• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ale, klasicky blizz. Nekde je plac = nerfujeme/boostujeme. Dmnce
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: j s tim mountem mne celkem nasrali. Dal sem to vcera na vlu 45. Traparna opravdu.

Jinak taky tier 3, lvl 49,5 a nepadla lege co by clovek vylozene potreboval krome jedne. I tak mne to stale hrozne bavi kua :D
    A treasure goblin? Potkal sem asi tri, kdy mi dva zmizeli nez sem se k nim dostal. Takze z toho jednoho hovno :D
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pokud nekde najdete jizdni rad WB, hodte to sem, zatim sem videl jen 3
    NESS
    NESS --- ---
    Goblina jsem potkal i v helltide a zadny rozdil v tom co znej vpadlo nebyl, zadna legendarka, nic
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Uz jsem na to prisel - ta ohniste jsou u world eventu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Ja tak 10-15, ale drop nic moc.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: pritom z nich casto padalo hovno, ze ...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Monster Changes

Significantly reduced the spawn rate of Treasure Goblins within the game.

...

Jsem za celou hru potkal asi dva nějak na začátku a chvíli po sobě. Pak už nic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ty ve ten kun bude az za dlouho! :(
    Sem v druhym aktu. Jedu toho "maga", ale mel sem mu nechat vaginu, ten muj vypada jak nejakej trandak! Moc sem se s nim nezzil! :D jedu ohen, ale nejak furt nevim jestli me to s nim ba.
    Jinak nemam vyhrady. Paradni hra! Supr novej dil klasiky!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    A hned mi pulverize ponerfovali, kundy :(
    A masivní, ale fakt masivní nerf glyphu :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DAVIDOWITCH: Bohužel. Padá to dokone jen legendary šperků a dá se to imprintnout jen na prsteny. No to si asi počkám.

DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HONZA09: Nevím co máš za aspekt, ale ne ten můj jeden to chtělo materiály z rare (žlutý kameny), ne z legendarky. Tak jen koukni jestli fakt potřebuješ rozbíjet legendarku
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Malnok s prstem v nose na TII solo lvl 29 :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Nakonec hraju co sem chtel, tzn frenzy upheav s DB, zmenil jsem ultimatku a posledni pasivku na Ancienty a Arsenal, shouty mam jen dva Rally a Chanela. Docela to jde, jen je to krehci nez sem si myslel ze to bude s tunou DM, jedna smrt byla dost zvlastni, skoda ze si to nenahravam protoze by me zajimalo co se stalo, jeden Boss v legii eventu, dostal jednim utokem 4 Barby na raz, z 100 na 0 jednou prdou, jako pokud by sundal jednoho tak se nedivim, ale tohle smrdelo, sundal instantne vsechno co prednim stalo, HC by zaplakal :-)
    Jinak WB na T3 pohoda, ani jedna smrt, do 5 min hotovo.
    Jo enchantovani je zlevneno, co se materialu tyce, penez me prvni nahoz stal cca 120K a druhy uz pres 0.5M, ale material porad stejny, jen tam porad neni ani naznakem uvedeno v co se to muze zmenit, takze tapani ve tme, predpokaldam ze to nekde leakne, tohle je na prd, pac se moznosti dozvis az po zaplaceni :-/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prvni Crash... to de...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Dohral jsem kampan, za cca 15 hodin. Legendarek hodne, ale ne ty, co jsem chtel.
    Nakonec jsem hral druida na pulverize s companionama, pac mi padl shockwave aspekt, pak +1 companions a pak +core dmg/companion.
    Chtel jsem vyzkouset trampleside, ale ten symbiotic aspekt mi padl az na skoro lvl 50 a jen 4s :( na navadeny tornada nepadlo nic :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: jednou
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten druidi build co sem nahazoval je OP!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jedu celou dobu na tier II a chcipnul sem afk ve strongholdu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam