• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho toe i dobou jako takovou. driv by se to vydalo a poperte se, najdete si zpusob. dneska dostanou par feedbacku od 3.,4. pohlavi, ze je to takovy a makovy a oni jim uhnou :/

jinac ale zase diky tomu muzou upravovat, az do aleluja, takze klido jeste za pul roku to muze bejt zase jiny
    NESS
    NESS --- ---
    Proste oprimalizujou, stejne jako zvednuta cena obolu pri gamblu, najednou se prislo ze 20 za rukavice je malo, protoze to moc dava a je z toho 40 :-)

U gamblu ted platilo tohle, uvidime co bude pri relaesu
    Best Gambling Option
    Offensive (Barb/Rogue) One-handed Weapon
    Offensive (rest) Offhand (focus)
    Defensive Pants
    Resource Rings
    Utility Boots
    Mobility Boots
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Rozumí někdo tomu proč plošně nerfli vlastně celou hru? Jako že ta beta byla absurdně jednoduchá chápu, ale bylo to jen prvních 20-25 levelů a max T2 world level.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Totalne k nicemu :-) Nevim co z toho ma pro me cenu, do zbrane Basic, Life on kill na lebkach taky padl z 6 na 2, tzn na prd, ty sem pouzival :-) Na brneni jsem pouzival ruby nebo emeraldy, ale chtel jsem safiry, ktere pouziju i zredukovani o 75%, ale fuuu. No a sperky podle situace, kupodivu lebka tam ma stale cenu, minimalne ze zacatku :-)

Sem zvedav jestli neco uznaji ze ten orez byl moc a zase to vrati, ikdyz pochybuju. Docela zajimave ze data mineri tvrdi ze u gemu maji pripravene 8levlu, zatim je ve hre jen 5lvl max tzn Royal :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Ultimátku, kterou využiješ jednou za minutu a celou tu dobu zabírá místo na slotu - takže k ničemu :)
    NESS
    NESS --- ---
    By me spis zajimaly korekce ktere udelaji diky slamu, uz jsem zaznamenal ze pry Unbridled Rage je moc silny, sem zvedav co mi z toho Barba zustane :-)

btw ta redukce na gemech taky slusna, treba u thornu z 19 na 12, potazmo z 39 na 28, nebo u ruby na armoru z 5% life na 2% life a nejlepsi je asi u Safru na brneni kdy z 4.0% Damage Reduction While Fortified je ted 1% :-) Jedine co slo do plusu je diamant na zbrani kdy damage na ultimatku to dava ted 7% z puvodnich 4%
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Jsem zvědav na statistiky ze slamu, protože doteď nevíme, jestli se slamu nezúčastnila třeba jen desetina lidí, co zkoušela první betu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GHOSTSTALKER: ale servery jim šlapali solidně na tom slamu - předchozí beta byla s frontama jako prase, teďka žádná. Takže snad jsou dobře připraveni!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Ne, neni. Protoze stejne tak bezny access v PDT pasmu startuje 5. 6. ve 4 p. m., tj. presne 4 dny pote. 4 dny jsou 4 dny ve vsech casovych pasmech :-). Spise to tam je pro pripad problemu s releasem/se zatezi serveru, kdyby treba museli na nejakou dobu omezit pristup.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: To je kuli pasmum treba v PDT to staruje uz 1.6. v 4pm, tak aby nekdo neprskal ze tam to maji o den driv :-) asi
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Tak asi spíš Druida kvůli survibilitě. Navíc budu chtít zkusit HC kam se dostanu. Minimálně odemknout to Skip kampaň.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Btw, vsimli jste si toho disclaimeru ohledne early accessu od 2. 6.?

"**Up to 4 days based on estimated access; actual play time subject to possible outages and applicable time zone differences."
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Pujde za prachy, otazka kolik za nod, bych to nechal zdarma, ale nikdo se me neptal :-)

HONZA09: Zalezi jaky mas styl hrani, roguna bude v endgame "krehka" nema nic mimo Dark Shroud na obranu, takze to bude asi pekna klickovana, utocna sila je ale vic nez dobra. Druid bude jednodussi, pulverize a grizzly maji pry slusny endgame potencial, u pulverize je sklonovany shockwave aspekt ktery teda mozna ceka seriznuti :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To jsou jen skilly, co paragon, ten resetovat půjde? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já přemýšlím, že budu hrát druida nebo rogunu. Právě z důvodu, že jsem je ještě nehrál.
    NESS
    NESS --- ---
    Teorie je jedna vec praxe druha :-) stejne ten build budem kazdy upravovat podle toho co zrovna padne, navic zasadni je fun factor, tezko budu hrat build ktery me nebude bavit, jen proto ze je nejsilnejsi protoze to rikaji na trubce, napr pinao sorcka, jako myslenka dobra, ale ani bez orezu bych to nebyl schopny hrat :-) Stejne tak kdyz ted poctari rikaji ze druid bude nejsilnejsi v endgame tak za nej fakt hrat nebudu. Me na tom bavi to pochopeni pravidel kdy se pak kouknu na build nekoho jinyho a chapu co tim chce rict, vidis tam hodne zivotu a hodne fortu a tak chapes proc jede smerem na OP :-), coz se mi mimochodem ted stalo kdyz jsem si prochazel glyphy a u barba zabudoval do buildu glyph Dominate, ktery rika ze 30s bez OP znamena automaticky OP, coz ma slusny potencial :-) zase teoreticky :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tady je odhad te ceny za reset.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/11wic60/respec_cost_1100_estimated/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jo, firebolt enchant je super, nebal bych se na bossy dat i 5 bodiku, at to vic hori - ale uvidi se, jestli je dostacujici vytezit ten "dmg to burning", kteryho se da nasbirat kotel, nebo ma smysl zkusit scalovat i to horeni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Me to nevadi, hrajte si to, jak chcete. Jen tu z toho nedelejte vedu, kdyz pak obslehnete build z videa, ktere bude zrovna nejsledovanejsi na YouTube.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KORAL: protoze nic jinyho ted do 2.6. ci 6.6 delat nejde?
    A ano, spousta buildu je postavena na nejakejch specifickejch itemech, ale legendary aspekty nejsou problem - bud to sezenes v aspon zakladni verzi z dungu a nebo to nadropujes, ono jich zas tolik neni a presto, ze drop snizili, tak furt toho pada dost. Videl jsem lidi ze slam vikendu co byli decknuty v top legendarkach.
    A samozrejme ze se budes prizpusobovat tomu, jak co padne - ale hlavne ze zacatku, pak ten cost za respec bude pravdepodobne uz dost neprijemny a nebude unosne neustale preklikavat build, proto je dobry se na to pripravit zkoumanim uz ted, abys pak misto hrani necumel do excelu :)

GHOSTSTALKER: cim vic bodu mas, tim by to melo byt drazsi. Developeri nekde psali ze nechtej aby lidi kazdej tyden prehazovali build podle toho, co je zrovna "in". Otazka, jak to bude doopravdy. Ale spoustu penez sezere upgradovani a rerollovani itemu, tak proc to utracet za reroll.

Ale samozrejme, hrajte si to jak chcete, zabava je individualni. Co vam jako vadi, ze nekdo theorycraftuje? To nedelejte, nikdo vas nenuti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam