• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Jo a na to ja seru. 😀
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Bude to veselé, až na launch day budou všude běhat padesátky okolo jedniček :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: diky.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    BOBESH: ano.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele chapu to spravne, ze musim predobjednat minimalne tu Deluxe edici, abych hral o ty ctyri dny driv?

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: Tam bude snad secko na co si vzpomenes :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: problem s dropem weaponek poradnejch hlavne. A chce to nejaky lepsi def na vysoky "klice". Hral sem ww rend hybrida nejakyho. A asi ho stejne pojedu, nic jinyho mne moc neoslovilo tak jako tak.
    Samozrejme vim, ze si muzes skilly alokovat na zbran jakou chces, ale dycky sem mel proste v jednom dvou slotech shiat, a v poslednim neco slusneho ale porad to nebylo ono mno :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já si zkusil vše a ze všeho nejmíň mě bavil právě ten Necro. Za mě to bylo mezi Rogunou a Sorckou. Ale vyhrála Sorcka. Do party možná vezmu Druida. Jen v betě, jak neměl ten svůj quest byl prostě takový nemastný neslaný. Což mě u něj hrozně mrzí :( Druid mi přišel ze všech tak nějak nejslabší.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw sem ted koukal na jeden z prvnich traileru....a von tam zrejme bude i ten zmetek Duriel! :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Necro je super, já se jen bojím, že nevím, jak budou summoni fungovat v endgamu. Jak fungují summoni a podle čeho scaluji je naprostá záhada.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    jediny co jsem nestihnul ve vsech betach hrat byla roguna (nemit tenhle vikend uzaverku, stihnul bych). ted jsem dal barb a druida a ani jedno neplanuji hrat, protoze me nebavi. na spraveni chuti jsem si dal znova necro, jiny build a asi zatim vyhrava i pred sorc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v xzone davaj ponozky atd. , ale vypada to ze bude az 6. ja beru digi

DIBONE
    DIBONE --- ---
    GHOSTSTALKER: jojo, ten buff byl fakt lehký, ale lepší než nic. :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Necra maji jeste buffovat, resp. pry ho snad buffnuli uz nekdy v prubehu Server Slamu.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    EXSECRABILIS: Mám to stejně. Na lvl 20 mi ale summoner v kombinaci s kletbama přišel až překvapivě silný a po tom lehkém buffu minionů to byla fakt sranda, takže já pojedu zase necra. :) Jen se bojím toho endgame - v D2 je summoner pecka od chvíle, co má enigmu a díky ní může směrovat útoky. V d3 má necro charge, ale D4 nemá nic z toho. :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Global Community Development Director @PezRadar confirmed that the full-release version of Diablo 4 would be a separate download which means that players can safely delete their Beta and Server Slam client data.
    NESS
    NESS --- ---
    btw tady je vysvetleny Barbarian Arsenal System https://maxroll.gg/d4/resources/barbarian-arsenal-system a je tam i zmineny Technique Slot, to jen k te predchozi debate.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Podle mě se ty affixy taky sčítaly a byly aktivní celou dobu, i když jsem ty zbraně nepoužíval. Stačilo je mít jen equipnutý. Detailní statistiky jsem nekontroloval, ale main staty mi to zvyšovalo.
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: No to je na tom to divny, das do kazde zbrane jednu lebku co dava 5hp za kill a ve statech ti to ukazuje 20hp za kill, to same i ostatni bafy zbrani, teoreticky bys tech lebek mohl nacpat 6 (2 do dvourucek a 1 do jednorucek), vse mimo damage mas najedou 4x, dost silene :-) to same legendarky ve zbranioch, mas 4 oproti vsem ostatnim s max 2 zbranema (mimo roguny ktera ma 3) neprisel jsem na presne propocty, ale baj oko mi prijde ze se to scita, pokud ma nekdo presnejsi info budu rad :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: tohle radši nebudu komentovat, já měl vymaxované všechny postavy :D i když, jak koukám, jsem nepřišel na tu mechaniku u barbara :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam