• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT:
    KID_MCHUTT: jo. no prave! toe nakej vseobecnej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a bojím se, že to je společné pro celý server, ne jenom pro D4
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: Team Room 1-4 :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: mam nyx a voice kanaly sou tam nejaky "team speak" nebo jak 1-4
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DWAY: Škoda klasický krabicovky z JRC
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: vybereš server a pak voice kanál
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: jasně, to se udělat dá, ale přišel bych tak o půlku svého buildu: darkness afinitu a shadow dmg over time. (druhá půlka je minion dmg)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a jak dostanu na xboxu do discordu ten voice kanal? mam tam nyx, ale toe nejaky vseobecny. a na ten link coe v popisku clanu se z konzole neprokliknu imho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jak funguje ten ingame voice chat clan? dyz si to zapnu a budu u toho hekat, tak me uslysej jen ti v clanu? dneska bych vozkousel!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Si to na group play prepni na Plagued Corpse Explosion.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Hoši, najdu někde krabicovou verzi Diabla? Nebo musím jen přes battlenet. Trojku mám krabicovku a je nádherná. U čytřky bych chtěl také když už mám i figurku diabla.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MELDA: ja si prave uvedomil, ze to musim hrat vice jak wow a mene jak diablo. Predchozi diabla jsem mapy prochazel v podstate back to back, ale tady je ten svet tak obrovsky a mobove se respawnuji, ze jdu spise po questech a zbytek sveta si nechavam na endgame :)

ale bavim se take. Chvili jsem jel build podle netu, a pak sem se na to vysral a postavil si vlastni a jsem happy :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Pratele, bavi mne to. Jako jo. Je to znacne navykove. Sice to teda hraju uplne jinak jak zde zaryti a ortodox diablisti, ale i tak se u toho bavim kralovsky. Mozna bych se mel pomalu pustit i do pribehu, nez behat po cele mape :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Odpoved je jednoducha, nesyslujou ale pouzivaji :-), fakt je ze veildu mam ted asi 700, takze s veildama to asi bude jen lepsi, ale penize protacim za enchant, jako muj dojem je ze se ten enchant po 2 max 3 pokusu uz nevyplati, vesinou se mi nepovede ze by tam pak padlo to co chci, a stoji to ranec, takze je jednodussi zkusit na novym predmetu. Jako kdo je zvyklej na prehazovani z D3 tak je po par kliknuti bez penez :-)

Njn, jenze to musis byt schopny ten NM udelat, ja solo davam max kolem 21-22, ted uz jsem 70 tak to snad pujde lepe, ale jinak je to dost o stesti jak se ti ty potvory poskladaji, pokud najdou prirozenou synergii, tak je to smrtici :-) Asi bych to mel jednodussi pokud bych to jen probihal, ale ja to cistim :-) Hotovy dung je cisty dung :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: nemam predstavu, zatim jsme to nezkouseli, treba tu nekdo bude mit zkusenost
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: a tady tyhle opicarny je treba delat pred kazdym NM dungem, nebo jak to jednou rozfungujes tak to bezi?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KID_MCHUTT: neda. Dokonce na to nefunguje ani highligt player. Nemuzu kvuli tomu behat skupinove dungy, nikdo se mnou nechce hrat (a nedivim se, ono na obrazovce pres tu tmu vazne neni nic videt).
    Jinak taky hraju stadecko, ale s tim corpse explozi to ma dvojnasobny damage outcome nez kdybych cekal, az to upizlaji kostlivci.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KVIIIK: nedá se to vypnout v grafickém nastavení? Někde tam bylo něco jako omezení strobes, to by mohlo pomoct (já hraju necra se stádečkem + blood, druhý je shadow mage, corpse explosions mě nelákalo, tak jsem to ani nezkoušel)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Taky by mohli fixnout nastaveni connectivity, aby satelnitni pripojeni nevyhazovalo co 20 minut ven ze hry, a ten debilny corpse explosion u necromanta. Neni nad to zkurvit hru cely parte tim, ze na obrazovce neni nic videt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam