• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: dost mimo jsi ty. Jestli máš pocit, že je v pořádku, že mi padají takové věci jako obouruční sekery, ale pro moji classu nepadá zbraň vůbec. A ten rozdíl je třeba i v tom, že na legendary jsou většinou 4 bonusy, na rare většinou tři. Jak si vyrobit legendary z rare samozřejmě vím, ale fakt mi nepřijde ok, že nepadá žádná z class specific zbraní. Jestli tohle považuješ za ok, není ti pomoci.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: no me prijde, ze jsi jako dost mimo? legendarka je jen rero s aspektem. neni na tom nic specielniho? si proste aspekt nejakej uzitecnej sundej z neceho jinyho, vem nejakou peknou kosu, s dobrejma statama a DPS az na pudu, hod to na to a jedem? Stoji to par drobnejch? Misto breceni tady? 90% legendary kos co padne by ti stejnak byla nahovno, bude tam aspekt co ti totalne nesedi do buildu nebo tam budou spatne staty uplne
    Ale samozrejme, hraj to jak chces, pokud musis mit freshly droplou legendary kosu, tak asi nezbyva nic jineho nez
    a] doufat, ze to proste nekdy padne
    b] tocit oboly na dvourucni scythe - sance na legendary je docela vysoka, akorat to stiji 75 kazda << tohle bych doporucoval, asi nejjistejsi zpusob
    c] jestli uz jsi WT3 tak helltidy a brat heavy weapon truhlu
    d] tree of whispers a doufat, ze tam budou dvourucni zbrane v nabidce
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: a znova, co to je za otázku? Ano, padají žluté a horší. Nepadají žádné legendárky. Všeho ostatního padají tuny, omezuje mě to v tom, že musím plácat materiál na něco, co mají všichni ostatní šanci získat zdarma.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    popripade rare kosu ti nekdo vytraduje
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: no jako proc musi byt legendarni? to je ta otazka. to ti nepadla ani zadna rare kosa?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: co to je za otázku? hraju nekromanta, chtěl bych ho hrát s kosou (srpem) - protože ten build, co hraju, dělá dost DPS, ale je to papírák. A napadaly mi tři řitě všech ostatních zbraní, ale kosa/srp nula.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: a na co potrebujes zrovna kosu legendarku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Z jedný stafy mi padly tři Baleful, ale na Abstruse ji nezměním a další nemám jak vyrobit - přitom na gear na il 500 jsou potřeba dvě...

Kdyby aspoň extract aspectu je taky dropnul...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Tohle budou muset nejak poladit, na jednu stranu jsem zahrnuty gemama, se kteryma nevim co mam jako delat, ale veiled crystaly musim i v T4 hlidat, protoze ta spotreba je velka, to nemluvim o Baleful Fragment/Coiling Ward/Abstruse Sigil jako nesmutnejsi je ze je mozne ze kdyz rozlozis legendarku a nevypadne ti z toho ani ten blbej Veiled Crystal. Jediny ceho mam potencionalne dost jsou Forgotten Souly, ale to jen proto ze hodne beham heltidy. Jako uplne by stacilo kdyby pri rozlozeni rera byl garantovany Veiled Crystal a pri rozlozeni legendarek to davalo vic tech dalsich strepu.
    SITH
    SITH --- ---
    u těch reroll atributů pro věci, je někde seznam toho co mi tam může rollnout, jako mělo D3?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jen mne štve požadavek na materiál na imprint legendárek per slot - chci si hodit na lepší prstýnek mana regen aspect co mám, ale nemohu to imprintnout, protože mi nepadá dost jewelry na salvage pro materiál.
    Je mi jasný, že v T3 nebudu vědět co s nimi, ale chtěl bych hrát i v kampani a ne furt dělat kolečka okolo elitek, protože čekám na manu :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SADAKO: sakra, takže zase jenom já mám bug? :( nečiní mě to šťastným. Legendárek mi popadalo kolem stovky a ANI JEDNA kosa nebo srp. Hlavně že padají štíty...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle je taky ulet s tim marketingem :))
    https://twitter.com/Diablo/status/1666166527953977345?s=20
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: jo uz viim proc sem barba zavrhnul, nechtelo se mi resit tolik gearu! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A ted si predstav, ze hrajes barbra a potrrebujes 4!!!!! slusny zbrane :D Imposibru
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KID_MCHUTT: Padají, kosa asi 3x-4x, srpy ještě o kousek víc. Fokkin random shit, mně třeba zase velmi dlouho nepadla nikde žádná legenda a pak to začalo padat v takových WTF clusterech, že dlouho nic a pak najednou několik legend.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: jenom vůbec nepadají :D (teda žluté jo, ale lepší už ne)
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    SITH: Ve meste u WP je permanenti TP na cleny party
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: tj v party menu je nějaký "teleport to player" stejně jako v D3?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam