• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09 & NESS: kuci diky! doklepnu to s tim mym lightning trandakem. sem ted imho na konci 3. aktu, level 43. myslel sem ze du s Lorathem na schuzku s Durielem, ale prej mozna jeste predtim Andariel :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Dojel bych kampaň a s novou postavou ji pak můžeš skupinout, kdy chceš. Ty akty nejsou zase tak dlouhý, když jdeš jen po main questech.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: resetujou jakože přes symbiotic aspect? Hraješ teampleslide?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na 43. levelu, 3. akt a ta sorcka me neba proste. ja za ni nehral v zadnym dile a ted se mi to jen znova potvrzuje. mam dilema, jestli rozjizdet upe novou hru i s kampani a nebo to doklepat a pak dat novej char se skipnutou kampani :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jsem zvolil easy way, a nechal se protahnout clanovym barbem. Tim co si v parte furt foti jak dal hit za 1 mega, 1.5 mega, atd. A jako, venkovni svet je pak sok, na levelu 63 vsude zona 73, sice jsem na to mel damage, ale absolutne ne defensivu. Takze jsem ocenil opet hru v parte, hlavne helltide/legion jsou masivni expy. Plus dulezitej postreh, nevim jak presne fungujou ty itemy, ale uz na lvl 63 mi bezne padaji obcas ancestral rare veci s 790-810, takze jsem se docela rychle prevliknul tak, ze nevim co ted jako budu huntit... :-)

Dal jsem 7 levelu jen na tech eventech za par hodin, a uz tam muzu chodit i sam, opatrne, kazdopadne defensiva bude naprostej klic, budu muset prehodnotit asi pristup trosku. Plus pro ostatni druidy, Nature Fury je fakt pecka, je to o moc lepsi nez ty ostatni nody na konci co jsem testoval, specialne mezi hodne mobama v podstate nemam cooldowny na nic, instantne se mi resetujou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim mi prislo je vzdycky na stejnem miste v zone, a je jedna v kazde te zone co je zrovna helltide

DEEFHA: nahodou jsem byl prekapenej smooth launchem, presne v 1:01 naskakali do hry vsichni kamosi s lacinejsi edici hry :-) jinak kolega tady toho vyuzil a zalozil novou postavu aby hral s nima od zacatku, a zajimave je, ze ta moznost "skip the campaign" je prubezna, tj. nemusis se rozhodnout jen na zacatku
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak mas pravdu nacelniku, zkusil jsem cup dung na T4 a nejak predkoncem se mi to loklo, takze jsem jen zdrhal a zdrhal, ale pres mapu port do mesta vzit kvest a ficel sjem na zpet, ikdyz to bylo nanic, dung sem vycistil ale bose dal jen do pulky. Tak zatim zustavam v T3 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: sme to vcera taky vzdali, stojime oba pred stejnym dungem ale kazdy vleze do jineho, nevim kolik pokusu ale neuspech :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Njn, takže jak jsem předpokládal. Přitáhnul jsem domů placku a je na ní 20 GB, update má třikrát tolik :-/ To jsou kouzla!

JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak dneska sme se ve dvou pokouseli dat nightmare dungeon - po 20 minutach marne snahy a koukani na loadingy, kdy nas to neustale portilo sem a tam, nevideli sme se ... sme to vzdali :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: je to solidni rush! jen to dycky obehat a truhlu najit je porod >_<
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Helltide truhly za 175 fufníků jsou boží!

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: jakoby a nyxakem :-D a clan memberem :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dneska muj prvni Event s ID: NAVARA i po voice sme byli pekny diky kamo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KVIIIK: jeste je asi moznost vypnout si crossplay aby bylo min lidi, nebo???
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KVIIIK: tak co jsem se dočetl na Blizz fórech, nejsem sám. Mají nejspíš nastavená poměrně přísná pravidla pro disconnect, takže satelitní internety trpí :(
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Bohuzel pro me nejmene zabavna cast :-/ Zatim je +- ignoruju a dodelavam si renown, ale driv nebo pozdeji je delat proste budu muset
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Připomínám discord https://discord.gg/k2489PfTN6 a clan Nyx Club, až to ráno pustí :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Tak řekněme si na rovinu, že ty nightmare dungeony nemají funkční. Čtyři za sebou nefungovaly správně. V předposledním jsem nedostal - jako jediný - odměnu ani XP, ten poslední nešel už ani spustit - ani před restart hry.
    NESS
    NESS --- ---
    za tech 60 minut se da nabrat tak 8-10 sacred legendarek, ted jsem mel 7 za 40 minut, dalsi vyhodou jsou fiend rose, nutne na enchant legendarek, jinde nesebratelne
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ANTICLOVEK: ano, Nyx Club
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam