• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vole ja si dal vcera par dungu v hawezaru a dneska budu zpatky lepit slezly nehty! tolik hadu tfujtajxl! to byl muj final boss! :))) ale dobry, da se to!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: jo no, to upgradování gearu dost zabíjí to, že kromě items dycky potřebuješ ještě i aspekt :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, mělo by jít hrát hru i během kampaně, ne nutit hráče jet na žlutých (přestože má aspekt), s tím že nutné legendy na salvage prostě nepadají a ať neotravuje a co nejdříve najede na end game kontent…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: gemy nechat jen ty posledni, ze kterej stejne craftis ty jeste lepsi co nepadaji. Pada jich mrte, ja je treba sbiram jen kdyz jsem solo, abych jinak nezdrzoval ostatni neustalym vysypavanim. Veiled crystaly jsou v nightmare common drop, absolutne neni duvod si to hlidat, dokonce jsem kvuli tomu uplne prestal rozbijet rare a vsechno jde na gold, rozbijim jen legendy. Za dnesek jsem dal tak asi 2k crystalu a 40 mega goldu - ale i u nas v clanu teda jsou lidi, co nemaji ani matros ani goldy, nechapu jak to delaji... :)

Jinak postreh k dropum - pouzitelny 780+ ancestral item muze padnout v podstate hned od 60, ale vzacne. Se zvysujicim se levevelm nightmare to pak pada zcela zretelne vic 800+, jeste vcera jsem mel takovy dropy asi dva za den, dneska mam celej tab veci co je mi lito vyhodit, a kdyz jsme zkusmo v parte zkouseli level 40 (coz jsou monstra asi o 13 levelu nade mnou) tak melo vysokej level v podstate uplne vsechno co dropnulo, a kompletne jsem se tam upgradnul. Takze se celkem fakt vyplati pushovat co nejtezsi content prave v nightmare, protoze jinde nenajdete monstra o tolik vejs, navic je za to i vic expu pro glyph.
    SITH
    SITH --- ---
    Tak první legion event za mnou. Je to boží!!

Nabehneme tam na poslední vteřiny, je nás asi 7, random lidi z netu. Pozdravime se gesty, je to sweet, jdeme bojovat, vše to tam komplet vyčistíme. Pak si zas pogrstulujeme v chatu, já tam dal skoro dva levely a pak většina ty party jde spolu po mapě na jih a kosime to spolu. Super jak je to takhle spojeny a provázaný. Bomba hra
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Zacal jsem levelovat Druida ale prace a dalsi me nejak zdrzuji :-D
    Uz abych mel chvilku zas
    Ale mam z toho zatim mnohem lepsi pocit nez ze startu D3 a drzi me i pribeh a atmosfera
    Rikal jsem si jak to Xbox zvladne, ale zatim uplne v pohode.
    Tak snad brzo i vic spolecensky az si projedu jednou celou kampan
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    Teď dvě legendy najednou :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    SCHUNA: jako, jo. vetsinu toho slo vendorovi, potrebuju prachy, nechal jsem si dva kousky kvuli mozna do budoucna pouzitelnejm aspektum a tri co meli ok staty, kdybych zas menil build. Ale neoblikl jsem si nic.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Sem zkusil rerollovat D3 style a.. došlo mi zlato. 😬
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    JULIAN: Jj a vsetko salvage ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak teda tohle je za cca 50 minut helltidy, hodne legendarek ted padlo po ceste:

JULIAN
    JULIAN --- ---
    DAVIDOWITCH: to nejak scaluje, uberes svymu monstru nejaky HP, to se revede na procenta, a ty ubydou jakoze i jemu. takze teoreticky kdyz lvl 50 a lvl 100 zabiji stejny monstrum, tak stejne rychle - ale to je blbost protoze ten scalling jde ke konci exponencialnen ahoru
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    No dobre. Tak jsem si to koupila. Ale zatim bez goldu live. Tze druzeni pozdeji :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DAVIDOWITCH: Proste se mobove dynamicky scalujou podle tvojeho levelu. I kdyz oba vidite stejnyho panacka ma pro kazdyho z vas jinej absolutni pocet hp a dmg ale pomerove plus/minus stejnej
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    JULIAN: Mě v prvním helltide vzal do party nějaký random rogue asi o 8 levelu vejš a úplně mě vydeptalo jak hrozně moc efektivnější to měl. Netušíš jak vlastně funguje to že vidíme stejný monstra ale mají jiný level?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sme voice kdyztak...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jo a je to stejny pro vsechny, na vsech serverech, vsech platformach, vsech world tierech. Jeste jsem uplne nevypozoroval, jestli jsou ty truhly vzdycky na mape ve stejnym poradi, ale to uz je detail. Obehnout ty dva spoty neni zas takovej problem, stejne tam nekde behat musite
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ok takze helltidy:
    spawnuji se kazde 2h 15 minut. Rotuje to po mape v kruhu furt dokola.
    V kazde velke zone, kterou to postihuje, je truhla. V celou je vzdycky reset. Trikrat jsou to dve zony (tj 2x2= 4 truhly behem celyho helltidu) a kdyz to poctvrte zacina, v celou, tak je to vlevo dole, tam jsou tri zony bez resetu (tj 3 truhly).
    Kdyz to zacina v celou a 45 minut, tak je to imho dost nerealne sehnat 350 a obehnout dve truhly, nez se to za 15 minut zresetuje, jinak ale neni problem to za hodinku vsechno obehat.

Pada z toho: cca 4 legendarky (slusna sance ze to bude sacred ve WT3 a ancient ve WT4, tak 70%?), cca 5 forgotten souls, cca 5 fiend roses, par elixiru.

Mapku treba tady: https://d4armory.io/map/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: dost mimo jsi ty. Jestli máš pocit, že je v pořádku, že mi padají takové věci jako obouruční sekery, ale pro moji classu nepadá zbraň vůbec. A ten rozdíl je třeba i v tom, že na legendary jsou většinou 4 bonusy, na rare většinou tři. Jak si vyrobit legendary z rare samozřejmě vím, ale fakt mi nepřijde ok, že nepadá žádná z class specific zbraní. Jestli tohle považuješ za ok, není ti pomoci.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: no me prijde, ze jsi jako dost mimo? legendarka je jen rero s aspektem. neni na tom nic specielniho? si proste aspekt nejakej uzitecnej sundej z neceho jinyho, vem nejakou peknou kosu, s dobrejma statama a DPS az na pudu, hod to na to a jedem? Stoji to par drobnejch? Misto breceni tady? 90% legendary kos co padne by ti stejnak byla nahovno, bude tam aspekt co ti totalne nesedi do buildu nebo tam budou spatne staty uplne
    Ale samozrejme, hraj to jak chces, pokud musis mit freshly droplou legendary kosu, tak asi nezbyva nic jineho nez
    a] doufat, ze to proste nekdy padne
    b] tocit oboly na dvourucni scythe - sance na legendary je docela vysoka, akorat to stiji 75 kazda << tohle bych doporucoval, asi nejjistejsi zpusob
    c] jestli uz jsi WT3 tak helltidy a brat heavy weapon truhlu
    d] tree of whispers a doufat, ze tam budou dvourucni zbrane v nabidce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam