• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    10 lvl legenda jak cyp aspekt pro druida odemcen pohodinda slape to jak po masle
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    tak 30 level a uz padlo 10 legendarek, asi si vybiram non-luck z diabla 2. :D
    jinak +1 dodge charge na botach mi prijde OP, boss fighty jsou pak o dost lehci.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LIQUIDFREAK: Accessibility - buď svítíš jen když jsi něčím zakrytý, nebo pořád :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: jj. prohral sem bitvu sam se sebou :) ale tenhle rok je to naposled! co kupuju hru a priplacim si za drivejsi hrani! hroznej kseft tohlecto! :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Chaaa, tak ty si neodolal :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hura,2x legenda :D du se opit :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: to bude neco v nastaveni imho. jakoze zvyraznit postavu nebo tak
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Navic nevim cim to, ale od spusteni svitim zelene. Asi hniju nebo co. Mozna nejaky mog, netusim
    https://nyx.cz/files/000/026/2630200_cc87b8d1d7a7c024064e/original.png?name=d4_zhnily.png
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jo no, to je bezny to vim. Ale mne tam nejde poradne klikat, chrome asi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jako jedinej problem co jsem mel, a ten maji zatim asi vsechny mapy, ze jsou datamine, takze obcas je na mape neco, co tam zatim vubec neni (a objevi se az po splneni neceho).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: j tudle sem mel ale nejak mi prasi.
    NESS: jedu a hovno
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hosi vyspinkany napapany a du na toooo!!! LVL 7 ACT I ceka!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to jsem btw nekde videl nekoho tvrdit, ze tyhle boxiky obsahujou veci podle toho, na jakym jsi levelu kdyz je oteviras, ne kdyz je seberes. Coz mi prijde divny, zatim jsem teda mel jen takove, kde se to nepozna, ale jakmile najdu nejakej s equipem (jestli takovy jsou vubec), tak si ho necham schvalne chvili...
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak jako obcas ty "odmeny za kvesty" jsou dost mimo, ted jsem na 32lvl udelal jeden kvest "najdi a prines" a odmena byla 1, fakt jeden, veiled crystal :-) zabaleny v uhlednem boxiku
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Jestli je to jak v betě, tak je tam minimálně ten talisman s tou bariérou.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Hraj kampan, prijde mi ze tam je v urcitych mistech zaruceny drop legendarky, potvrdim az to pojedu po druhe
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu tuhle, nějaké funkce tam asi mají placené - ale přijde mi nejhezčí :)

Diablo IV Interactive Map | Map Genie
    https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: bacha na to, ze nektery mapy nejsou uplne free, kdyz chces trackovat co uz jsi vzal... ja pouzivam tohle:
    Diablo 4 Interactive Map · D4 Builds
    https://d4builds.gg/map/

Neni tam toho tolik jako jinde, ale jelikoz si na stejnej login i udrzuju planovane buildy, tak mi to staci, zatim chci stejne jen oltare.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mate npls ekdo odkaz na slusnou interaktivni mapu? Ja mam ulozenou nejakou divnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam