• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: j tudle sem mel ale nejak mi prasi.
    NESS: jedu a hovno
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Jestli je to jak v betě, tak je tam minimálně ten talisman s tou bariérou.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Hraj kampan, prijde mi ze tam je v urcitych mistech zaruceny drop legendarky, potvrdim az to pojedu po druhe
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu tuhle, nějaké funkce tam asi mají placené - ale přijde mi nejhezčí :)

Diablo IV Interactive Map | Map Genie
    https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: bacha na to, ze nektery mapy nejsou uplne free, kdyz chces trackovat co uz jsi vzal... ja pouzivam tohle:
    Diablo 4 Interactive Map · D4 Builds
    https://d4builds.gg/map/

Neni tam toho tolik jako jinde, ale jelikoz si na stejnej login i udrzuju planovane buildy, tak mi to staci, zatim chci stejne jen oltare.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mate npls ekdo odkaz na slusnou interaktivni mapu? Ja mam ulozenou nejakou divnou
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Me behem tech asi 4 hodin (lvl 25) padly 2 legendarky - jeden prsten a jeden dvourucak. Rare tri prdele, to ani nepocitam. Dtto hromada sutru.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Takze klasika jako u vsech her od blizzardu. Lvl 20 a nepada furt nic :D Uplny hovno 3 rare veci mam na sobe, zbytek modry a sedy!!! Supr
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: Lorath! trikrat sem to dal za dve bety! pak jeste poctvrty v server slamu! dneska bude popaty! .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SITH: Proto jsem pri betach vsechny cutsceny preskakoval.
    SITH
    SITH --- ---
    nevím jak přežiju potřetí hrát ten samý příběh v A1 v té hnusné zimě a nechat se potřetí odtáhnout opilý na kárce do kostela, kde mě zachrání Deckard Kain (teda další starý mužík v kápi)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ja mam pocit, ze jen pro tvou classu je to az bud od nejakeho tieru, nebo mozna jen z nejake konkretni mechaniky?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: To uz bylo v predchozich dvou betach takze asi bug ne ale umysl.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Trosku asi bug ale z questu dostavam veci pro jiny classy. Napr dagerku na barbovi neuzivim. A bud sem slepy nebo este spim (ted sem vstaval) ale nemuzu najit stenatko :-(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Nespoiluj (netusil jsem, ze je to az po 3. aktu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: ja vim ze ve stajich to rika jaky quest. Akorat mi ho nikdo nedal... :-) Ale uz jsem si nasel, je to jak jsem si myslel, musis udelat vsechny main questy v prvnich trech aktech, coz samozrejme nedelam, prochazim si to postupne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    horsi jak zenska! :D uz dam pokoj zas! stejne vsici spej, nebo parej! :P

NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: ja jedu jednicku, uplne plynule, tak uvidis :-) ZAtim mi to huplo jednou ale jinak dobry
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: dekuji. prijdou vetsi .) ale toe muj problem. du se postavit svy fobii, to bude pro me nejtezsi boss ve hre :S
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak hadi jsou ve hre uz od prvnich zon - ale jen mrnavi ambientni obcas nekde lezou :-).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Dvojka. S prstem v nose. Prijde mi to snadnejsi nez pri Server Slamu (ale hraji poprve necra). Chcipnul jsem zatim jen jednou uplne dementne - pri boji s elitkama v dost uzkem koridoru jsem se chtel refreshnout u studny, a ona byla prokleta a spawnula mi tam dalsi elitky s prasackejma affixama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam