• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CUZMAN: to jsem hral na zacatku, asi do lvl 30, ale to sbirani tech terramotu bylo takovy .. meh. bez nich to landslide neni nic moc. dokud je tam hromada monster a elity/bossove moc nevydrzi, tak je to top, ale na 50+ to chce imho upgradnout na "trampleslide" ci neco jinyho.
    pak taky aspect na dvojity landslide mi padl az ted, po lvl 60. a s tim jak malej prostor to zabira si moc nedovedu predstavit, jak bych tim krajel hordy nepratel jako s pulverizem kdyz me honi tri elity a ja u toho utikam :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JULIAN: Prosimte co se ti nelibi na tomhle buildu je od zacatku dokonce TOP https://www.youtube.com/watch?v=glAkO34V2Lc
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem zas predelal build, trochu, jedu porad pulverize, ale ted s tim dire werebearem a earthen might - ale neni to uplne ono.
    Na ultimatce se mi nedari CD sundat pod cca 20 sekund (mozna by pomohlo vic CD redukce a +lucky hit na gearu?), earth spike je teda hrozne shit generator a to doplnovani spiritu na max asi bude nutny podporit nejakym +max spiritem, ale je to dost RNG, clovek musi mit furt jedno oko na spiritu, neni tam zadnej rytmus... kdyz to procne tak dam tak tri pulvy, a jako crity pekny, ale hned jsem na suchu zas.
    Plus to nema vuuubec dostupny Vulnerable - muzu jet hurikan a mezi ultimatkou to tam palit, ale nic moc sance a uptime nizkej strasne.

A stalo me to preimprintit teda strasny prachy. Akorat nevim jestli chci ten stejnej build takhle tlacit az do stovky. Chtel jsem si jeste vyzkouset ten stormwolf tornado build, ale videl jsem nejaky videa a neni to az zas takova hitparada, plus to ze je to postaveny na unikatce a trech drop aspektech z toho dela hodne late game hodne rng vec...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: ten brouk je otravnej akorat. vcera sme ho tam ve ctyrech pizlali asi 10 minut a padlo z nej hovno :(
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    KVIIIK: Ja sem zatim pokazdy (2x) misto truhly nasel Kixxartha, helltide assasina level 72 a razem sem mel ze 180 "fufniku" 80 nebo kolik a byl sem rad, kdyz sem stihnul najit nejakou obyc truhlu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    HONZA09: Tak si to představ, byl jsem hned v tom dungu vedle a neuvědomil jsem si to. Až syn mě na to musel upozornit :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    HONZA09: ano, zkoušel :(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KORAL: Za druida nevím. Za sorcku úplně v klidu. IMHO to bude nejakej bug. Předpokládám, že log out/log in jsi zkoušel už...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Lidi bojuju s jedním dungeonem na Side questu.
    Jedná se o The old Ways - Enter the Lair of the Despoiler. Vejdu tam celý ho vyčistím, ale nejde dokončit. Prostě se mi tam nic nenaspawnuje. Zkusil jsem restart hry i jít ho znovu a prostě nic.
    Přitom v partě s Kidem už jsem ho za jinou postavu šel a vše v pohodě a ted prostě nic. Není tam nějaká podmínka na druida a nebo neřešili jste ten samý problém jako já?

NESS
    NESS --- ---
    Sem mel konecne cas si precist ten Diablo IV Patch Notes 1.0.2d Build #42131, (samo ze me zajima hlavne barb) tehle redukce jsem si vsiml u Bold Chieftain's Aspect

Cooldown reduction per Nearby enemy reduced from 2.7-5.4 seconds to 1.0-1.9 seconds.
    Maximum Cooldown reduction from 12 to 6 seconds.

ale nevsiml redukce u Challenging Shout

Damage Reduction gained from Skill Ranks reduced from 4% to 2%.

a to tam mam 5 bodu :-/, to asi prehodnotim a necham jen jeden, tzn -8% DR jako pokud nacpu 3 body do Martial vigor tak to mam +9% DR u elit a jeden skill point k dobru, to je tak kdyz se nectou patch notes :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: To vypadá, že ty skilly moc promyšlený nema zatím ani Blizzard. Natož lidi. Ale stejně je to velká zábava. Lepší pocit z combatu jsem v aRPG ještě neměl.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Super, to je skoro ono :-) diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: me zase chaos bavi. Vcera barb/sorc/sorc/ja druid, s tim ze oni (neznam ostatni classy tak sorry za terminologii) to nejak pullujou moby dohromady, a barb je pak zergne na miste. A ted do toho ja, medved. A trvalo jim asi hodinu, nez sorcka konecne zarvala TO DELA TEN MEDVED JSEM TO VIDEL, TEN JE VYKOPAVA VEN... :-) Sorry jako ze muj main skill ma knockback no.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: nope, to nemyslim, rerolujes kategorii, tzn tam uz nemas Life On Kill, ale mas na vyber mezi +X do sily a treba damage vs stuned :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a ty prechodove prahy u predmetu fakt jsou pouzitelne a kdyz ten predmet najdes a jde to preklopit o tridu vic je to bomba, vcera sem si stim hral, jeden 2h mace z 724 na 725, jako je to tak 1 ze 100 pokud by to mel byt fakt pouzitelny predmet :-) Sem si to vytipal tak to sem vecer hodim jako obrazkovy pribeh :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1x2SolIWic0AQ0G0HLMq6No4iwyjPIZneMlQ7gKGx26o/htmlview

USE THIS Diablo 4 Occultist Crafting & Rerolling Tool! 100+ BIS AFFIX & RATE EXCEL!!!
    https://youtu.be/6ZyLW-_JPR0

Mrkni na to, třeba helfne
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Vzdyt na itemech u kazdeho statu vidis, v jakem intervalu se muze vyskytovat. Napr. kdyz mas "+10 Life On Kill [4-11]", tak vis, ze moc nema smysl to kvuli pravdepodobnosti o +1 lepsimu statu rerollovat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    JULIAN: Nekecej, fakt? To je strašně divný 🤣
    NESS
    NESS --- ---
    BTW vcera sem protocil 9Mega zlata jen na enchantovani jedne veci jednoho statu, fakt by pomohlo kdyby nekdo nekam hodil nejake udelatko co ti na jake veci muze padnout, pokud menis konkretni stat napr. Protoze pravidla tam jsou, moc nechapu proc to jako v D3 nenapovida :-/ Nevidel to nekde nekdo v nejake navodu popisu ? Predstavoval bych sito tak ze si vyberu 2h mace a kouknu jakych hodnot to teoreticky muze nabyvat, protoze se evidetne toci jen par moznosti a dava ti to na vyber ze dvou, treti zustava predchozi stav
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pro mě je z D3 největší zážitek a potěšení když jsme ve čtyřech "rozblikali" celou obrazovku v greater riftu. Monstra natahaná z celé mapy, healer, dmg dealer a supporti. Všichni buildy vyladěné na 99% každá rotace skillu navazovala navzajem a každý přesně musel ve správnou chvíli dělat správnou věc. Úplný koncert a obrovské potěšení když to fungovalo. Sice neslo nic vidět jak to celé pořád všechno blikalo, ale tohle byl pro mě ten pravý "endgame" a určité "mistrovství"

D4 jsem ještě nezapl a doufám, že k něčemu podobnému se tam dopracovat časem půjde taky :-) už se těším. Nejde mi Oto, že 8 lidí mlátí hlava nehlava a nikdo neví co se děje. Ale o ten promyšlený koncert skillu navzajem
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FRK_R23: Zatim jsem se nesetkal s tim, ze bych na neco potreboval grupu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam