• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    Ta pasivka za sosku když zabijete příšerku tak vybuchne jako fireball je fun obzvlášť když hrajete za fireball sosku :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: earth spike jsem chvili hral s tim ascentem ze to ma cooldown ranged, a furt nechapu, proc bych mel dobrovolne mit neco s cooldownem :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ano to s tím kill jsem ti ale přesně psal :)
    Každopádně Stormstrike bylo top, jen prostě těch 20% už nestaci na to abych s tím mohl stát mezi elitama ve Worldu 4 :( nejdřív jsem přešel na Wind shear, ten měl aspoň malou šanci na vulnerable, plus to byl projektil tak když jsem to někam vystřelil, tak to většinou něco trefilo, někde v dálce. Teď jsem chvíli hrál s tím earth spikem a chce se mi blejt :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: ja teda vyzkousel vsechny generatory snad, a aktualne jsem zpatky u stormstrike, bo chci bejt tanky... :) Ted jsem si docela pomohl random aspectem co je pro vsechny, ze kdyz te hitne elita, dostanes barieru, cooldown 30s, to bezva doplnuje moje defensivy.

Jinak plan s ringem byl epic fail, jsem si to spatne precetl, myslel jsem je tam "use skill", ale je to "kill with skill", uplne jina story... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: tak nejak hele. Kdyby to neslo zitra muzu helpout. Ted uz sem dead
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Kdy jste udělali první capstone? Já s iceshard sockou zkusil na 46 a Curator mi vysvětlil že fakt ne. Tak kdy to je tak nějak víc na pohodu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to stejny
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jo, pokud nestojis na miste tak to co chvile cukne, ci i na sekundu dve uplne zamrzne. neprijemne, ale teda hlavne venku/ve meste. v dungu mi to az tak neprislo.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz mam problemy prejit i mezi zonama, klasicky beh, jebo jizda na miste, je videt ze je ve hre vic lidi a servery uz nestihaji :-/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BTW Sem voice...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SITH: On uz je takovy :-D a mne zase pomohl s top buildem zabavy a masakru kterymu nestoji nic v ceste :-D takze se potkame v endgamu :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: aha, uz to chapu!
    ano ty prechody pres 725 jsou extremni, zvlast na zbrani. trosku nahody je tam ze ti to ty staty preroluje, muzes na tom vydelat, nebo taky ne :D
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: neni zac :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: to prvni je prave prechod z 24 na 29, proto to zelene ze :-)
    SITH
    SITH --- ---
    a díky tomu barbovi co mi pomohl udelat stronghold :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: skoda ze ukazujes 729 versus 734 :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CUZMAN: me to proste moc neprocuje. landslide ma asi vyhodu ze samo o sobe dost crituje, to zvysuje sanci. a jako na hrani kampane na wt1/2 se da cokoliv, ted ale na ten endgame content prvni co jsem udelal tak vyhodill stormstrike :D je to supa skill co dava vulnerabilitu, ale ten druid proste neni tak tanky aby tam behal nablizko :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JULIAN: divny sem 43 mam teda dvojitej landslide a je to prehnany s creeprem trample blood howl a ten kamenej stit :-D hlavne ta earthen might to docela nandava s lucky hitem skoro na 100% bud plna mana nebo 5s critic +40%
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CUZMAN: to jsem hral na zacatku, asi do lvl 30, ale to sbirani tech terramotu bylo takovy .. meh. bez nich to landslide neni nic moc. dokud je tam hromada monster a elity/bossove moc nevydrzi, tak je to top, ale na 50+ to chce imho upgradnout na "trampleslide" ci neco jinyho.
    pak taky aspect na dvojity landslide mi padl az ted, po lvl 60. a s tim jak malej prostor to zabira si moc nedovedu predstavit, jak bych tim krajel hordy nepratel jako s pulverizem kdyz me honi tri elity a ja u toho utikam :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JULIAN: Prosimte co se ti nelibi na tomhle buildu je od zacatku dokonce TOP https://www.youtube.com/watch?v=glAkO34V2Lc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam