• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    They asked me to solo it... AGAIN! (On Veteran, Hardcore mode of course) - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=TDqd22RyG-o&ab_channel=wudijo
    SITH
    SITH --- ---
    Tak jsem sejmul toho Velkýho kozla ve Strongholdu, pomodlil se u té svatině aby mi to patřilo a server down :-)
    Ale dobrý to bylo
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Tak ti muzu odpovedet ze upheaval barb je na tom vic nez dobre, srovnani s vetrnikem je tak o 1/5 efektivnejsi, mam dve vyhrady 1) nenaroubujes tam bleed, pokud teda nejedes jako basic flay,ktery je v porovnani s frenzy faaakt pomalej :-) 2) je to repetetivni 10 basic utok a pak upheaval, mozna ze pak s prodlouzenym bersekrem je to lepsi dat violent misto furios, ale porad to je nabrat 40 fury a bum. Jako asi flay je efektivnejsi, ale pro me mene zabavny.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: musíte být na stejném world tieru, resp hodí tě to podle party leadra
    jde to změnit, hlasuje se
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Jo dopocitava se pro kazdeho zvlast, jen nevim jak je to s tierama, jde se partovat s rozdilnym tierem, nebo se takovy navzajem "nevidi" ? Testoval to nekdo ?
    SITH
    SITH --- ---
    Super jak když hranou dva v parte s jiným lvl, tak vlastně hrají každý ten svůj lvl. Kámoš má vše na 4lvl já na 13lvl. A hrajeme spolu a je to fér. Asi je průtahům konec
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jo tak se simulátorem na end game jsem si nehrál vůbec, to je ještě měsíce daleko :)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Gratulace, ja se dostal domu v 18:05 a mel smolika
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: ne myslim Sorcerer Enchantment, ty dva sloty co mas na spesl efekty, Enchantment Effect Ice Shards automatically conjure and fly towards Frozen enemies. coz je dost dobry, navic se mi povedlo v end game vytahnout ice shards na 12, (v druhym slotu jsem mel blizzard (A Blizzard will form around you every 15 seconds.)) V kombu s frost novou, to je fakt dobry, pac je nejdriv nacnes blizardem, pak je zmrazis novou, dodelas deepfreezem a kdo prezije toho dodela Shatter - expoze po skonceni freezu. Jako to byl plan, stejne ale jsem hlavne pouzival blizzard a frost novu a deepfreez si nechaval v zasobe kdyz to slo do haje, takove zachrana ruchni brzda, ktera to pak vsechno rozseka :-) Neco na co pouzivaji jiny teleport (dle meho nazoru uplne na prd :-)

Pokud nepredelaji paragon, tak tam mas takove planky ktere si postupne zaplnujes - delas si tma cesticku k nodum, jeden je tam na kazdem planku nejsilnejsi, par je s diru, ktere si boostuje. No a ten planek ma nejake tema, neco je vseobecne neco je oborove zamerene, takze jako hrat dva smery jde, ale snizujes si tim silu toho hlavniho smeru
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem jí dal na T1 i na T2

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: no tech mejch 0 smrti urcite! x pokusu + mam i nakoukany nejaky tipy. kazdopadne to bylo znat celkove ten tier dolu
    DR_K
    DR_K --- ---
    HONZA09: bylo. take uz jsem to tak udelal
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Tak ono bude dost hrál roli těch několik předchozích pokusů - už víš co čekat a jak na to reagovat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo tak tos byl ty :) sry ja nevedel kam me ten invite zatahne, kdyz uz sem cekal u ni

na W1 je dole, ale teda...sem ani nechcipnul. trochu easy, ale coz uz, kdyz to mame ted takhle zkrouhly :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak na T1 to bylo easy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    good luck
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jo a snížil jsem si ten Tier level na Ashavu. Teď ve tři bych jí rád dal na první pokus. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Poslal jsem request do clanu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Ty ice shardy jsou ST, s tím že je talenty a gearem můžeš udělat AoE a docela dávají. Ale jo, proto jsem se právě netrápil těmi mastery, co dávají ST příliš málo / unreliable an hýbající se bosy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Někde jsem četl 9 AM, ale podle blizardího postu to pojedou až do poledne, takže dokonce tři pokusy.

A new Server Slam reward—the Cry of Ashava Mount Trophy—is now available to earn once you reach Level 20 and then defeat Ashava.
    The pestilence-ridden Ashava will spawn every 3 hours from 9:00 AM PDT on Saturday until the Server Slam concludes on Sunday, 14 May at 12:00 PM PDT.

Teď koukám, že je tam i podmínka levelu 20 - takže můj první pokus na level 15 by se stejně nepočítal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam