jak 8 lidi tak sem mel smulu ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe ted v devet jo? to nestiham, ale na 12 budu ready! este mi to tady odbimbaj zvony! :))

btw kdyz bych ji seknul az v plny, tak z ni ta odmena uz padat nebude? ja bych rekl, ze jo ne? :)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: jj, a kdyz zacne za pulkou hrabat prednima tak lehce od prdele odejit , nebo musis stat presbe ve prostredm jako mezi pulkama :-) Ted to vypada nadejne 4x barb 1x druid, 2x rog a 2x sorc, tak kdyby nekdo, chtel do jadejne party, tak at muzem dat partu a at se portne na moji pozici
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN: no jo. toe fakt nad tim sem se nezamyslel. ja si rikal proc je nas u tech zadnich nohou furt malo :)) tam je to fakt v klidu. vcera se mi poprve podarilo umrit az nekdy k poslednim dvou minutam,k dy sem zacal bejt nervozni, ze to asi nedame :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jo pekne si mne zvecnil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam