• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    CUZMAN: Diablo is Ethernal, it will wait for you ]:>
    tak si dej pár týdnů voraz a buď dobrej ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej to ne to ne to ne kuciiiii pomoc rysuje se mi zenska neeeee ja ji rekl ze ve ctvrtek mizim z planety ale pry sano a vyrivka a jahody a slehacka a pak takovy ty veci co maj zensky vite co myslim nneeeeeeeeeeeee stehuju se do jinyho mesta s kompem... prcic co ted? :-D :-D :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Myslim si kdyby byl nakej crossover tak by Tyrael s timhle v ruce byl tezkym kalibrem :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak treba muzem rozjet jak je kdo pokreslenej i kdyz je to OT ale nekdo ma treba k veci ja sem se seknul o hru ale ne Studio :-D

KORAL
    KORAL --- ---
    Já jak to nesleduji, tak jsem ani soutěž nezaznamenal. Pak to dává smysl a je smutné, jak píšete, že to Blizz nevidí :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zatim me drzi na zivu Music a Dota :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: DIKY!!! Ale na to uz me po tech letech presla chut to radsi naky NSFW do ctvrtka na zivo :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Mám tu případně na nyxu pár NSFW klubů se spoustou obrázků, který by ti do pátku mohly vydržet :)
    NESS
    NESS --- ---
    No vidis, kdybys byl kontent kreatura, nebo znamej yutuber, tak uz si mohl parit. :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Heeeeej ja uz to nevydrzim!!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: 1 na svete v hc!!! :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    v EVE stačilo pro nickname na monumentu mít zaplacený game time :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DIBONE: To jsou dvě různé úrovně výhody:

- jednu mají za peníze (tedy "true p2w") ti, co mají lepší edice hry
    - druhou mají vybraní streameři, kteří mají natrénované levelení, ozkoušené mechaniky, skilly,… - co to budeš teprve objevovat - týdny dopředu

Takže streameři s lepší edicí (dost možná zdarma) pojedou rovnou předpřipravený min-max, zatímco ostatní ostrouhají
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Pětkrát - jen ve čtvrtek půjdeš do postele o něco dříve, abys mohl být v jednu na nohách :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dokud rozdavaji nejake omalovanky tak je mi to volny, az zacnou rozdavat neco co hru ovlivni tak to bude smutne a pokud se snad nekdy rozhodnou zadat vypalne ala mesicni poplatek za sezonu, endgame a podob, tak se jim na to vykaslu :-)

Hele ma tu vlastne nekdo nejake ambice v nejakem zebricku, mame ve svem stredu nejaky hracsky diamant ? Priznejte se :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: to zamknuti kone za suby je docela prasarna, to jsem snad u twitch drops jeste nevidel. Ale jinak nekdo z youtuberu vysvetloval ten predbeznej pristup tim, aby mohli dopredu pripravit guides atd, a pustit to ven pred launchem, protoze pak nebudou mit pri hrani na to cas, coz celkem smysl dava...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIBONE: To snad ne pane ne...
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    KORAL: Nás tady to nijak neovlivní, ale Blizzard podporuje soutěž o to, kdo bude první lvl 100. Pak pustí pár lidí o x dní dřív do hry a nerozumí tomu, že je v tom nějaká výhoda. Jestli nerozumí tomuhle, tak očividně nerozumí konceptu p4w a místo komestických balíčků nás postupem času mohou čekat balícky na urychlení levelování a podobné blbosti, které už část herního zážitku ovlivnit mohou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    KORAL: jedna se o tohle, vyhlasi soutez a nechaji "soutezit" lidi, kteri maji naprosto pochopitelnou prevahu - odehrane desitky az stovky hodin v plne hre, endgame etc.

"Reach level 100 on hardcore mode and tweet #Diablo4Hardcore with proof to have your username immortalized on a statue of Lilith. Offer limited to first 1000, restrictions apply - https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/diablo-iv-hardcore-victories-contest-rules/22111"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz se jenom 4x vyspime!!! :-D pak uz nebudem spat nikdy!!! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam