• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "Fixed an issue where stuttering could occur on higher-end machines"

Konečně :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Škálují se v PvP postavy nebo se tam budou za chvíli prohánět skupinky v PvP gearu na lvl 100 a budou poctivě šikanovat každýho, kdo poběží kolem? :)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tohle misto je nejak spatne namodelovane, jsem tam pak prochazel jeste jednou a to tam byl napechovany nejaky kostlivec. :-)

Jeste k tomu pvp, kupodivu pri zabiti v pvp neprichazis o brneni, tzn ne jako v pve, kdy se ti postupne vybaveni rozpadne. Coz pvp zonu dela jeste atraktivnejsi.

A k enchantovani veci, protocil jsem na jednom prstenu 5 kolecek a prislo mi ze se ta cena po 3 enchantu uz nemeni, tzn za pokus neco kolem 600K, predpokladam ze cena je odvozena od lvl predmetu. Rozhodne je lepsi nejdriv postelovat rero a pak znej udelat legendar, nez nejdriv legendar a pak teprve enchantovat, ale to je asi jasny :-)

Az se zacnete rozcilovat ze vam nejdou delat/rozkladat sigili, tak je to tim ze nemate splneny kvest, ten budete mit splneny az kdyz se dopracujete do NM dungu tier 3, pak vam occultista rekne ze uz je mozne rozkladat. Me to trvalo 4 NM dungy, nedriv sem jel 1 tam jsem dostal 2 pak v dvojce zase dvojku a pak konecne 3, pricemz sem byl na ty dungy nadlevlovany o 6 levlu. Pisu tu pac jsem nikde nenasel ze to tak ma byt a asi nejsem sam https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/i-cannot-craftsalvage-sigils/26669
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw v tech dry steppes uz sou ty waypointy pekne roztahany! uz chci kona!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    o vejku myslim, ze liquid psal neco v clan-chatu, ze je neco rozbity a pak se kal, ze to byla jeho blbost.

tak sem to mel podobne, kdyz sem delal hlavni linii a prijdu do jednoho toho hlavniho mesta a tam k dispozici jen kovar a jeste asi dve npc. rikam...kua tak uz je to dojebany! davam logout login nic! a pak mi doslo, ze toe soucast toho questu :D
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: D4 vejkund cajk :-), ted uz si zahraju tak max 2 hodky v noci pred spanim :-/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Příběh a cutsceny jsem začal registrovat až v tom druhým aktu, protože ten první jsem projel už čtyřikrát. A jako super. Chvílemi jsem měl mrazení. Blizzard tohle umí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    du nahazet nejaky screenshoty vedle. kdyby mel nekdo pocit, ze to zavani spoilerama, tak dejte vedet, ja to promaznu ;)
    btw pribeh a ty cutsceny sou libovy!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hm... *strávil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: jako ted to taky kolem me pada jak hrusky, ale ja si rikal ze na hady dobry, jen at padaj, ale stejne budu muset prepnout vejs toe jasny. jen si to ted chci osahat.

a reznik?!! ja ho jeste nepotkal! nada! nevim kde se schovava! :)) treba na wt1 nechodi...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: V pátek jsem toho moc nenahrál. Sobotu jsem u toho ztrávil celou a neděli skoro taky. Akorát jsem se odpoledne šel na pár hodin projít. Tak to jsme to měli dost podobný. Dodělal jsem Akt II, teď jdu na trojku. Mám level 45 myslím. V průběhu druhýho aktu jsem přepnul na WT2, protože to bylo fakt moc easy. Jinak teda umřel jsem dvakrát. Někdy ze začátku mě oneshotnulo něco v dungu. A pak mě sundal Butcher. Tak jsem rád, že jsem to rozjel na SC.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve to byl vejkund! :D
    v patek sem tomu dal asi jen 3-4 hodky, ale pres sobotou nedeli sem se slusne probehnul a to sem vubec netlacil na pilu!
    skoncil sem ve tretim aktu level 43 na WT1. Vcera mi prislo, ze to tochu haprovalo, nevim estli to nebylo po tom patchi nebo co.
    KID_MCHUTT: dekuju nacelniku! uz sem si vsimnul :) jestli tam budou jen tyhle a pak nejaky ty hadocloveci v Hawezaru, tak budu happy! zda se, ze sem byl tak trochu predposranej :))

btw jedu transvestiti sorc. nejdriv ohen, ted lightning ten mi prijde lepsi z pohledu, ze uz nemusim nic delat, jen chodit. dojedu kampan a prepinam na jinej char. asi toho strejce druida
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nebo respektive mi stačí nějaký dobrý odkaz na YT, guide nebo nějaký dobrý discord (nepoužíval jsem ho několik let). S EN není problém.
    Ale taky mi jde o zkušenosti :) díky
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoj. Hele jedu barba flay/rend. Zkoušel jsem dvě varianty. Jedna s deathblow a rupture a druhá více na thorny. Lege mi zatím nepadla ani jedna a aspekty nic moc zatím.
    Jaký build se vám nejvíc osvědčil na lvling so far? Jsem teď někde kolem 25lvl.
    NESS
    NESS --- ---
    Na navody zatim nebyl cas, tezim z mocne pripravy, ktera je kazdy updatem vic mimo, takze klasicky pokus/omyl, mam to v oku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Me aby se to rozpadlo, stacilo vymenit jeden prsten, najednou bez fury a v haji a cele se to zadrhlo, takze ikdyz jsem cely uz v sacred, tak prsteny musim mit stale jen normalni legendarky, pac nemam tak kvalitni aspekty. Lehce na pikacu. :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu lightning build s Charged Bolts a dobrý, ale zkusil jsem to přehodit na Icy Shards (včetně enchantu a legendárky ofc) a bylo to vesměs nonstop bez many - naprosto bez schopnosti čistit, pokud zrovna nebyla Nova off CD.

V betě mi to přišlo dobrý, i po ponerfování štítové Sorcky to bylo dobré, včetně Ashavy.

Ale buď něco dělám špatně (build mám dle guides, tím by to být nemělo), nebo to nerfli úplně nesmyslně - má to neskutečný downtime kvůli maně…
    Ten aspect co dává 25 many při CD skillu jsem ani tehdy neměl.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Dik zkusim az se mi to stane priste :-)

prisla mi ze ta pvp zona je asi nejlepsi misto jak na expeni tak na veci, druha v rade je helltide, tu mam rad tam se za tu hodku da dat tak 6+ truhel :-) NM dungy naopak veci skoro vubec nedavaji, sem zkusil na 60lvl 66tkovy a pak 68ckovy jako dalo se, ale defakto sem si z toho neodnesl zadny loot. :-/

EVILMIND: 70+ mam v planu zitra, ted jsem cerstve 61, tak to mozna udrtim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak musim rict zatim dobry, muj Landslide build funguje paradne, a pritom je zjevne under the radar, kdyz nerfujou jen Pulverize... :-) Jsem ted na dobrou noc zkusil dat na lvl 62 ten 70 dung na tier 4, a jako s odrenejme usime jsem to daval, az kdyz me to pri jedne smrti hodilo za zamceny dvere. Tak si rikam pohoda, zkratka, tak to tam komplet vymlatim, a na konci vana na animus, kterej ale z niceho nepad. Tak vyskocim z dungu a vratim se (coz me hodi zpatky na zacatek takze jsem znova pred tema zavrenejma dverma, vymlatim to i tam a otevru je - a az v tehle chvili se objevi ukol sbirat animus, akorat uz neni z ceho... :-) Tak az zejtra po praci zase no, skoda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: e-e, kdyz prestanou fungovat klavesy neni nutne restart, staci treba vzit site quest. Si jeden takovej schvalne kvuli tomu nechavam hned u waypointu ve meste, pak ho zase zrusim... :-)

NESS: pvp zona zatim ok, zatim, moc lidi tam neni a to peceni te currency je hodne rychle, pokud tam primo necampi tak skoro nema sanci dobehnout. Si tam asi vydelam na kone nez se objevi nejaci PK... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam