• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: dropy legendarek taky dobrý - co tam zůstane ti přijde do truhly. Champu je tam kotel, ve 3-4 je to luxus.
    Ale taky nemám žádné kamarády takže jako sólo hráči je mi to též k hovnu :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw tady je ten layout toho dungu Champion's Demise co behali pro expy, jsem to pri sledovani streamu spatne pochopil - oni se vzdycky rozdeli, proto to je rychle (protoze expy dostavas i kdyz jen stojis u vchodu), takze 1+1+2 kazdej svoje kridlo

ale v kazdym pripade krome cistejch expu je to k nicemu, budu radsi pomalu behat helltide s nadeji na uniqy a matros pro enchant
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GHOSTSTALKER: není první ale. Možná první sólo, nicméně předběhli ho minimálně PoEckari co to hráli ve čtyřech
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: To je náhodou pěkný, že má holku, která umí ocenit, že sedí 4 dny non stop u videohry. :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    After 77.7 hours of blasting, the moment we've been waiting for...
    https://www.youtube.com/watch?v=TV8xSseka7M

Prvni lvl 100 hardcore... musim priznat, ze to na me pusobi docela bizarne. Chvilemi jsem cekal, jestli mu jeste nezavola s gratulaci prezident USA. Jako by o neco slo... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: tak pro tebe asi jo :) já občas něco koupím, ale teda tentokrát ve storu je předražený prd
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Kdy se vlastne spawnuje ashava, a kdy je reset?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KID_MCHUTT: njn, ale ja treba kometics nejedu, takze vyhozeny penize..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo zas jeste neco k nastaveni hry jako takovy. vsichni asi vedi, ale treba to nekomu helpne.

v menu jde zapnout detailnejsi popis u predmetu.)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: o 10 - dalších 10 se rozpustí na první season
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER: no to sem mel na mysli! proto sem napsal "novej trend". proti predobjednani samozrejme nic nemam
    ENDER
    ENDER --- ---
    BOBESH: ja obecne s preorderem nemam problem, to co mi prislo proti srsti je to, ze si zaplatis o 20e vice a pusti te tam o 4 dny drive.. Musim rict, ze ze strany blizzardu to byl obchodni majstrstyk..
    MBR
    MBR --- ---
    battlenet dneska potesil rychlosti (lepsi nez steam peak). stihl jsem dat jeste pred praci. zadny fronty, nic. lajf iz gud :)

KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hele nejedu nějak extra vše do toho statu
    Ale pár kusů gearu + tři gemy a pasivky a y funguje to pěkně
    + 4x Flay to zvedá
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak jeste jeden :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako ja sutry prave nechaval na dalsi postavu, ale asi je to blbost. Ja lektvary zacal pouzivat, taky sem neml kam davat sigili, takze ten to palim jen kuli exp boostu, bez ohledu na ucinek a sigili rozkaldam a skladam podle potreby. Jako co nasledujici postavy nevim, jako asi ty co prijdou maji smulu, resenim by bylo to rozdelit na cast sdilenou mezi jednotlive postavy a cast urcenou pro konkretni postavu, tim by se to nafouklo ikdyz by to zustao stejne, rekneme 2 zalozky pro konkretni postavu a 2 sdilene :-) Blizzarde sup sup :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe strasny. fakt nemam rad tenhle "trend" preorderu
    SITH
    SITH --- ---
    EVILMIND: lidi co si zaplatili 20 EUR navíc aby mohli hrát o čtyři dny dříve :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jo videl jsem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam