• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KID_MCHUTT: neda. Dokonce na to nefunguje ani highligt player. Nemuzu kvuli tomu behat skupinove dungy, nikdo se mnou nechce hrat (a nedivim se, ono na obrazovce pres tu tmu vazne neni nic videt).
    Jinak taky hraju stadecko, ale s tim corpse explozi to ma dvojnasobny damage outcome nez kdybych cekal, az to upizlaji kostlivci.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KVIIIK: nedá se to vypnout v grafickém nastavení? Někde tam bylo něco jako omezení strobes, to by mohlo pomoct (já hraju necra se stádečkem + blood, druhý je shadow mage, corpse explosions mě nelákalo, tak jsem to ani nezkoušel)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Taky by mohli fixnout nastaveni connectivity, aby satelnitni pripojeni nevyhazovalo co 20 minut ven ze hry, a ten debilny corpse explosion u necromanta. Neni nad to zkurvit hru cely parte tim, ze na obrazovce neni nic videt...
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Jo to si plne rozumim, taky doufam ze to opravi, pac tohle je jedna z hlavnich endgame teamovych aktivit, tak bych cekal ze to fixnou asap :-) Taky delam renown, mysli mze za chvilku budu mit peaky hotovy, ty extra paragon pointy jsou ale pekne vydreny ti reknu. :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Otevřu lednici a tam Čestmír

Hrajeme endgame Diablo IV s Čestmírem Strakatým živě || Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=Ejz97nAAVrg&ab_channel=GamesczTV
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: to jsme taky našli, ale to mě uráží, abych pravdu řekl - to radši budu doběhávat mapu a oltáře a tak :) a doufat, že to do víkendu opraví
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Jako reportovany to maji uz 5 dni, ale nic, jako chapu ze to je narocnejsi nez nerfnout nejaky skill, ale kurnik 5 dni ? :-) Jako vcera NM s Liquidem zkouseli a zase hitparada marnych pokusu, tak sem si rikal ze zapatrema po netu a nasel tohle, pry by melo pomoct zmenit tier https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/nightmare-dungeons/26112

"I found a workaround till this is fixed by blizz. What me and my party did was
    1 Quit party
    2 Relog
    3 Go to world statue (outside the party) and change world tier from 3 to 2 (this was to force the servers to give us a new shard)
    4 (optional) go in a random dungeon to check if all players can join
    5 as a party switch back to world tier 3 or higher (to force once again a new shard sync)
    6 profit

Previous steps before changing world tier may or may not be optional
    I hope this works for you until is fixed"

dalsi rika ze

"TEMPORARY FIX WORKS

Disband
    Log out
    Go main city and change difficulty to II from the statue of the city
    Change again difficulty to III from the statue of the city
    Now you can use again sigils and the bug seems fixed
    Working atm"
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: blbý je, že ty nightmare dungy jsou rozbitý do nehratelna, takže člověk čeká na patch. Skoro bych řekl, že nikdo v Blizz a ani jejich předtubeři to neběhali ve skupině, jinak by na ten bug museli dávno přijít
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Nazdar, co jsem pochopil mate vlastní discord? našel by se tu někdo ochotný a večer mezi šestou a sedmou mi odpověděl na pár otázek? Nějak nemám tolik času hrát, ale chtěl bych si i tak u toho oddychnout :D za dva dny lvl 16 a jen 3 hodky hrani :D ... neni cas -.-
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vole ja si dal vcera par dungu v hawezaru a dneska budu zpatky lepit slezly nehty! tolik hadu tfujtajxl! to byl muj final boss! :))) ale dobry, da se to!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: jo no, to upgradování gearu dost zabíjí to, že kromě items dycky potřebuješ ještě i aspekt :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, mělo by jít hrát hru i během kampaně, ne nutit hráče jet na žlutých (přestože má aspekt), s tím že nutné legendy na salvage prostě nepadají a ať neotravuje a co nejdříve najede na end game kontent…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: gemy nechat jen ty posledni, ze kterej stejne craftis ty jeste lepsi co nepadaji. Pada jich mrte, ja je treba sbiram jen kdyz jsem solo, abych jinak nezdrzoval ostatni neustalym vysypavanim. Veiled crystaly jsou v nightmare common drop, absolutne neni duvod si to hlidat, dokonce jsem kvuli tomu uplne prestal rozbijet rare a vsechno jde na gold, rozbijim jen legendy. Za dnesek jsem dal tak asi 2k crystalu a 40 mega goldu - ale i u nas v clanu teda jsou lidi, co nemaji ani matros ani goldy, nechapu jak to delaji... :)

Jinak postreh k dropum - pouzitelny 780+ ancestral item muze padnout v podstate hned od 60, ale vzacne. Se zvysujicim se levevelm nightmare to pak pada zcela zretelne vic 800+, jeste vcera jsem mel takovy dropy asi dva za den, dneska mam celej tab veci co je mi lito vyhodit, a kdyz jsme zkusmo v parte zkouseli level 40 (coz jsou monstra asi o 13 levelu nade mnou) tak melo vysokej level v podstate uplne vsechno co dropnulo, a kompletne jsem se tam upgradnul. Takze se celkem fakt vyplati pushovat co nejtezsi content prave v nightmare, protoze jinde nenajdete monstra o tolik vejs, navic je za to i vic expu pro glyph.
    SITH
    SITH --- ---
    Tak první legion event za mnou. Je to boží!!

Nabehneme tam na poslední vteřiny, je nás asi 7, random lidi z netu. Pozdravime se gesty, je to sweet, jdeme bojovat, vše to tam komplet vyčistíme. Pak si zas pogrstulujeme v chatu, já tam dal skoro dva levely a pak většina ty party jde spolu po mapě na jih a kosime to spolu. Super jak je to takhle spojeny a provázaný. Bomba hra
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Zacal jsem levelovat Druida ale prace a dalsi me nejak zdrzuji :-D
    Uz abych mel chvilku zas
    Ale mam z toho zatim mnohem lepsi pocit nez ze startu D3 a drzi me i pribeh a atmosfera
    Rikal jsem si jak to Xbox zvladne, ale zatim uplne v pohode.
    Tak snad brzo i vic spolecensky az si projedu jednou celou kampan
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    Teď dvě legendy najednou :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    SCHUNA: jako, jo. vetsinu toho slo vendorovi, potrebuju prachy, nechal jsem si dva kousky kvuli mozna do budoucna pouzitelnejm aspektum a tri co meli ok staty, kdybych zas menil build. Ale neoblikl jsem si nic.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Sem zkusil rerollovat D3 style a.. došlo mi zlato. 😬
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    JULIAN: Jj a vsetko salvage ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak teda tohle je za cca 50 minut helltidy, hodne legendarek ted padlo po ceste:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam