• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele me se ty WB neukazujou. je to tim, ze nemam objeveny ty jejich lokace?
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a podle me budou muset udelat neco s WB, zivotnost Ashavy na T4 byla vcera cca 2 minuty. Zacina to vypadat ze to je spis spolecensky event, nez bitka :-)

Dalsi vec legie, jedno ja jakem tieru, vubec nedavaji, jako je tam sance na 3 truhly na konci a vetsinou odchazim bez jedine legendarky, jen same smeti, to jsem jich nabehal desitky.

Mimo NM dungu, v cena/vykon vyhrava heltide (pokud vis kam jit) nebo pvp zona, pokud jsi schopny prezit.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: ano. Jenom v release mám už lvl 54 a nepadla jediná
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KID_MCHUTT: A hrajes za necra?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak vlastne trochu pamatuju tu 3 potvrzuju tam jsem vcera jednu mystery oteviral :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Tak jestli daji dohormady mapu, tak je to bomba, pls hod to sem pak, budu vdecny :-) Neresi i v jakych sektorech se heltide objevuji ? rekl bych ze v kazdem sektoru jedna, tzn 5 ? Ta mapka co si dal je Kehjistan, ten si nepamatuju tam bych mystery musel hledat :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: zajímavé, mně za celou tu dobu - přes všechny bety, nespadla ani jedna. Ani kosa, ani srp. Žluté, to jo, ale legendary ani jedna...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Teď je to prý ale nějaký divný, helltide začala v 9 a prý jsou tři cheaty současně
    Na přiloženém obrázku by měla být na bodech 1 2 a 3

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KID_MCHUTT: Legendary kosy mi bezne padaji, srpy si nevybavuji.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: píšou to lidi na discordu nejakym, dávají dohromady mapu. V každé zone by měla být truhla jedna, přesně v celou hodinu se resetne jinam. Bohužel helltidy nezačínají vždy o půl
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: (mám pocit, že tam není jediná, abych pravdu řekl)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Diky, Pls zdroj :-) chci vedet vic :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    viděl už někdy někdo z vás padnou legendary srp nebo kosu?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (prý jsou tam nějaký bugy jakože ty helltidy nezačínají jak by měly a ten reset truhel není na půlku ale v přesněji čas, takže to občas nesedí)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: údajně to funguje tak, že 30 minut je v každé z těch dvou zón jedna truhla - a v půlce zmizne a objeví se jinde. Teoreticky je tak možné otevřít až 4 mysterious za helltide, když farmis rychle a víš kam jít.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a v helltide se ty mystery trhuhly se objevuji na stejne miste, takze si to staci pamatovat, jen je tam asi nejake casove okno kdy tam ta truhla je, pac na zacatku sem se na ni sel podivat a v okamziku, kdy jsem mel dost fufniku, tak uz tam nebyla.

Jinak doufam ze vyresi to mrznuti klaves, vcera me to stalo 2x zivot v heltide, jako bez moznosti mlatit a teleportovat se je to konecna, pokud nemas moznost nekam zalezt tak smolik :-/ u me to musi mit nejak spojitost s Action Wheel, pokud se mi ho v zapalu boje povede nechtit zmacknout tak to ma nejakou vazbu a cele se to zamkne, musel jsem si Action Wheel premapovat na jinaci klavesu nez E a pak uz byl klid (snad), ale to je zatim teorie
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Problem s truhlou na chvilku vyresen, stacilo prejit do T4 a najednou muzu vsechno vyhodit a mista je hafo, parada :-)

Musim rict ze s prechodem na T4 to ma zase koule, musim si davat pozor a chyba=smrt, ale to je zase jen docasu, ten rozdil 65 vs 73 je obcas smrtici, obzvlast kdyz se nakumuluje moc efektu na jedno misto, staci 3-4 mrazici borci co to rozbali najednou a je ze me kus ledu.

Jinak s tim levlovanim, ze si kolem sebe udrzujes prostor +-5 lvl no nevim, na T3 jsem jako 63 potkaval 50 a na T4 jako 65 potkavam 80

Jo a PVP v grupe je neskutecna prdel, a funguje to fatk ze i kdyz jste oba bloodmarknuty, tak sobe nedavate a vsechny okolo jo, je na to i chalenge, neco jako pvp svacina v teamu (Helping Hands - Multiplayer - Get a PvP kill while in a party. :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak rozhodně se tím něco lépe trefí než tou základní verzi :) ale mít generátor s CD je fakt divny
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja jel ze zacatku fire, pak shock a ted zlehka frost. taky sem si myslel, ze sou 4 akty. jo a potkal sem Butchera!!! po cca 80 hodinach! (3 bety + full)
    zrovna sem mel s sebou npc, navic mi v bitce pristal level, tak to hezky bouchlo. uz sem ho mel na kolenou. chybelo tak pul centimetru a ja to nakonec podelal! :))
    jo a mam kona! toe pohoda! :)
    SITH
    SITH --- ---
    Ta pasivka za sosku když zabijete příšerku tak vybuchne jako fireball je fun obzvlášť když hrajete za fireball sosku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam