• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nebo respektive mi stačí nějaký dobrý odkaz na YT, guide nebo nějaký dobrý discord (nepoužíval jsem ho několik let). S EN není problém.
    Ale taky mi jde o zkušenosti :) díky
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoj. Hele jedu barba flay/rend. Zkoušel jsem dvě varianty. Jedna s deathblow a rupture a druhá více na thorny. Lege mi zatím nepadla ani jedna a aspekty nic moc zatím.
    Jaký build se vám nejvíc osvědčil na lvling so far? Jsem teď někde kolem 25lvl.
    NESS
    NESS --- ---
    Na navody zatim nebyl cas, tezim z mocne pripravy, ktera je kazdy updatem vic mimo, takze klasicky pokus/omyl, mam to v oku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Me aby se to rozpadlo, stacilo vymenit jeden prsten, najednou bez fury a v haji a cele se to zadrhlo, takze ikdyz jsem cely uz v sacred, tak prsteny musim mit stale jen normalni legendarky, pac nemam tak kvalitni aspekty. Lehce na pikacu. :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu lightning build s Charged Bolts a dobrý, ale zkusil jsem to přehodit na Icy Shards (včetně enchantu a legendárky ofc) a bylo to vesměs nonstop bez many - naprosto bez schopnosti čistit, pokud zrovna nebyla Nova off CD.

V betě mi to přišlo dobrý, i po ponerfování štítové Sorcky to bylo dobré, včetně Ashavy.

Ale buď něco dělám špatně (build mám dle guides, tím by to být nemělo), nebo to nerfli úplně nesmyslně - má to neskutečný downtime kvůli maně…
    Ten aspect co dává 25 many při CD skillu jsem ani tehdy neměl.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dik zkusim az se mi to stane priste :-)

prisla mi ze ta pvp zona je asi nejlepsi misto jak na expeni tak na veci, druha v rade je helltide, tu mam rad tam se za tu hodku da dat tak 6+ truhel :-) NM dungy naopak veci skoro vubec nedavaji, sem zkusil na 60lvl 66tkovy a pak 68ckovy jako dalo se, ale defakto sem si z toho neodnesl zadny loot. :-/

EVILMIND: 70+ mam v planu zitra, ted jsem cerstve 61, tak to mozna udrtim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak musim rict zatim dobry, muj Landslide build funguje paradne, a pritom je zjevne under the radar, kdyz nerfujou jen Pulverize... :-) Jsem ted na dobrou noc zkusil dat na lvl 62 ten 70 dung na tier 4, a jako s odrenejme usime jsem to daval, az kdyz me to pri jedne smrti hodilo za zamceny dvere. Tak si rikam pohoda, zkratka, tak to tam komplet vymlatim, a na konci vana na animus, kterej ale z niceho nepad. Tak vyskocim z dungu a vratim se (coz me hodi zpatky na zacatek takze jsem znova pred tema zavrenejma dverma, vymlatim to i tam a otevru je - a az v tehle chvili se objevi ukol sbirat animus, akorat uz neni z ceho... :-) Tak az zejtra po praci zase no, skoda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: e-e, kdyz prestanou fungovat klavesy neni nutne restart, staci treba vzit site quest. Si jeden takovej schvalne kvuli tomu nechavam hned u waypointu ve meste, pak ho zase zrusim... :-)

NESS: pvp zona zatim ok, zatim, moc lidi tam neni a to peceni te currency je hodne rychle, pokud tam primo necampi tak skoro nema sanci dobehnout. Si tam asi vydelam na kone nez se objevi nejaci PK... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: kromě Fractured Peaks jsou všude... Ale to dáš, jsou jenom kreslení
    GHOSTSTALKER: mrňaví, ha!
    NESS
    NESS --- ---
    Tak precejenom goblin obcas neco da, ted 2 legendarky (poprve) NM dungeon kam se name prisel podivat Butcher i goblin, vyvar 1x sacred unikatka, 2x sacred legendarka, 3x normalni legendarka, na jeden beh slusny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Vtip je i v tom ze ty pvp neni treba nijak nahanet, staci si na ne pockat u oltare, pustit ocistovani a pockat, pokazde nejaky lacny pvp prijde na svacinu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Vtip je i v tom ze ty pvp neni treba nijak nahanet, staci si na ne pockat u oltare, pustit ocistovani a pockat, pokazde nejaky lacny pvp prijde na svacinu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW ta pvp zona ma jednu vlastnost ktera je pomerne vtipna, pokud se neoznacis krvi, tak ostatni nezranujes, pokud nejsou oni blood markovany, takze sem tam v klidu farmil bok po boku s podobnyma a navzajem drtime pve a jeden druheho ne, to do okamziku kdy tam vlitne nejaky pvp a zde zacina vtip, myslim ze pokud tam pujdem jako parta, tak muzem farmit ty pvp ve skupine, protoze pokud narazime napr na dva pvp taky budou davat jak nam tak sobe navzajem, zatimco pve si mezi sebou nedavaji a soli jen toho pvp. :-) pujde to nekdo vyzkouset ? :-)
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    JULIAN: DIBONE: Taky jsem to docela trefil, ale je to drsný teda. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JULIAN <--- je nedele vecer, uz jsou prvni lvl 100 (na softcore). docela jsem to trefil!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NYRLEM: Nespoiluj.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: me prijde, ze dneska to blbne dost no. ale nic hroznyho. zatim :)

Ja se ted pobavil. Po trech betach, kde sem v kazdy nechal 20 a vic hodin a po dvou dnech masivniho hrani v plny, sem az ted zjistil, ze ten hud je mozno vycentrovat! :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    In total, Rob played roughly 54 hours to get to Level 100, mostly farming dungeons and PvP zones with high Elite monster density. In terms of his sleep schedule, Rob states that he had about 8 hours of sleep over the last ~62 hours since Diablo IV's Early Access Launch, meaning that he played pretty much non-stop outside of sleeping. The build he was running is an iteration of a Whirlwind Barbarian that relied on high Battle Shouts and Whirlwind uptime.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    ještě dva dny a přidám se taky :) mezitím hraju trojku abych se uklidnil :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Na PS5 se mi to stalo take. A jednou me zabili neviditelni medvedi (slo videt jmeno, slo je slyset ale proste ve hre chybel model).

Jinak kdyby to nekdo nevedel (podobne jako ja tak prvnich 40 levelu), tak stejne aspekty na vice legendarkach se nescitaji :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam