• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak po resetu o jednu rarku vice a animy dost. fuj bug. pul hodiny v riti jak clovek lita po dungu esi nekde nelezi anima :-(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: maj to mozna zabugovany, ja treba dohral kampan v sobotu a prvniho bosse jsem zabil az v pondeli vecer, a to jsem byl ve hre skoro porad.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: Mno on pred chvili byl a ja ho nevidel prave.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: rozhodne ho vidis i kdyz jsi ho zabil. tu kostru jsem dal v prubehu tydne trikrat, countdown jsem videl vzdy, cache padla poprve jen
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KVIIIK: V kazdy instanci (mimo hlavni mesta ktery jsou zase jiny instance) je x lidi. Kdyz se k nekomu pripojis do skupiny tak se pripojis do jeho instance. Moc lidi v nich neni cetl jsem neco kolem 15 na jeden region
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: 12 lidi na instanci u wb
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Uz zacinam fakt mit nervy. Jsem dung, Lush Ruins. Collect animus, vybite secko kousek chybi. Nejaky tip? Asi reset ne? Ale uz mne to zacina srat, jak tady sedim furt a nachazm bug za bugem....
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tuší někdo, jak mají udělané instancování světa? Tzn jestli vždy jen určitý počet hráčů sdílí jednu konkrétní instanci světa a v případě, že se třeba připojím k někomu z friendlistu, tak se mi to reloadne do jeho instance?
    Jinak si neumím vysvětlit, jak by to mohlo být udělané, když na world bosse je bždy jen kolem 10-15 lidí a ne 10-15 tisíc z těch, co zrovna hrajou :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    NAVARA: diky :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: Ale to ja vim, mam objeveny secko. Ale ona je to stejne weeklyna takze kdyz ho jednou zabijes, pak uz ho nevidis
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: world boss kazdych 10 minut? to pochybuju, mozna se ale kazdy bavime o necem jinem?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FIREBIRD: Discord https://discord.gg/k2489PfTN6 a klan Nyx Club
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    nakej clan CZ? :) Jak za davnych casu? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Ber v potaz, že ty mrchy jsou třikrát větší, než hrdina - musí je mít na správném místě, abys je zahlédl, zamyslel se a nedával pozor!
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: jj vim co myslis, ale nevim jestli bych to nazval bradavkama :) Teda alespon doufam, protoze nevim koho by chtela svadet s bradavicema na nohach :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DWAY: Si zvětši tamten obrázek s podprdou :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Myslím, že u toho WB musíš nejdřív objevit na mapě jeho lokaci. Ale sám jsem je ještě nerevealnul. Taky se mi zatím žádný neobjevuje nikde. Jen ty Legion eventy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA: jsi si jisty? :-D

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: nevidim
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: world boss je každých 10 minut. Za 55 sekund další :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam