• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: jenom vůbec nepadají :D (teda žluté jo, ale lepší už ne)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Jsou tam Scythes (srpy) a Two-Handed Scythes (kosy).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok tak ty helltidy fungujou, krasne jsem si stihl obehnout 4 chesty. legendarek plnej inventar (padly 4,4,3,3 plus po ceste 2 dalsi z mobu)

KVIIIK: jsou i jednorucni kosy? i kdyz to je spis srp teda, ale jmenuje se to scythe, ne?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo ja to resim kvuli matrosi! :D ale resim legendy a staty na WT1, mozna bych si to mohl nechat na vyssi tiery! :)))
    proste jedu main questy, at to doklepu a cekam na cup dung. at to muzu zvysit na tu trojku. diky kuci!
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Jasny, to mas pravdu. Ikdyz to problem Bobeshe nevyresi, stejne nejdriv musi udelat main a pak asi i cup :-) Pro me to bylo defakto to same, sem po mainu hned hupnul na cup a trada T3 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Jak to popisujes, je to grupou - stav sveta se urcuje podle party leadera, tj. pokud jsi byl ve svete cloveka, ktery jeste nedohral kampan, tak bosse neuvidis.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Ja si to nedokazu vybavit, ono hned po dokonceni hlavni linie ukazavo endgame obsah (stromy heltidy, WB), nebo clovek musel nejdriv udelat cup dungeon ? Ja bych skoro rekl ze nejdriv cup dung a az pak, ale hadat se nebudu, prd si pamatuju :-)
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Treba vyzkouset, az pujde WB, zmenim T :-), vychazim z toho ze jsem se nechal pretahnout charem ktery nemel splnenou kampan na T1 a v tom okamziku mi vsechny endgame aktivity zasedly, ze sem videl ze tam jsou ale nemel jsem je pristupne, tzn bud je to tim T, nebo tou grupou.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Seriously? AFAIK world bossove nejsou podmineni tierem, ale dokoncenim kampane.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Nevsiml jsem si toho. Hral jsem dost dlouho s obourucni kosou
    (ted jedu wand + focus) a urcite bych zaregistroval, kdybych sebral obourucak s lepsimi staty.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Sice nas to jeste chvilku nebude trapit, ale doufam ze to opravi nez se tam dopracujeme :-) Toho 100lvl bosse dat chci :-)

Diablo 4's level 100 pinnacle challenge has been temporarily disabled by Blizzard while the developer works to "resolve" a few things related to the encounter.

As announced by Blizzard community manager Adam Fletcher over on the Blizzard Forums: "The level 100 pinnacle challenge encounter has been temporarily disabled as we work to resolve a few items related to this encounter."
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja konecne na34. lvlu dodelal prvni act hec :-D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JULIAN: kosa je obouruč. Nejsem teď u hry, večer klidně pošlu screenshot. Item power obouručák vs kosa jde ve všech případech vždy výrazně ve prospěch obouručáků. Je možný, že jsem zatím jen nenašel lepší, ale přeci jen jsem už u toho pár hodin strávil a kosu jsem nepoužil od začátku snad ani jednou.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: ja necra nehraju, ale muzes postnout priklad?
    zaprve "level" je jen na to, kdo si to muze nasadit, na silu zbrane to nema totalne zadnej efekt. Item power je to, co rozhoduje.
    zadruhe, porovnavas dvourucku s dvouruckou?
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Vypada to tak, jakodud sem nepresel na T3 tak jsem ten event nevidel. Jinak ty spawn casy WB jsou asi pevne? protoze jeden je v 1 rano, presne v okamziku kdy si rikam ze bych uz mel jit davno spat :-/ Co za WB to bude mi prijde ze se nejak rotuje ?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Kdo hrajete necra: povedlo se vám už najít kosu nebo srp, který by byl lepší než obouruční meč? Moc nechápu designový záměr udělat necrovi speciální zbraň a zároveň držet její staty pod hranicí použitelnosti. Rozdíl síly obouručáku lvl 45 a kosy lvl 52 je klidně dvojnásobek ve prospěch "zastaralého" obouručáku :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: to sem musel taky premapovat, to Ecko. Hrozny, jinde ve hrach to pouzivam jako bind :D NESS: To jsem taky koukal jak to do ni pekne slo na ty t4ce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: aha! takze je to World Tierem! myselel sem si to. beham jeste na jednicce. jen sem si vzpomnel na ten server slam, kde se objevovali jak na jednicce tak na dvojce, ale evidentne to bylo upraveny jen na ty vejkendy. dik!
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Stejne super, jako jasny ze to musis obehat, ale pokud vis kam tak to ulehci to hledani.

Jo uz se tesim az budu schopny dat toho debilniho heltideoveho bosso brouka, zatim me pokazde prozene, ale na nej nemam :-/
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Jsi T3 ? jestli ne, tak to neuvidis, zadne oznamovani neni, jen to zacne blikat na mape, lokace jsou dane a ukaze se ti to ikdyz tu lokaci nemas objevenou. ZAjimavost pokud mas splnenou T3 a prejdes na T1, tak ti vsechny ty eventy zesednou, tzn vidis ze tam jsou ale nemuzes se jich ucastnit dokud neprejdes na T3+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam