• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: me prijde, ze dneska to blbne dost no. ale nic hroznyho. zatim :)

Ja se ted pobavil. Po trech betach, kde sem v kazdy nechal 20 a vic hodin a po dvou dnech masivniho hrani v plny, sem az ted zjistil, ze ten hud je mozno vycentrovat! :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    In total, Rob played roughly 54 hours to get to Level 100, mostly farming dungeons and PvP zones with high Elite monster density. In terms of his sleep schedule, Rob states that he had about 8 hours of sleep over the last ~62 hours since Diablo IV's Early Access Launch, meaning that he played pretty much non-stop outside of sleeping. The build he was running is an iteration of a Whirlwind Barbarian that relied on high Battle Shouts and Whirlwind uptime.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    ještě dva dny a přidám se taky :) mezitím hraju trojku abych se uklidnil :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Na PS5 se mi to stalo take. A jednou me zabili neviditelni medvedi (slo videt jmeno, slo je slyset ale proste ve hre chybel model).

Jinak kdyby to nekdo nevedel (podobne jako ja tak prvnich 40 levelu), tak stejne aspekty na vice legendarkach se nescitaji :-).
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Bohuzel to se mi stalo uz 3x, neprisel se na to co stim ani port do mesta pres klavesu nejde, docela smrtici, jedine logout/login, tvari se to ze klavesi mackas a mys mysuje, ale to je tak vsechno
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jednou jsem umřel ve městě při poslední sister questu - přestaly reagovat klávesy skillů (asi se nepřepnulo z city mode na dungeon mode?) a mohl jsem jen pít flašku, evade nefungoval, z mobů jsem utéct také nemohl :)

Stun to nebyl, trvalo to celkem dlouho…

A "Report a Bug" button z bety tam není
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WOLFBANE: Heh. V betě trvrdili, jak čtyři unikátky padnou tak za celou sezónu a to ještě že Ti můžou padnout klidně i na jinou classu. :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JA SE STRASNE BAVIIIIIIIM!!!!!!!! UZIIIIIIVAAAAAAAAAM TU HRU PLNYMY DOUSKY JE TO MAZEEEEEEC!!!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele, jak uz jsem nekolikrat psal, o legendy nemam nouze :-). Prvni akt jsem udelal nekde kolem lvl 45 (nejdriv jsem jel 100 % completion Fractured Peaks) a uz jsem az na boty byl komplet v legendarkach s docela dobrymi aspekty. Muj nejoblibenejsi je zatim +3 summon skeleton magu, coz mi prijde luxus, kdyz v zakladu mas jen 3.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: jo no opruz.
    GHOSTSTALKER: nebud slacker a udelej si kampan :D je za to tuna expu a dost legend.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    je fajn, ze uz mi padli 4 unikaty. blby, ze jsou vsechny stejny.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja jsem 51 a furt chodim pesky :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Jo tak zmena goblin uz mi dava dve zlute a jednu modrou misto dvou modrych a jedne zlute, takze pokrok :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    LIQUIDFREAK: lidi co to delaji maji zjevne problem s trojclenkou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: jako chapu, ze toe hra az po kampani, ale stejne bych ho dal driv, nez ve 4. aktu nebo kdy toe :/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ale, klasicky blizz. Nekde je plac = nerfujeme/boostujeme. Dmnce
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23964909/diablo-iv-patch-notes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: j s tim mountem mne celkem nasrali. Dal sem to vcera na vlu 45. Traparna opravdu.

Jinak taky tier 3, lvl 49,5 a nepadla lege co by clovek vylozene potreboval krome jedne. I tak mne to stale hrozne bavi kua :D
    A treasure goblin? Potkal sem asi tri, kdy mi dva zmizeli nez sem se k nim dostal. Takze z toho jednoho hovno :D
    NESS
    NESS --- ---
    BTW pokud nekde najdete jizdni rad WB, hodte to sem, zatim sem videl jen 3
    NESS
    NESS --- ---
    Goblina jsem potkal i v helltide a zadny rozdil v tom co znej vpadlo nebyl, zadna legendarka, nic
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Uz jsem na to prisel - ta ohniste jsou u world eventu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam