• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: co bych pro tebe neudělal! :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    BOBESH: Neboj, KID_MCHUTT si určitě nebude dělat škodu, on opravdu ne :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: to si nemusite delat skodu panove! :)))) Staci par screenshotu here :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: naposíláme ti plnou poštu hadích obrázků, neboj ;)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci ja beru az toho 6/6. skocte se mi mezitim podivat na ty hady do Hawezaru. Dik! :))) 🐍
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Kvalitni priprava se projevi na kvalitnim vysledku :-) Budu muset taky poresit, od patecniho spusteni mam cca 63h home alone nez se v nedeli vecer vrati z chaty zpet :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw hosi, kdo ma pod palcem ten nyxi discord? Slo by udelat dve tri voice v tom kanale d4 prosim? NAVARA: ty mas myslim rights right? :D

Kdybyste chteli nekdo pokecat, nebo pomluvit cuzmana jak blbe nazval klan a tak :D od spusteni tedy
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: Mě ani nehne, guláš si udělám :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: já je klidně obalím, ale smažení je takový opruz, že prd bude, řekni si doma :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: Když už v tom budeš, udělej i várku pro mě ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: jo, já taky řeším, co navařit na víkend, abych nemusel od pátku vstát od konzole :D asi čtvrteční večer zasvětím smažení řízků :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: taky mi to neprijde jako dobre srovnani, v PoE je dulezity byt prvni, maximalne top 10, pac to je videt na main strance zebricku ligy, pak mozna tal top 20 pac je to na prvni strance konkretni ligy (sc/hc/ruthless atd). Pak na to uz kazdej sere pac grindit ty posledni 4 levly je peklo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tam někdo argumentuje tím, že těch tisíc lidí to stejně nedá rychle a i lidi s lacinější verzí hry mají šanci, srovnáním s aktuální PoE ligou, kde SSF HC dalo max level asi 500 lidí po 2 měsících. Což mi přijde jako úplný úlet, protože lidi na PoE nemají žádnou motivaci jít max level (kromě bragging rights toho co to dá první). Nevím jak moc se expení zpomaluje v Diablo, bo jsem D3 hrál naposledy před 10 lety, ale dost pochybuju, že to bude až tak exponenciálně (což je v PoE kvůli zone levelu).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Případně tryhards fanoušci, co by kvůli tomu monumentu speedrunovali na hardcore, tu ultimate edicí už stejně dávno mají :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Mozna si proste vetsina lidi uvedomuje, ze to je naprosta hovadina (podobne jako skiny na kone, emoty apod.) a nema smysl si kvuli tomu delat vrasky :-).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Fér by bylo kdyby to nechali na season 1. Ta pachuť 20 dolarů za 4 dny náskok taky saje, divim se že proti tomu netlačí lidi víc, než že si pár lemplu hru zahrálo dopředu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Nejspíše zákony proti giveaways, lootboxům, soutěžím s výhrou a podobně.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Tak ted by meli byt nasrani vsichni ti streameri, kteri najednou prisli o moznost se ucastnit (pokud o tom nebyli informovani predem) :-D.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ARE NOT RESIDENTS OF RUSSIA, BELARUS, BELGIUM, CUBA, IRAN, THE DEMOCRATIC PEOPLE’S REPUBLIC OF KOREA, SUDAN, CRIMEA, SYRIA.

Belgie? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KORAL: tak uz je to verejne mineni dotlacilo...

https://twitter.com/Diablo/status/1663017252625715200
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TEAPACK: Kamo ja uz prestal spat ted kvuli tomu diablu :-D :-D musim si to nak rozlozit to pude to pude :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam