• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Taky to vypadá že pořádně otestovali ty buckety a můžete na to vpodstate zapomenout, jde s tím teď dělat ještě méně:
    Main stat X crit X vulnerable X everything additive
    Takže jestli má vaše classa vulnerable, tak do toho určitě jděte, zbytek platí vyšší číslo = lepší.
    Stackovani critu bude dobrý samozřejmě, to se násobí crit X crit dmg samo o sobě, a multiplikativní bonusy ve skill stromě a na aspectech budou vždycky tolik, kolik se tam píše.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    S finalnima buildama bych počkal na zítra, v noci by měli zapnout preload a z toho určitě vytáhnou datamineri zas kotel nerfu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: jsem to říkal! Zas větrníky vedou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tak on rikal ho daval asi na 38, ale kazdopadne pokud pak vsechno po 70 stejne na tier 4 je na mape 75+, tak asi neni kam spechat.

CUZMAN: jsem chtel hrat Pulverize ale co jsem videl teda video jak popisuje ze middle game struggle, end game single target struggle, ale epic OP az kdyz mas oba ty aspecty (z nichz jeden je drop s velkym rozmezim), tak taky premejslim fakt bud od zacatku Landslide (a swap Pulverize az to dropnu), nebo si pockam jestli nekdo ukaze single target damage na nejakej companion build, coz vim ze by me asi bavilo.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ten capstone dung na 50 nevypadal tezce, zvlast pro ranged chary asi zivacka na 40+ (ale tezko rict jak ti bossove, precejen byl typek 65). A pak dal ten lvl 70 na 65, kde to u toho jeste komentoval a umrel jednou? no priznam se, cekal jsem ze to bude trochu tezsi teda
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jedu tenhle druidi build for all druid lovers...

Earth Druid is the obvious choice for leveling in Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=glAkO34V2Lc

Dekuji Ness!!!
    NESS
    NESS --- ---
    Ukazal tam nekdo jinaci barb build nez vetrnik ? Uz jsem videl asi 4 video recenze a kdyz se tam mihne barb tak toci kolovratek :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle ma docela dobry ukazky jednotlivejch veci z endgame

https://www.youtube.com/@echohack/videos
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: ne tak bylo! jen se mi to vykourilo :)
    devitky me neprekvapujou. tesim se stale!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se zameril na nejdulezitejsi vec...zmena fontu! :D ono se o tom mluvilo, ale v server slamu to nebylo ne? :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    reviews s lifted embargem

Diablo 4 Reviews Liveblog - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-reviews-liveblog-333220
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tady koukam na typka co stihl vylevlovat na 100 minulej tyden a jako.. neni to lehke ty top dungeony
    Diablo 4 Nightmare Dungeon Tier 100 Clear Whirlwind Barb
    https://www.youtube.com/watch?v=ji4QDveNOj8
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    docela koukám, ale vlastně se po zkušenosti z bety moc nedivím. .)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Uz se sypou reviews, vetsinou to dostava devitky
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: Tak jako nerikam nic :-)) Vsechno ma sve vyhody ale jako ze bych to nak vyhledaval to se rict ani neda :)) Spis si ted ujizdim na slunicku ;-))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CUZMAN: taky uz sem se chtel zeptat, ale dnes jiz po druhy dam odkaz na pana NAVARA :)
    nicmene si nemyslim, ze je to hodno minusu.ale zas nekdo jinej muze mit pocit jakoze to sem nepatri, tak ti to dava najevo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Tipuji že ten projev jak na amfetaminech občas :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo tady furt hazi ty minuska??? Bych ho trefil :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: Tak dobre si zamrdat taky neni od veci ne? :D Zvlast kdyz ted budem temer seci zakousli v diablu abudou nam hrozit rozvody atd. :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Diky kluci to bude tim slunickem a sexem :-D je to v pytli jedna me klofla ale tak co rek sem ji ze ve ctvrtek se premistuju zabit monstricka do sveta Dablu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam