• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw s tim voice chatem! ja prostacek sem nepremejslel a myslel, ze dyz zapnu ingame clan voice, ze me uslysej vsichni online v clanu! :D ze musej bejt i ve stejnym svete mi jaksi nedocvaklo! ;)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    koukam, ze sem vcera udelal dobre, ze sem sel koukat na summer game fest :) doufam, ze to na vejkend opravej!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ted me to ale zas odpojilo, asi cas jit spat
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Bud v klidu, to necekal nikdo :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: priznam se, ze jsem to vubec necekal. jeste, ze se nikdo nechtel vsadit :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ja ted 942 a momentalni rekord dle blizz fora je ted 1760 minut :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem ve hre
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: tak mne prekvapilo hrani :D :D :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    omg, dostal jsem se do char screenu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: treba te prekvapi a bude to uplne neco jineho! (rozhodne ne hrani teda)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 26 do erroru nebo licence :D 25
    NESS
    NESS --- ---
    No ja ted vyhral Unable to find a valid license fo Diablo IV. (Code 315306) :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ty errory to taky generuje nahodne :D
    NESS
    NESS --- ---
    To je klasicky generator nahodnych cislel 1 pak 55 pak 34, pak 25 pak 21, pak 18 a az se dostanu na 1 tak znova :-) nez sem to dopsal tak jsem na 12 :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Taky to mohlo spadnout ve dve, bych se v klidu podival na finale nhl :D
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Si ctu hlasky tady https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/fix-your-servers-blizzard/36013/514 a obcas je to i dost vtipne jako treba "The first 1,000 people to get back in receive the Cry of Error 300200 mount trophy." :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Podle mě má Blizzard tzv. silničářský syndrom, silničáře vždycky překvapí v prosinci sníh a Blizzard je při spuštění nové hry/expanze stejně překvapen, že na servery je brutální nápor.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak já to dneska poprvé zapnul a ani jsem se tam nedostal. Jak já jsem nasranej...
    NESS
    NESS --- ---
    Mozna to je genialni marketingovy tah, kdy zacnou prodavat early fix, kdo priplati jeste dvacet babek ten to bude mit fixnuty rovnou a zbytek si bude muset pockat 5 dni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam