• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak kdo se tesi :-D :-D :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Tyjo nekeca https://www.youtube.com/watch?v=DD8YYe0MUPo fakt \Diablo IV.exe" -launch funguje, akorat ze to jeste nebezi ale gamesu to pusti :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WASQ: Na discordu je na to kanál ;)

GHOSTSTALKER: Ja si chci projet lore apod, a i když tady už máme díky beta přístupu náskok, projedu si to sám - nechci tam nějaký speedrunery, co proklikají všechny texty jen aby mohli rychleji zahodit char a najet nový na sezónu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: právě, chci si v klidu dát kampaň, stovku, posbírat oltáře, aspekty...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Nějak se s tím Tomas#1620 cítím starej
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ravenscar#21984 proty co by pak hledali Clan tak je to moje jmeno pred hashtagem co bude mit na starosti clan...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Já si chtěl původně na HC otevřít skip kampaň, ale pak jsem se dočetl, že skip kampaň pro HC jde otevřít i skrz SC. Takže asi taky pojedu SC, abych se v předsezoně stihnul dostat na tu 100 aspoň.
    NESS
    NESS --- ---
    JANDOS: ted urco ne, mozna casem, ale mam strach ze nemam dostecny klidek aby me nezabilo vlastni dite, tim ze se treba strihne nuzkama :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak prece jenom probehl update, ted jsem to pustil a nahral jse tam novy balik zmen, predpokaldam ze to bude ve stylu, proc neco posilovat kdyz muzem vsechno ostatni nerfnout :-) Schvalne jak orezou vetrnika :-)

EVILMIND: ten sklep bude hodne random, pokud potkam tak se pochlubim, ale necekam ze bych uspel, na slamu jsem nepotkal ani Butchera :-/

CUZMAN: uvidime jak rychle to pujde, mam v planu nejdriv hlavni linii az ji projedu, tzn zitra po poledni :-) jsem v T3 :-)

WASQ: Tesne pred tebou :-) Trikatu#2700
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: me tady to HC přijde jen otravné. Pořád můžeš mít cheat death elixír, kdykoliv můžeš D4 vypnout, chvíli počkat a jsi safe ve městě. Jen je prostě spousta sraní s neustálým vařením elixíru.
    Taky oproti D3 jsou ty následky smrti o dost horší takže ten elixír prostě chceš no.

Pokud to nějak vylepší, ozvláštni či tak něco v pozdějších sezónách, určitě bych si aspoň jednu sezonu na HC zkusil, ale teď mi to nepřijde dobrej nápad.

Viděl jsem už pár videí z endgame a tam často fakt lítají one shoty, to se mi v HC nelíbí :( a v predsezone si chci vyzkoušet všechnyo i PVP, HC by mě moc blokovalo.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WASQ: HonzaLuH#2804
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JANDOS: hodne sem nad tim premyslel,ale asi ne :D vymeknul sem takrikajic :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Zacne nekdo rovnou HC?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: AFAIK je to jen cesta ke kosmetickym itemum, ktere bud muzes kupovat v shopu, nebo nejak farmit s Battle Passem. S tim, ze do lvl 27 itemu staci free Battle Pass, pak placeny
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Hele mne se klidne zase ozvi jak se ti bude chtit minule to byla fun spoliham pak jeste na nesse ze bysme neco zafajtili ale tak ja budu kolem pul druhy druhy na voice dis...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: evilmind#2300
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: budou až v S1 takže přes měsíc času na ně ...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Víme vůbec něco o těch battlepassech či stále prd?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: Ja asi zkusim solo nejdriv, uvidime.
    GHOSTSTALKER: A leaklo, cow level ma bejt
    GHOSTSTALKER: Treasure goblin je do tier 3 hrozna nuda. Sic zalezi jaky typ potkas, ale obecne z nich nic moc neni. Tedy krome goblinu co se objevuji kolem ashavy, ty sou plny legend a to doslova
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam