• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: to nevim. zalezi na skillu hrace, na postave, gearu. ja si z toho beru to, co sem psal niz. min stresu, snadnejsi a zrejme o neco rychlejsi postup na vyssi level.)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: No ale ten samy clovek postnul jine video, kde ukazuje, za na WT2 bylo expeni v bete rychlejsi... tak co si z toho pam vzit, ze jo?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: ne podle nej, ale podle toho co tam vysvetluje. pokud na WT2 mas jen o 20% expu vic a 15% goldu. tak to vypada, ze dosahnes 50l snaz a rychleji na WT1 a o to taky de. vsak toe hl. mechanika hry. jasne. kdo si to chce probehnout jednou a pak to odlozi, tak se muze placat klidne celou dobu ve WT1/2, ale to asi nebude muj pripad.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Jasne. Ja se jen pozastavuji nad tim, ze se nekdo rozhoduje, jak to bude hrat, podle videa o tom, jak to bude hrat hardcore speedrunner.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: hele kazdyho vec jak si hru uzije. ja jel vsechny bety na WT2, az na vyjimku, kdy uz bylo treba sejmout Ashavu. v podstate sem v tom nevidel rozdil. naopak bylo to mene stresu. ten ja uz u her moc nemusim .)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak sem se podival na gameplay trailer a chvili jsem byl i nadseny z hudby nez mi doslo, ze to neni verze nize ktera by se mi tam i zanrove hodila vice. Oh well....
    Diablo IV | Gameplay Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=XV4zVqb9vWc

You Should See Me in a Crown
    https://www.youtube.com/watch?v=5Tf0MwwhL94
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH:
    NESS: No nevim, jestli se v tomhle rozhodovat zrovna podle cloveka, co pojede Hardcore s cilem byt co nejrychleji na max lvlu. Jako jestli ho chcete predbehnout, tak jo :-D. Treba tady https://youtu.be/ZzW2XugdwUE?t=628 zase ukazuje tabulku, kde pri hrani na WT2 hrac dal v bete lvl 25 o 20 minut rychleji nez na WT1... coz teda pro kohokoli jineho nez speedrunera je zase uplne smesny rozdil.

Osobne zacnu WT2 - nemam zajem tu hru rychle probehnout, chci si prvni pruchod uzit na maximum vc. side contentu. A v zasade vsechny hry zacinam na nejtezsi moznou obtiznost. Na WT1 se prepnu, kdyz budu mit nekde zasek (Diablo IV zase neni typ hry, kde bych nekde chtel byt zaseknuty dva dny a pilovat strategii).
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kdyby nekdo zatouzil po nove d4 zidlicce https://secretlab.eu/pages/diabloiv :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: To je ciste subjetivni, ale pro me jo, at uz to byl pisek a skakajici kudlanky, nebo baziny a hadi co potobe hazeji oci :-) hlavne nam uz konecne daji kone, na to jak kone v rpg ignoruju, tak tady se sakra hodi, obzvlast kdyz te u kvestu honi od certa k dablu.

BOBESH: Docela zajimave tema, ja uz jsem presvedcen ze to rozjedu na wt1, hlavne z duvodu, abych probehnul kampan co nejrychleji. Ono zalezi s cim pojedes, skoro bych rekl ze u sorky to takovy rozdil v rychlosti nebude, u neceho pomaleho asi jo :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: hele on tam mluvi o tom WT na zacatek. toe zajimavy! ja to snad rozjedu na tom WT1! :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: takže to co bylo v tech open betach teď je podle tebe to nejslabší? Tak to je fajn, že je to teda ještě lepší, než jsem doposud viděl!
    SITH
    SITH --- ---
    GHOSTSTALKER: imho fan service pro cosplay communitu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: ja vim, taky sem si rikal, ale toe jak vsechno okolo. kdyz se budem drzet traileru, tak minule zas lidem nesedela hudba. ja to beru
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: U Blizzard her, ktere maji spickova CGI videa, mi tyhle hrane veci vzdycky prijdou dost slabe/zbytecne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Diablo 4 - Official Live Action Launch Trailer
    https://youtu.be/3lfB4d6AM3U
    NESS
    NESS --- ---
    KOZLIKK: Jo, me to bavi sledovat, je to jako sledovat sachovou partii, kdy je ti jasne ze nekdo prohraje, je ti jedno kdo to bude ale vis ze to bude legrace :-)
    Jinak sem zvedavej na pribehove bosse a kdo bude final boss, tim nemyslim toho 100, ale pribehoveho. Jinak pribeh probehnes jednou a pak uz to budes skipovat :-) hudba se asi od bety menit nebude, lokace jsou pekne, nejhezci asi Steppes nejmin Peaks, samostatna lokace asi imperial palace, mesto Gea Kul, nejzabavnejsi pevnost je nahore majak, enemies pekny nejvic asi rybaci, nejmin duchove/prizraky?. WB nejzabavnejsi Avarince (vyprdne obcas goblina a je sranda sledovat jak se v ten okamzik vsichni vykaslou na WB a honi ho po arene), nejnudnejsi Ashava :-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    to někoho vážně baví řešit? kromě těch noliferu, kteří hry nehrají ale žijí? .) já osobně jsem zvědavý na příběh, hudbu, další lokace, enemies, world bossy. etc.
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Presne :-) nejaky cas na vytezeni takze tak ve ctvrtek bude jasno jak vypadaji finalni zmeny u skillu a buildy budou mit realny ramec :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Takže 30.5. začneme stahovat a datamineři se pustí do slídění :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam