• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Uz to mam stazene
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: 80GB, tzn 5 placek ? :-) Jak pise HONZA09 mel by to jak za starych dob s disketama, jen stim rozdilem ze by jich mel jen 5 a donesl by to zarucene v poradku domu :-) Ale jinak mas samo pravdu :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Už to jde stahovat?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAVARA: To je takovej problém to udělat postaru a vydat to na dvaceti DVDčkách? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Ta hra se na žádné současné médium nevejde - dostane prázdnou krabičku s kódem a bude stahovat jako všichni ostatní :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tusim jsem videl v nejakym videu vcera ze to nekdo zkusil uz skipnout kampan na druhem acc, a mohl je zacit delat hned, coz i doporucoval jako taktiku level 1. Trochu teda myslim ze keca, protoze prece ty zony stejne maji nejakej min level...
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: No ja mam vyreseno uz okamziku zahajeni prodeje, sem si to dal k narozkam jako darek :-) Jako bohuzel doma obchazi nejaka blitko/sracka pritazena nejspis ze skolky takze pokud v patek zasednu misto ke kompu na hajzl tak budu pekne smutny :-/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NESS: Ale jo, některý věci na tom médiu prostě mít chci. Ačkoliv je mi to stejně vlastně k ničemu, protože je to jen token pro instalaci 50 GB day one patche :-) Aspoň se mi má v policích na co prášit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Furt nejsem rozhodlej, jestli vyplácnout těch 20e za víkend navíc. V pátek půjdu normálně do práce ještě. Ale jako čekat někdy do úterý což je ten debilnejsi den na launch ever se mi taky nechce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: on je sberatel .))
    barb-sorc je dobra idea!
    NESS
    NESS --- ---
    DEEFHA: To fakt kupujes na mediu ? Ja takhle naposled koupil Skyrim v kompletni pentalogii ve vymazlene krabce se vsim moznym materialem :-)

BOBESH: Bar-sorc-druid-rog-nekro, ale do vydani sezony se myslim ani na druida nedostane, budu rad za barb+sorc :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Lilith by se venku bála. Bude pěkně čekat doma a předehřívat Xbox :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: beres s sebou Lilith? :)) ja mam sice na xzone objednano uz od prvni bety, ale asi jim to tam necham. nechci randal z mechaniky, tak koupim digi, ikdyz je to zas o neco drazsi imo
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak co, s kým se potkám na půlnočním prodeji v Xzone na Korunní? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: ja tomu verim! :) u ty trojky sem nebyl pritomen na start. resp. kupoval sem na konzoli nejak pozdeji a to uz nebyl zadnej problem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: jj oni "says" dycky, ze sou pripraveni perfektne :D a jak to dopada vime
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Blizzard says Diablo 4 servers are ‘prepared’ for launch traffic | VGC
    https://www.videogameschronicle.com/news/blizzard-says-diablo-4-servers-are-prepared-for-launch-traffic/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kripp bude hrát zrovna Fire Sorcku a vypadá použitelně i na hardcore.

Kripp Diablo 4 Theorycrafting Session - Sorc
    https://youtu.be/70CX_Rbsd7o
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw uz mi pisou z Blizzardu!

B: "Will you fight the darkness and save them, Bobator?"
    Ja: "Sry, I have ophidiophobia!"

konec vtipneho okynka! ted zas hazejte buildy a vubec! .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinac jeste nejsem zcela rozhodnutej za koho budu hrat :/ tu sorcku a necra asi ne e. rogue hraje kde kdo, tak si asi necham toho druida s vlkama nebo barbariana solitera :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam