• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nema no. ale ma vyhodu, ze mi bohate staci zapnout hru, v zalozce clanu napsat nyx, dat join a vidim s kym muzu hrat. easy
    NESS
    NESS --- ---
    No mimo clan chatu a toho ze tam vidis lidi (i kteren nemas jako pratele) na jedne hromade, clan zatim vyhody nema. Otazka jestli mit bude
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: jo ta zalozka tam je no.

NAVARA: toe fakt, ale kdyz mi jde pouze o hru v DIV?

proste o vejku sem mel moznost hrat se dvema lidma napric platformou, oba odsud z nyxu a naky battle/gamertagy sme vubec nemuseli resit a bylo to na dve tri kliknuti ve hre. to mi prijde idealni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Jo, budeš ho vidět napříč hrami - tj. jedeš WoW, vidíš ho, jedeš D4, vidíš ho - můžete chatovat, případně se joinout do té druhé hry apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: No pockej, vzdyt v te hre mas pristup ke kontaktum z Battle.netu napric vsemi platformami... Ted uz se tam nepodivam, ale vybavuji si, ze jsem vcera pres hru videl i cloveka, ktery zrovna hral na PC Overwatch, a i tomu jsem mohl poslat invite.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: kdyz chces hrat only s lidma s ps, tak samozrejme staci. ja mam kamose i s jinejma platformama .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: K tomu na PS snad nepotrebuju klan/staci mi friendlist. Na PC to imho take jde pres Battle.net i bez klanu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER:
    KID_MCHUTT: pockat. ja jel o vejku sam. tofimu s kterym sem se vubec na nicem nedomlouval stacilo poslat req do clanu ja akceptnul, pak poslal zadost na coop, ja potvrdil a bylo vymalovano. zadny gamertagy zadny chaty nic. to mi prijde naprosto bez komplikaci a plni to ucel, proc lezt do clanu imho
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jak píše GHOSTSTALKER - a to je na konzoli úplně k prdu, vzhledem k tomu, jak blbě se na nich píše
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Tak zatim je to jen o spolecnem chatu...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: proc to nema smysl?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: to nevím, já se klanům, dokud to nebude mít smysl, vyhýbám :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: pokud jsme ve stejnym clanu a ve hre mam zaplou notifikaci, tak to uvidim v levym spodnim rohu taky. dal?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako jeste bude potreba plno hodin od nejakeho skolitele, ale snazim se se v tom co nejvic zorientovat sam, prece jen sem to nikdy predtim ani v minulosti nehral a ani nic podobneho, takze se ucim za chodu :-)
    Nejtezsi je pro me ta tvorba postavy v ramci tech skill points. Tam proste jak nemam z minulosti nejake povedomi o tom co je co a tak, tak vlastne bez nejake napovedy co je nejlepsi nebo bez vlastniho osahani nemam sanci tu postavu vymodelovat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jo, bude ti to říkat, že se přihlásil do hry
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Mno... ja ho rozebral nesetrne u kovare nez sem si uvedomil, ze to rozebirani umi nekdo jiny :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim vas ma nejakou vyhodu to, kdyz ted pudu na battlenet tam si opisu svuj gamertag, ten napisu kamosovi a on si me prida do friend listu proti tomu kdyz budem oba v nyx clanu? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: neznal sem ale rip
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ty hade!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: tak aspoň, pokud byl zajímavý, sis mohl vzít aspekt a přehodit na tu žlutou ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam