• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim vas ma nejakou vyhodu to, kdyz ted pudu na battlenet tam si opisu svuj gamertag, ten napisu kamosovi a on si me prida do friend listu proti tomu kdyz budem oba v nyx clanu? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRAGED: neznal sem ale rip
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ty hade!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: tak aspoň, pokud byl zajímavý, sis mohl vzít aspekt a přehodit na tu žlutou ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Hadi rikas?

Badgers | 10 Hours
    https://youtu.be/hGlyFc79BUE?t=12
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Me teda shodil jednu legendarku, ale byla uplne k hovnu, protoze byla o polovinu slabsi nez co sem mel zbran zlutou, vymazlenou :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak oni s tim muzou ruzne v prubehu solichat ne? tak to zas treba poupravej ten gamble napr.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: jj, dvě z Ashavy + něco v dungu - tam mi ten drop rate vyhovoval, ale teda čekal bych, že s těmi oboly to bude veselejší
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: na pohodu! takhle dobry! z Ashavy dve legendy. z gamblu vubec nic. celkove sem mel asi tri nebo ctyri oranzovy veci na sobe na konci.

HONZA09: chmmm :/ ale ikdyz je to ptakovina, tak me ted vic trapej ty baziny s hadama, to bude pro me ocistec! a ja si liboval, jak v D2,3 nic takovyho nebylo! :))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to mě tam dvě padly, plus dvě z Ashavy a jedna z dungu. Jsem měl štěstí.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: No a ještě to poběžíš minimálně dvakrát, aby sis otevřel skip kampaň na soft/hard. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (ani jeden žlutý+ předmět, jenom šedé a modré)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: tohle má být ten drop rate, co bude v release. Ale dost mě sral "Kaďal" nebo jak se jmenoval ten kupec za oboly - nakadil mi za 2000 prd
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: jj, screen jsem viděl (po tom, co jsem se zeptal)
    MELDA: tohle byly síťové věci, takže imo součást toho testu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak jste byli spokojený s drop ratem itemů? Za mě ok a vůbec by mi nevadilo, kdyby to tak nějak podobně zůstalo i po releasu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KORAL: Ps5 beh naprosto plynuly.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: rodiny myslis ty z diabla? hadi jsou hadi .)

jinak rodiny tam skutecne budou cca 6 druhu myslim? ted uz nevim. z kazdy bude padat jinej predmet. z nektery jen kalhoty atd. aspon tak nejak sem to kdesi pochytil.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: hadi? patří do rodiny démon nebo kost? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: na XBOXu se to škubalo v neděli, když tam ráno řádili s vypínáním běžících serverů, nebo co to bylo sakra za test. Když to pak přestalo padat, přestalo se to i škubat při přechodu oblasti. Ale ta "vtipná" scéna s Ostravou, do které se nedalo dostat, protože tam chyběla zóna ve správném stavu, to teda taky nic moc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja ten zacatek uz prosel cca 7,8x! uz toho mam taky plny kecky! predstava, ze za nejakejch 20 dni to bezim zas me upe nelaka no :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam